only you can control your future

1.jpg

Olen edelleen ihan lomafiiliksissä, vaikka tuntuu siltä, että kaikki muut ovat jo palanneet arkeen.

Minun paluu arkeen koittaa vasta lokakuussa ja silloin tapahtuu paljon kaikkea  jännää. Tekemistä siis varmasti riittää ja rehellisesti sanottuna, jännittää aika paljon, niin pitkä ’’loma’’ kun on ollut! Maltan tuskin odottaa sitä työarkea ja muita lokakuun mukana tulevia asioita.

Viime aikoina olen ajatellut normaalia enemmän tulevaisuutta ja etenkin tulevaa lukuvuotta. Sairauslomani alussa tein päätöksen, että pidän välivuoden ja keskityn työntekoon sekä pääsykokeisiin.

Vaikka minulla on tällä hetkellä opiskelupaikka, olen tajunnut ettei se tunnu oikealta. Lukion jälkeen halusin päästä mahdollisimman pian opiskelemaan. Kuvittelin, että olen luuseri jos en heti päätä, mitä haluan opiskella. Silloin kävin hoidoissa, jotka veivät aikaa ja voimia, enkä tietenkään ehtinyt panostaa pääsykokeisiin tarpeeksi hyvin. Päätin siis valita helpomman tien ja hakea ammattikorkeakouluun, vaikka olen aina halunnut mennä yliopistoon. Silloin se tuntui oikealta vaihtoehdolta, ja olenkin nyt muutaman vuoden uskotellut itselleni, että valintani oli oikea. Nyt, kun on jälleen kerran aikaa miettiä tulevaisuutta ja pohtia, mitä haluan myöhemmin tehdä, päätin vihdoinkin tarttua unelmaan. Tällä kertaa aion todella yrittää päästä unelma-alalleni.

Minulla on usein tapana lykätä asioita viime hetkeen, mutta nyt aloitan valmistautumisen jo näinkin hyvissä ajoin! Tästä sitten alkaakin luku-urakka ja nenä kirjassa istuskelu. Minun bucket list koostuu monesta tärkeästä asiasta, ja yksi niistä on tämä: haluaisin tehdä tulevaisuudessa sitä, mistä todella nautin. Nykyään niin moni tuntuu valittavan omasta työpaikastaan ja uravalinnastaan, etten minä todellakaan halua sitä omalle kohdalleni. Sitä paitsi, elämässä pitää muutenkin pyrkiä tekemään asioita, jotka edistävät omaa onnea ja hyvää oloa.

3.jpg

4.jpg

 

muoti paivan-tyyli oma-elama opiskelu
Kommentit (2)
  1. Moikka! Hauska sattuma jokailtaisella blogisurffailulla törmätä luentosalista tuttuun, hetken mietin mistä sun kasvot on tutut. Sulla on hieno blogi ja upeita kuvia:) Kaikkea hyvää sulle ja tsemppiä pääsykoeluku-urakkaan kohti unelma-alaa:)! Heh voin kuvitella et muutama vetävämpi ala löytyy kuin tää mun nykyinen eli varmasti hyvä ratkaisu lähteä rohkeesti kohti omaa tietä:)

    t:elina-ope

    1. Moikka! Kiitos ihanasta kommentista 🙂 Onpa hauska kuulla susta, olit kyllä ehdottomasti yksi lemppariopettajista! Tuli niin hyvä mieli tätä lukiessa 🙂 ihanaa alkavaa lukukautta ja kaikkea hyvää myös sinulle!! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *