ravintolavinkki: rataskaevu 16

1.jpg

Tallinna -postauksessa lupasin tulla kertomaan ihanasta ravintolasta, jossa kävimme Emmin kanssa illastamassa. Ennen reissua selailimme TripAdvisoria ja yritimme kalastella hyviä ravintola- ja kahvilavinkkejä. Halusimme kokeilla jotain uutta perinteisen Vapianon sijaan ja törmäsimme Rataskaevu 16 nimiseen ravintolaan, joka oli nettisivun mukaan Tallinnan parhaiten arvosteltu ravintola. Sinne oli siis pakko päästä ja voin sanoa, että kokemus oli mahtava.

Ravintola sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa osoitteessa Rataskaevu 16 (kuten arvata saatatte). Paikka on yleensä tupaten täynnä, sen verran suosittu kun on, joten suosittelen varaamaan pöydän jos sinne päätätte suunnata. Hinta-laatusuhde on mitä mainioin, maksoin alle kakskymppiä viinilasillisesta, pääruoasta ja jälkkäristä ja ruoka oli kuulkaas niin hyvää että oksat pois. Henkilökunta puhui sujuvaa englantia ja saimme todella ystävällistä ja iloista asiakaspalvelua. Kuittiinkin he kirjoittivat ”kiitos paljon” ja piirsivät kukan! Miten suloista 🙂 Suosittelen siis lämpimästi kyseistä ravintolaa jos Tallinnaan ootte suuntaamassa!

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (4)
  1. Oi nam! Itse käyn Tallinnassa suhteellisen usein, mutta tästä en ollut kuullutkaan. Ehdottomasti käyn katsomassa tunnelman paikan päälläkin, ihan nälkä tuli jo näitä kuvia katsellessa! 🙂

    1. Suosittelen lämpimästi! 🙂 Mullekin tulee nälkä joka kerta kun katon näitä kuvia ja muistelen kuinka hyvää toi oli 😀 Kerro sitten mitä tykkäsit!

  2. Milla / Life as I know it
    31.3.2016, 06:44

    Toi vaikuttaa kyllä niin hyvältä, pääsispä itekin pian testaamaan!! 🙂

    1. Meiän pitää joku kerta lähtee yhessä Tallinnaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *