spring priorities

Vaikka yritän elää hetkessä ja keskittyä nykyhetkeen, joskus on kuitenkin fiksua miettiä lähitulevaisuutta ja asettaa tavoitteita. Tulevaa kevättä ajatellessani mieleeni tulee niin monta asiaa, joihin täytyy keskittyä, että välillä on hyvä purkaa ne paperille tai tässä tapauksessa blogiin. Pääkopassakin on sitten enemmän tilaa eikä tarvitse jatkuvasti pyöritellä päässä, mitä kaikkea sitä pitäisi tehdä.

Kevään tärkein urakka on pääsy yliopistoon. Vaikka tuntuu, ettei aikaa riitä ja kaikki päivät menevät töissä, yritän tehdä parhaani ja valmistautua kokeeseen niin hyvin kun vaan voin.

Vaikka välillä on rankkaa ja haluan hengähtää ja ihan vaan olla tekemättä yhtikäs mitään, pitää muistaa minkä vuoksi teen tätä. Olen muutamaan otteeseen miettinyt pitääkö vaan luovuttaa? Vastahan olin sairauslomalla toipumassa vakavasta kantasolusiirrosta. Nyt teen 40 tuntia töitä viikossa, käyn salilla, bloggaan ja kaiken tämän lisäksi valmistaudun pääsykokeeseen. Kavereitakin yritän nähdä aina silloin tällöin, enhän minä halua olla huono ystävä. Kun toiset keskittyvät vain ja ainoastaan yliopistoon pääsyyn, minä pyörittelen samalla miljoona muuta asiaa. Kestääkö pää, kestääkö kroppa? Onko tämä tosiaan sen arvoista?

b.jpg

c.jpg

Ja voi kuulkaas, todellakin on. Kulkeminen kohti unelmia ja välitavoitteiden saavuttaminen on juuri sitä, mitä haluan tehdä. Tunnen itseni terveeksi ja elinvoimaiseksi kun jaksan tehdä näitä kaikkia asioita. Vaikka välillä väsyttää, turhauttaa ja pelottaa, etten pystykään tähän, otan itseni niskasta kiinni ja jatkan eteenpäin.

Odotan innolla kouluaamuja, muistiinpanojen tekemistä, luennoilla istuskelua kahvikupin kera ja uusia opiskelukavereita.

Pääsykokeeseen on vain muutama kuukausi aikaa ja sen jälkeen voikin ottaa rennommin. Vaikka haluan ihan älyttömän paljon päästä opiskelemaan jo tänä vuonna, maailmani ei murru jos en pääsekään. Aion pitää jalat maassa ja ajatella realistisesti. Noin 500 hakijaa ja 18 aloituspaikkaa ja joukossa on varmasti todella fiksuja ja ahkeria tyyppejä. Teen parhaani ja toivon että se riittää. Jos ei riitä tänä vuonna, ensi vuonna yritän kahta kovemmin.

Hurjasti tsemppiä kaikille pääsykokeisiin lukeville!

d.jpg

hyvinvointi mieli opiskelu
Kommentit (6)
  1. Tsemppiä luku-urakkaan, aseteesi ainakin on kohdallaan!

    1. Kiitoksia 🙂 yritän säilyttää tän saman asenteen pääsykokeeseen asti! 😀

  2. Hurjasti tsemppiä ja voimia pänttäämiseen! 

    Tää ihana valon lisääntyminen lisää kyllä energiaa. 🙂

    1. Kiitos ihana 🙂 se on kyllä totta, tuntuu olevan paljon enemmän energiaa kun esimerkiksi kuukausi sitten!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *