strong people don’t let others down…

…they lift them up.

Ilkeydestä puhuessani, olen yleensä aina tarkoittanut ihmistä, joka puhuu epäkunnioittavasti, kohtelee muita huonosti ja sanoo suoraan rumatkin asiat. Nyt käsitykseni ilkeästä ihmisestä on muuttunut…

Aidosti ilkeä, julma ja kylmä ihminen saattaa vaikuttaa oikein ystävälliseltä ja mukavalta. Hän haluaa, että hänestä pidetään mutta ei voi omalle ilkeälle luonteelleen mitään. Kaksinaamaisuus, katkeruus, mustasukkaisuus ja tekopyhyys – kaikki edellä mainitut löytyvät hänen ominaisuuksiensa laajasta kirjosta.

Usein rehellistä ja suorasukaista ihmistä tuomitaan heti ilkeäksi, mikä on minusta ihan naurettavan väärin. Arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat puhua avoimesti ja suoraan, ilman valkoisia valheita ja vähättelyä. Pahaa puhuminen selän takana on joidenkin mielestä helppoa ja hauskaa, jos siitä ei jää kiinni.

Rehelliset ihmiset ovat mielestäni aitoja, EI ilkeitä.

Valitettavan usein mukavan ihmisen maskin alla piilee kylmäverinen kaveri, joka on valmis hetkenä minä hyvänsä puukottamaan sinua selkään, jos tilanne sallii.

Tekstini tarkoituksena oli vaan sanoa: ihmiset hyvät, arvostakaa niitä aitoja ja rehellisiä tyyppejä ympärillänne, he kun ovat kuolemassa sukupuuttoon…

aa.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Olen niin täysin samaa mieltä. Omaa kokemusta löytyy pitkältäkin ajalta ja se on surkeaa 🙁

    1. musta tuntuu, että jokainen meistä törmää jossain elämän vaiheessa kieroihin ja kaksnaamaisiin ihmisiin 🙁 se on kyllä todellakin ihan per*eestä, mutta ei saa lannistua! Pitää vaan arvostaa niitä ihania, aitoja tyyppejä entistä enemmän 🙂 kivaa alkuviikkoa sulle!

  2. ”There comes a time when you have to stop crossing oceans for people who wouldn’t even jump puddles for you.”
    – Sun suorasukainen isosisko 🙂

    1. haha, aika osuva 😉 kiitos rakas!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *