täällä taas

1.jpg

Heippa! Mua jo ihan hävettää aloittaa tämäKIN postaus pyytämällä anteeksi tätä pitkää taukoa, mutta uskon että siellä ruudun toisella puolella on ymmärtäväistä ja anteeksiantavaa porukkaa 😀

Tämä kolmen viikon tauko alkoi, noh… noroviruksella. Jouduin jopa sairaalaan muutamaksi päiväksi kun ei edes vesi pysynyt sisällä. Never again, kiitos.

Ja kuinkas kävikään, se helkutin virus päätti iskeä juuri ennen muuttoa! Mä oon ikuisesti kiitollinen äidille ja siskolle, jotka jaksoivat siivota uutta kotiani lattiasta kattoon mun makoillessani sängyllä tai vaihtoehtoisesti vessan lattialla… Sellainen muutto siis takana!

Kun vihdoin ja viimein palasin takaisin elävien kirjoille, arki alkoi rullaamaan mainiosti ja on ollut niin paljon kivaa tekemistä, ettei blogin päivittäminen ole tullut mieleenkään.

Sisustuskaupoilla pyörimistä, uusiin kotinurkkiin tutustumista, lenkkeilyä, salitreenejä, uusia tuttavuuksia ja rakkaiden tyttöjen kanssa bilettämistä. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä – tatadadaaa, ylennys! Voiko ihminen muuta elämältä toivoa? Plus, jos ei norovirusta lasketa, terveydenkin kannalta kaikki näyttää erittäin hyvältä.

3.jpg

Pitkästä aikaa näyttää siltä, että ei vois paremmin mennä. Ihanaa ja tosi pelottavaa. Voiko kaikki oikeasti sujua nyt näin hyvin? Tuntuu välillä siltä, että odotan hengitystä pidättäen milloin taas tapahtuu jokin kamala juttu… Elämä on vuoristorataa eikä ainaista ruusuilla tanssimista. Pienet vastoinkäymiset ovat toki tervetulleita, sillä niiden ansiosta osaa arvostaa niitä hyviä juttuja paljon enemmän. Mutta ei enää mitään hirveän suurta epäonnea, jooko?

On kevyt, hyvä ja vapaa fiilis. Mikään ei häiritse eikä estä nauttimasta elämästä ja tästä ihanasta, tavallisesta arjesta. Voin hengittää täysin rinnoin ja tehdä juuri sitä, mitä haluan. Uskallan sanoa kyllä uusille, jännittäville asioille mutta uskallan myös vetää jarrut pohjaan jos jokin ei tunnu omalta jutulta. Uskallan olla oma hullu itseni, enkä häpeä sitä. En yritä mahtua kenenkään asettamaan muottiin enkä yritä miellyttää muita.

Just nyt tuntuu niin älyttömän hyvältä. Vain taivas on rajana.

2.jpg

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Emilia Alexandra
    19.9.2016, 12:20

    Ihan mielettömän vahvistava ja ihana teksti<3 Norovirus on kamala, mutta aivan mielettömästi onnea ylennyksestä♥ Sä ansaitset kaiken hyvän mitä sun eteen ikinä tuleekaan! 🙂 Ja nimenomaan taivas on rajana :-*

  2. Tuuli - Behind The Brown Eyes
    15.9.2016, 07:54

    Ihanan positiivinen postaus, jos tuota norovirusta ei tosiaan lasketa! 🙂 Joskus sitä kyllä vaistomaisesti ajattelee, että mitähän pahaa seuraavaksi tapahtuu, mutta yritä silti nauttia noista hetkistä ja onnen tunteista, elämä on parasta juuri silloin kun kaikki menee hyvin ♥ Ylennys kuulostaa ihan älyttömän hyvältä, hurjasti onnea sinne!! 🙂 JA todella kauniita kuvia taas ♥

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *