there’s always a reason

a.jpg

Joku päivä tulet ymmärtämään miksi näin piti käydä. Joku päivä mieleesi juolahtaa pysäyttävä ajatus ja kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. Tulet ymmärtämään miksi elämässäsi piti käydä juuri niin kuin kävi. Ymmärrät, että juuri niiden tapahtumien takia olet sellainen kun olet nyt.

Tulet muistamaan ne päivät kun sinusta tuntui, ettei asiat tulisi koskaan olemaan hyvin ja sitten tajuat kuinka väärässä olitkaan. Jouduit käymään läpi kaiken sen, jotta silmäsi avautuisivat ihan uudella tavalla.

6.jpg

5.jpg

Olen itse tajunnut, etten olisi tässä pisteessä, tässä elämäntilanteessa jos en olisi kokenut kaikkea sitä, mitä jouduin kokemaan viimeisen neljän vuoden aikana.

Jos en olisi kohdannut ikäviä ja vaikeita asioita, en olisi näin onnellinen juuri nyt. En olisi varmaan vieläkään tajunnut, mikä elämässä on oikeasti tärkeintä. En osaisi arvostaa kaikkea tätä.

Vaikka jonkun korviin tämä saattaa kuulostaa todella kliseiseltä ja lapselliselta ajatustavalta, minä uskon siihen, että kaikella on tarkoitus. Jos näin kävi, niin sitten näin piti käydä. Ja hyvä niin. Kaikesta huonostakin seuraa loppujen lopuksi jotain hyvää, vaikka sitä ei heti huomaisikaan. Vaikeudet opettavat, kasvattavat ja vahvistavat.

Ja pieni loppukevennys vielä: toivon, että myös näillä mun hamsteriposkilla on tarkoitus 😀 vaikka nyt kyllä tuntuu siltä että voisin heittää kortisonipurkin parvekkeelta alas ja odottaa että turvotus laskisi ja näyttäisin taas itseltäni. Ehkä tällä väliaikaisella pallonaamaisuudella on tarkoitus opettaa minua arvostamaan sitä mun normaalia ulkonäköäni entistä enemmän.

kuvat: Milla

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Milla / Life as I know it
    4.4.2016, 20:22

    Nää kuvat susta on niiin upeita ja myös ne useat muut jotka ei (vielä) tänne asti päätyneet ;D ♥ Oon samaa mieltä että kaikki tapahtuu tarkoituksella! Vaikka sitä sillä hetkellä ei aina varmasti ole monesti helppoa ymmärtää, usein myöhemmin niiden asioiden aiheuttamat ja tuomat uudet jutut johtaa johonkin vielä entistä parempaan ♥ ps. Kuvausreissut sun kanssa on parhautta!!

    1. Haha, olen liian itsekriittinen 😀 Ehkä ne muutkin kuvat joskus päätyvät tänne 😉 Kiitos ihana <3 Niinpä, vaikeina hetkinä on välillä vaikeaa nähdä ne hyvät puolet, mutta myöhemmin ymmärtää miksi niin piti käydä 🙂 Ja hei, samat sanat!! Oot paras kuvauskamu ikinä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *