tylsä keskinkertaisuus

cozy.jpg

Lilyn toimitus käsitteli postauksessaan tavallista, haaleaa keskinkertaisuutta, joka ei täällä somessa ole enää kiehtovaa. Tajusin, että blogissani on aika usein joko sydäntä repivää surua tai äärettömän hyvää oloa pursuavaa tekstiä. Aika harvoin täällä näkee sitä tylsää, tavallista arkea. Eihän kukaan sellaisesta välitä. Päätin kuitenkin rikkoa vanhoja kaavoja ja kirjoittaa tylsän postauksen tästä ihan tavallisesta arjesta.

Tänään olen koko päivän makoillut sängyssä, venyneissä verkkareissa, pörrösukat jalassa ja läppäri sylissä. Meikitön, kalpea ja hiukset hienosti mininutturalla. Nenä on tukossa ja päätä jomottaa. Mulla on se ihan tavallinen flunssa. Olen katsellut sarjoja Netflixistä, selaillut nettikauppojen sivuja, syönyt keittoa ja lukenut kirjaa. Siinäpäs se. Tuiki tavallinen päivä. En ole kokenut mitään mahtavaa ahaa-elämystä enkä ole myöskään kohdannut mitään kamalaa epäonnea. Mulle kuuluu just nyt sellasta tavallista, perushyvää.

Minusta on ihanaa, että nykyään asioista uskalletaan puhua avoimesti. Itselleni oli suuri helpotus, kun sain purkaa tunteitani ja avautua syövästä tutuilleni. Sitten kun vielä uskalsin kertoa tarinani netissä niin huhheijaa, taivas oli rajana. Mikään ei enää ahdistanut eikä tuntunut olevan tabu.

Minusta on hienoa, että kipeätkin aiheet uskalletaan ottaa rohkeasti esille. Enää ei keksitä kauniita peitetarinoita, vaan kerrotaan kaunistelematta sydänsuruista, sairauksista, huonoista tavoista ja muista ei-niin-positiivisista asioista. Nykyään on ihan okei olla epätäydellinen ja kertoa siitä koko maailmalle. Kaikkihan me ollaan ihmisiä ja kohtaamme vastoinkäymisiä.

Toivon vaan, ettei tämä ”ääripäiden suosio” menisi yli rajojen. Toivon, että me kaikki osaisimme nauttia myös siitä tavallisesta (ja välillä tylsältä tuntuvasta) arjesta täysin rinnoin. Elämä ei ole pelkkiä ylä- ja alamäkiä, useimmiten se on sellaista tasapaksua, tavallista ja hyvää. Vaikka erikoisuus on nykypäivänä kiehtovaa, se ei tarkoita, etteikö tavallinen elämä olisi yhtä hienoa.

Näitä ääripäitä useasti kohdanneena, nautin suuresti tällaisista tuiki tavallisista, tylsistä päivistä.

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Emilia Alexandra
    25.11.2016, 13:50

    Ihana postaus, ihanasta, tavallisesta arjesta<3 Mustakin on mukavaa, kun joskus arki on vaan niin tavallisen tylsää :')

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *