we need pain to teach us what it means to be alive

1.jpg

”We need pain to teach us what it means to be alive. We need to get the wind knocked out of us so that we can fully appreciate the taste of air. Feel it, feel it all. But don’t ever give up. You’re still here, your heart is still beating. You are okay.”

Silloin tällöin luen näitä Rachel Brathenin sanoja ja ihailen häntä joka kerta vaan entistä enemmän. Joskus elämän kuuluu olla vaikeaa. Vuosien varrella olen oppinut sen, että ikävien tapahtumien jälkeen on hyvien asioiden aika. Talven jälkeen tulee aina kevät, alamäki vaihtuu ylämäkeen. Jos sitä ei usko ja ajattelee ettei vastoinkäymisten liukuhihna koskaan lopu – peli on menetetty. Ei välttämättä kokonaan, mutta aika lailla…

Joku sanoi minulle, että asenne ei paranna – hoidot parantavat. Olenkin tämän henkilön kanssa samaa mieltä: tietysti hoidot parantavat, pelkällä asenteella ei pitkälle pötkitä. Mutta asenne on heti hoitojen jälkeen todella tärkeä seikka. Tämä on vain ja ainoastaan minun mielipiteeni, mutta olen huomannut sen ja elämässäni kaikki on mennyt sen saman kaavan mukaan. Elämä antaa koettelemuksia, joista on vain selviydyttävä. Jos säilytät hyvän asenteen, etkä muutu katkeraksi ja vihaiseksi mököttäjäksi – sinua palkitaan. Taidan uskoa siihen, että hyvät ihmiset ansaitsevat hyviä asioita. Nämä asiat vaan vaihtelevat, perheestä uraan ja rahasta terveyteen.

Pointtini tässä on se, että asenne auttaa ja paljon. Kuten myös usko, toivo, positiivisuus. Niistä saa voimaa ja periksiantamattomuutta.

2.jpg

3.jpg

Ihanaa, aurinkoista viikonloppua kaikille!

– A

suhteet oma-elama mieli syvallista
Kommentit (2)
  1. Selina / Kun äiti kelaa
    21.8.2015, 17:22

    Ihana sinä! <3 Halaus.

    1. Kiitos, kuin myös 🙂 halaus takas!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *