what do I want

 

minä.jpg

Edellisessä postauksessa mainitsin bucket listani, joka pitää sisällään kaikki ne asiat, joita haluan elämäni aikana kokea.

Rupesin miettimään niitä tarkemmin ja se osoittautuikin hauskaksi itsensätutkiskeluksi.  Tämä onkin hieman erilainen ’’bucket list’’, ehkä enemmänkin vaan tavoitteita, joita haluan elämäni aikana saavuttaa.

Perhe. Yksi tärkeimmistä asioista, joista haaveilen on tietysti perhe. Haluan mennä naimisiin kauniissa kirkossa rakastamani miehen kanssa. Haluan, että jonain päivänä minusta tulee  äiti.

Hyvinvointi & terveys. Haluaisin panostaa enemmän hyvinvointiin ja esimerkiksi harrastaa joogaa useammin. Mielenterveyskin on erittäin tärkeää, joten stressaamatta olemisen oppiminen on myös yksi tavoitteistani.

Henkinen kasvu. Haluan kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Vähemmän itsepäisyyttä, negatiivisuutta, mustasukkaisuutta yms.

Ystävyyssuhteiden ylläpito myös tulevaisuudessa. Rakastan ystäviäni ja haluan pitää heihin yhteyttä silloinkin, kun aikaa ei näytä riittävän. Mielestäni kaikki on enemmänkin viitsimisestä ja halusta kiinni, kun ajan puutteesta.

Itsensä toteuttaminen. Olen saattanut periä isoisältäni ja vanhemmiltani taiteellisia taipumuksia, minä nimittäin rakastan valokuvausta ja piirtämistä. Muutenkin kaikenlainen askartelu ja käsillä tekeminen tuo suurta tyydytystä, enkä haluaisi tulevaisuudessakaan luopua siitä.

1.jpg

5.jpg

Jos nyt siirrytään konkreettisimpiin asioihin, niin matkustelu on yksi niistä.

Rakastan matkustelua, uusiin kulttuureihin ja kaupunkeihin tutustumista ja uusien paikkojen näkemistä. Haluan lähteä reissuun ainakin kaksi kertaa vuodessa ja vierailla kaikissa maailman maissa.

Kaunis oma koti. Minulle viihtyvyys ja rauha omassa kodissa on hyvin tärkeä seikka, siksi haluan tulevaisuuden kotini olevan kotoisa, kaunis ja itseni näköinen.

Ehkä kaikista ajankohtaisin tavoite on just se opiskelupaikka ja myöhemmin työ unelma-alallani. Haluan mennä yliopistoon ja sitten töihin hymyssä suin, ja tehdä sitä ilolla ja antaumuksella.

Olen aina haaveillut uinnista delfiinien kanssa, sen verran kauniita ja fiksuja eläimiä kun ovat. Tämä on siis pakko kokea seuraavan kymmenen vuoden sisällä!

Ja tietysti hieman kliseisempi juttu: laskuvarjohyppy! Haluan tuntea adrenaliinin virtaavan suonissa ja sydämen jyskyttävän, kun hyppään suoraan alaspäin, kohti tuntematonta. Iiik! Tästä en sitten äidille kertoisi kun vasta jälkikäteen, sillä viimeksi äidin reaktio tähän oli ’’vain kuolleen ruumiini yli!’’ 😀

Vaikka kaikki tavoitteet kuulostavat mielestäni mahtavilta ja niitä kaikkia pyrin toteuttamaan, kaiken A ja O on kuitenkin rakastava perhe ja hyvä terveys. 🙂

3.jpg

– A

Kommentit (2)
  1. Mä veikkaan että mun sanat omille tytöille ois täsmälleen samat kun sun äidillä! Laskuvarjohyppy? In your dreams vaan. 😀

    (Itsehän siis pelkään kuollakseni lentämistä, pelko vaivannut noin 10 vuotta.)

    1. Haha! 😉 Minuakin hieman pelottaa korkeat paikat, mutta taidan olla hullu 😀 katotaan sitten uskallanko oikeasti hypätä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *