Vanhan Päärakennuksen Remontti

Vanhan Maatilan Remontti jatkuu

Vanhan maatilan päärakennuksen remontti on edennyt hurjassa vauhdissa. Elämä tuo eteen hetkittäin paljon asioita, jopa välillä enemmän kuin jaksaa kantaa.

Remontti on paitsi edennyt Issulassa harppauksin, niin on myös tehty henkilökohtaista inventaariota. Asioita ei pääse pakoon ja vähintäänkin elämäni yhden tukipilarin poismeno on ollut vaikea käsittää.. Vaikkakin sen on tiennyt joskus tulevan. Kuitenkin nämä jutut tulee aina yllättävästi puun takaa.

Issulassa taas on edetty remontissa.  Olemme viimein saaneet tupaa siihen kuntoon, että uskallamme unelmoida muutosta. En muista olenko edellisessä blogissani koskaan kertonut, että meillä on jokin maaginen side tuohon paikkaan. Se on tuntunut alusta saakka tutulta ja kodilta.

Kiitos loistavan muurarin ja mieheni sinnikkään tekemisen, tupa on miltei valmis. Ja tuo takka!!! Ihan silkkaa timanttia ja rakkautta! Annoimme muurarillemme taiteellisen vapauden tehdä talon näköinen takka – Saimme, mitä tilasimme 🖤🖤

Tupa ja takka

Alusta saakka meillä on ollut visio tuvasta, mutta siitä tulikin parempi. Ihana savitiililattia, kierrätetyt wanhat tiilet ja takka tekevät oikeutta lähes 200 vuotta vanhalle lankkukatolle.

Keittiökin on viimein tilattu ja montaa kaappia sinne ei tule, mutta jouduimme taipumaan ajan sekä budjetin rajoihin. Ihan täysipuista keittiötä emme saaneet, mutta kauniin sekä simppelin.

Lisäksi löysin keittiöön ihan täydellisen ison kaapin kierrätettynä sekä ruokapöytäkin on toivottavasti löytynyt… Ehkä..

Huomenna taas nähdään mitä on tapahtunut sillä välin, kun olemme olleet poissa. Ainakin tiililattia on saumattu ja ehkäpä muutakin on saatu paikoilleen. Toivonkin, että saamme vihdoin nostaa lieden paikoilleen sille varattuun ”koloon”.

Olemme myös päättäneet, että nykyinen kotimme menee myyntiin piakkoin. Ei tämä oikeastaan tunnu enää kodilta, vaan kyllä sydän on Issulassa 💓

Tästä hyvä jatkaa toisen päädyn remppaan!

koti remontointi oma-elama sisustus
Kommentit (2)
  1. Olipa kaunista ja koskettavaa luettavaa. Olette menossa hyvää suuntaan kun seuraatte sydäntänne ❤️ -pienentalonpostia 🙂

    1. Kati Pilli-Sihvola
      29.4.2019, 21:26

      Kiitokset ja vaikka tämä on ollut ikävä kevät, niin päällimmäisenä on onnellisuus…mutta myös pelko, menetyksen pelko. Ajan rajallisuus ja se, että käyttää sen kallisarvoisen ajan oikein. 🖤🖤

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *