Kokeillaan nyt kuitenkin

Tuijotin ovulaatiotestin kahta viivaa miettien, soitanko klinikalle lainkaan.

Lääke oli loppunut kesken, ja olin jo rampannut lääkärissä neljä kertaa kahden viikon sisällä. Tekosyyvarasto poissaoloilleni oli pahasti ehtynyt. Sitä paitsi tämäkin ovulaatioviiva voisi olla vahvempi, ja nämä pirun testitkin loppuivat nyt.

Sitten muistin omakannan kirjauksen: hoidon kiireellisyys, lähettäjä: 8-30 päivää. Jos inssiä ei tehdä nyt, yksi pelastusrengas pois yksinäisestä vanhuudesta voi jäädä käyttämättä. Siispä varaamaan aikaa, vaikka rakkulaa ei ole nyt seurattu.

Ajattele, viisitoista pinnaa on aika hyvä tsäänssi. Mä voisin jäädä kesälomalta isyyslomalle, mies mietti lauteilla.

Olen rakastunut mieheni positiiviseen elämänasenteesen. Mutta.

Minusta 15% on meille äärimmäisen huono mahdollisuus, kun huomioidaan, että onnistuneessa joukossa on mukana ne, joilla on ongelmia esim. sperman laadussa tai ovulaatiossa. Eli ne ihmiset, joiden ongelma selkeästi ratkeaa tällä hoitomuodolla.

Onnistun kertomaan ajatuksistani vaikuttamatta kyyniseltä ämmältä.

No, ehkä munkin uimarit tarvitsee navigaattoria. Tai ehkä ne nimenomaan on kuunnelleet väärää navia. ”Älä syvemmälle. AUTS älä noin syvälle!!!”

Joo – viimeisin oli imitaatio minusta sängyssä. Kieltämättä tuo on vakiolausahdukseni (vaikka ei hänellä mikään poikkeuksellisen suuri meisseli ole).

Miesparka. Joutuu heräämään lähes tuntia tavanomaista arkiaamua aiemmin vetämään käteen ja kuskaamaan esikoistamme povitaskussaan.

Kommentit (4)
 1. Yhden viivan nainen
  24.11.2020, 23:21

  Kiitos sun kaikista tähänastisista kirjoituksista. Olet sanoittanut omia tunteitani paremmin kuin kukaan muu, ja mä olen lukenut blogeja, kirjoja ja vaikka mitä ihan överisti. Erityisesti Epätietoisuus on kuluttavaa. Koko kirjoitus ❤

  1. Voi vitsi, kiitos itsellesi kommentista! <3
   Oon myös ahminut lukemattomia blogitekstejä ja kirjoja, ja lopulta aloin kirjoittaa päiväkirjaa, ja sitten tätä. Varsinkin kirjoja tuntuu olevan tosi vaikeaa löytää, tai sitten aihe sivuaa lapsettomuutta ohimennen tai jotenkin eri kulmasta kuin itse.

   1. Yhden viivan nainen
    25.11.2020, 12:47

    Usein tuntuu olevan niin, vaikkapa kirjallisuudessa, että joku syy lapsettomuuden taustalla aina kuitenkin on. Ihan vaikka pienikin. Mutta teidän tarina kuulostaa todella meidän tarinalta: kaikki näyttää oikein hyvältä!

    Lisäksi en itse aina pysty oikein samaistumaan lamaantuneeseen tunteeseen tai siihen, että ulkopuolisten utelut satuttaisivat. Mulle raskainta on joutua käymään keskustelua itseni kanssa, ei muiden. En tiedä, miten nämä sinulla ovat, mutta jään odottamaan, mitä tulevat kirjoituksesi aiheesta paljastavat.

    1. Joo, tutulta kuulostaa! Tuntuu sille, että kaikki muut lapsettomat saavat täydellisen hermoromahduksen, ja minä ennemminkin odotan, että loppuisi jo tämä kamala elokuva. Ja odotan, ja odotan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *