#oivalluksiahaaste

Juuri tähän päivään sopiva haaste, kun keikun työpäivän ja vapaapäivän välimaastossa. 3/5 perheestä on reissussa ja kotimiehenä kaverinani on nuorisolainen, joka vielä nukkuu. Teen tänään töitä etänä ja vain lyhyen päivän, näin olen päättänyt.

Joten haasteen pariin! Inspiraatiosta kiitos Pumpuille!

Oivalluksia-haaste eli #oivalluksiahaaste

Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti - lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa. #oivalluksiahaaste

1.

Kaksi oivallusta. 1) Tykkään ottaa kuvia vastavaloon. Ärsyttävän kliseistä. 2) Minulla on niin iso lapsi, että se saapui tuolla junalla ihan yksinään halki Suomen ja hoiteli junanvaihdonkin puolimatkassa ilman ongelmia.

2.

Rakastan kotikaupunkiani niin paljon! Enkä voi kulkea tästä paikasta ohi ilman että joko nappaan kuvan tai vähintään pysähdyn kansallismaiseman ääreen huokailemaan.

3.

Olen juuri niin hölmö, että yritän aina kuvata kuuta kännykkäkameralla.

4.

En jakanut tätä Kodin Kuvalehdestä naappaamaani kuvaa somessa, koska minusta tuntui, että jengillä on jo muutenkin tarpeeksi huithapeli kuva minusta. Todellisuudessa olen just niinku Miika.

5.

Syön käytännössä aina saman aamiaisen. Mitä tämä kertoo minusta?

6.

En muista mitään, jos ei minulla ole siitä muistutusta puhelimessani. Kuvakin kelpaa, mutta kalenterimerkintä hälytyksen ja ennakkomuistutuksen kanssa on paras. Olen antanut aiheesta haastattelun Helsingin Sanomille pari vuotta sitten.

7.

Teen valtaosan työstäni netissä ja somessa. Yritän aina muistaa tämän.

8.

En juuri pidä karkista ja syön sitä äärimmäisen harvoin. Toisaalta punaviini ja juustot ovat paljon turmiollisempi vaihtoehto. Kuvassa kuopuksen karkkipäivän pussi.

9.

Kaikkien vaiheilujen jälkeen olen onnellinen siitä, ettei tämä näkymä ole osa jokapäiväistä arkeani.

10.

Juliste on bongattu lapsen parkourtreenipaikan aulasta ja suunnattu nuorisolle, mutta yritän soveltaa slogania myös omassa ruuhkavuosiarjessani.

Tee sinäkin #oivalluksiahaaste!

Kommentoi