Olisinpa tiennyt

Olisinpa nuorempana tiennyt, että prinsessasadut ovat oikeasti satua ja oikeassa elämässä ei ole prinsseja, jotka tekevät prinsessoista onnellisia elämänsä loppuun saakka. Olisinpa tiennyt, että prinsessan pitää oppia ensin rakastamaan itseään ennen kuin prinssistä on mitään hyötyä. Olisinpa tiennyt, että prinsessakin voi olla sankari ja elää onnellisena elämänsä loppuun saakka tekemällä sitä mitä rakastaa. Ei elämällä toisen vuoksi tai ollakseen jotain vasta saatuaan prinssinsä rinnallensa. 

Olisinpa tiennyt, että elämä ei muutu taikaiskusta onnelliseksi prinssin astuttua kuvioihin. Olisinpa tiennyt, että itsestä pitää huolehtia ja välittää vielä prinssin löytymisen jälkeenkin. Olisinpa tiennyt, että itseä ei saa kadottaa. Ei edes palavan rakkauden taakse. 

Jos nyt voisin puhua nuoremmalle itselleni järkeä, neuvoisin ottamaan elämänsä ohjat omiin käsiinsä. Uskomaan unelmiinsa ja tekemällä töitä niiden toteuttamiseksi. Etsimään muitakin unelmia kuin löytää unelmien prinssi ja ikuinen onni. Oppimaan hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja rakentaaan itseluottamusta. Kokeilemaan siipiään ja lentämään omin avuin. 

#olisinpatiennyt 

suhteet rakkaus ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *