Ladataan...
New improved formula

Huomenna se alkaa, nimittäin Forever FIT -ohjelma!

Kyseessä on kolmivaiheinen "elämäntaparemontti", joka sisältää ruokavalio- ja liikuntaohjeet sekä kaikki tarvittavat lisäravinteet. Viime syksynä tein FIT-ohjelman ensimmäisen osan eli C9:n, joka on yhdeksän päivää kestävä kevennetty paasto. Sen tarkoituksena on toimia puhdistavana starttina elämäntapamuutokseen ja terveellisempiin elämäntapoihin. Sen aikana nautitaan vain puhtaita ja ravinnerikkaita asioita kuten luonnon omaa tehoainetta aloeveraa. Mutta en mene tarkemmin tässä postauksessa C9:n. Voit lukea siitä lisää Forever livingin omilta nettisivuilta!

Nyt sain kunnian päästä mukaan testiryhmään tekemään seuraavat kaksi osiota eli Forever F1 ja F2 -ohjelmat, joissa on tarkoitus kehittää kuntoa ja kasvattaa lihasmassaa sekä tietysti syödä terveellisesti ja ravinnerikkaasti. Forever F1 ja F2 -paketit sisältävät siis leikkisästi sanottuna "personal trainerin ja ravintoterapeutin" ohjekirjan muodossa ja tietysti tarvittavat lisäravinteet: useamman pullollisen Aloevera-juomaa, kuituvalmisteen, rasvanpolttoa edistävät ja energiaa lisäävät Forever Therm-tabletit, proteiinijauheen sekä proteiinipatukat. Molemmat näistä ohjelmista kestää 30 päivää, eli yhteensä F1 ja F2 ottaa aikaa noin pari kuukautta, ja siinä ajassa pitäisi päästä siihen kuuluisaan tikkiin. 

Helppoa kuin heinän teko!

Ohjevihkosessa on tarkasti ja yksityiskohtaisesti jokaiselle päivälle liikuntaohjeet sekä ravinto-ohjelma ja reseptejä, joiden avulla on helppoa myös nauttia hyvästä ruoasta dieetin aikana. Lisäksi välipaloina toimivat shaket ja proteiinipatukat tulevat paketin mukana, joten eipä tarvitse niitäkään miettiä tai ostaa erikseen. Mikäs sen helpompaa, kuin se, että joku on valmiiksi suunnitellut päivän treenit, lepopäivät ja ruokavalion. Ei tarvitse itse tehdä muuta kuin noudattaa ohjeita, niin tuloksia pitäisi alkaa tulla! 

Olen ihan täpinöissäni aloittamassa tätä projektia, koska kieltämättä vappuna tuli vähän herkuteltua ja nyt on ähky ja tukkoinen olo. Ja tottakai se timmimpi kroppa olisi hirveän kiva kesällä, kun bikinikelit alkaa. Motivaatiota lisää se, että mukaan lähti erittäin läheinen kollegani ihana Kaisa, joten eväsrasioiden kanssa ei tarvitse yksinään viettää aikaa duunipaikan taukohuoneessa, kun muut lähtee lounaalle ravintolaan. 

Musta on muutenkin ehdottoman tärkeää läheisten tuki tämmöisen projektin aikana, koska armottomana sokerihiirenä tulen varmasti kokemaan useammankin houkutuksen matkan varrella. Mutta tiedän onneksi, että Kaisa potkii mua pyllylle ja tsemppaa läpi koko matkan ja mä toki häntä myös :) <3

Lupaan päivittää kuulumisia, fiiliksiä ja tuloksia tämän koko parin kuukauden aikana, joten stay tuned!

ps. Forever FIT treeni- ja ruokavalio-ohjelma sopii ihan kaikille lähtökunnosta huolimatta, eli jos kiinnostaa lähteä tähän mukaan, niin kerro siitä ihmeessä kommenttikentässä ja anna sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan juttua sitten privaatisti meilin välityksellä. 

Fitein terkuin,

K

Ladataan...
New improved formula

Kevätflunssakausi vyöryy niskaamme armottomasti. Itsekin jouduin (jälleen kerran) flunssan uhriksi sohvan pohjalle useaksi päiväksi. 

Kaltaiselleni ihmiselle pitkäaikaissairaus, joka lannistaisi vuoteen omaksi jopa kuukausiksi, olisi kauhistus. Onnistun saamaan jo muutaman päivän sairastelun aikana itselleni jäätäviä odotuksia, mitä teen sitten, kun olen taas terve. Ihan kuin koko elämäni olisi mennyt jotenkin pilalle tai väärille raiteille siitä, että en liikkunut, söin paketillisen jäätelöä ja olin epäsosiaalinen. 

Sitten kun olen taas terve...

Olen tottunut elämään suhteellisen aktiivista elämää ja tämmöinen makoilu tekee vaan tepposet mielelle. 

Kipeänä koen usein huonoa omaatuntoa sohvalla makoilusta, kun en saa mitään aikaiseksi. Päässä pyörii miljoona asiaa, mitä pitäisi saada tehtyä niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Listaan päässäni asioita, joita pitää tehdä sitten, kun olen taas terve. Kipeänä myös keksii kaikkia uusia asioita, joita pitäisi ympätä normaaliin arkikuvioonsa.

"Sitten kun tervehdyn alan taas treenata täysillä, syödä vihersmoothieita, lenkkeillä,  kirjoittaa blogia useammin, teen suursiivouksen jne jne jne."

Sitä jotenkin tulee asetettua itselleen hirveästi suorituspaineita ja unohtaa, että se, että makasin muutaman päivän sohvalla ei varmasti peruuttamasti rapistuttanut kuntoani tai tehnyt minusta lopullisesti epäsosiaalista hullua kissanaista, joka viihtyy enimmäkseen himassaan neljän seinän sisällä rapsuttelemassa kissaa viltin alla. Väitän, että moni ryntää tämän saman syyllisyyden tunnon kanssa salille heti, kun kynnelle kykenee ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa sillä itselleen vaan vakavia jälkitauteja.

Eli kaikille kohtalotovereille, ottakaa ihan iisisti, ei se viikon sairastelu peruuttamasti pilannut treenikauttanne tai muutakaan elämäänne. 

Eiköhän se normaali rytmi sieltä taas palaa ihan luonnostaan ilman sen suurempia stressailuja :)

Olen kiitollinen, että pahin on selätetty ja huomenna pääsee taas ihmisten ilmoille.

 

Ladataan...
New improved formula

Kuva pöllitty Facebookista Distractifyn sivuilta.

Hyrrr..

Talvi on ihan kiva, jos on mittari on maksimissaan miinus kympissä. Silloinkin verhoudun tiukasti pitkään untuvatakkiin, koska olen ihan pienestä pitäen ollut vilukissa. Palelen hulluna sisällä ja etenkin ulkona. Asun Helsingissä vanhassa kerrostalossa ja yksiössäni on tälläkin hetkellä lisälämmittimestä huolimatta 17 astetta lämmintä. Päädyin tänään lämmittämään kämppääni uunilla. Uuni 50 asteeseen ja luukku auki. Huoltoyhtiöön soitin aamulla, mutta kotiin tultuani havaitsin, ettei täällä ole kukaan käynyt... murr. Tosin luottoni kyseiseen yhtiöön ei ole hääppöinen, sillä en ole sieltä ennenkään apua saanut asuntoani koskeviin ongelmiini. Muihin ongelmiini en sentään ole huoltoyhtiötä pyytänyt avuksi.. 

"Se on vain pukeutumiskysymys"

Tätä kuulee.. Mutta ei ole. Jos sulla on paksut sukkahousut ahdettuna farkkujen alle, villasukat, uggit, pitkä untuvatakki, poolopaita, paksu neule tai karvavuorinen huppari, pipo, tuplalapaset, kaulahuivi ja huppu ja silti palelet... Pilkkihaalari on varmaan ihan muodikas Mäntsälässä.. Toisaalta näytän jo valmiiksi juntti-Einarilta näissä tamineissani, että eipä se pilkkihaalari kai sen pahempi olisi. 

Mites sitten iho ja tukka. Lievästä couperosasta kärsivä nassuni helottaa tomaattina pakkelikerroksesta huolimatta. Käsien iho halkeilee kuivuuttaan tunki siihen sitten mitä Tummelia tahansa. Hiukset leijailee ja ritisee sähköisyyttään. Pipo liiskaa hiukset päähän niinkuin karvaisen kokopää kortsun, lukuunottamatta niitä irtokarvoja jotka sinkoilevat joka suuntaan.

Suuntasin tänään Forumiin metsästämään jotain suhteellisen siistiä ja lämmintä neuletta, jonka kehtaisi vetäistä päällen töihin ja jossa ei tulisi jäätävän kylmä. Valitettavasti en löytänyt. Kaupoissa kun on enää alejämiä koossa XL tai kevätmalliston sifonkihepeneitä.

Muoti on muutenkin jotenkin vinksahtanut näissä vuodenajoissa. Miksi elokuussa myydään toppatakkeja ja tammikuussa bikineitä? Whaat... Mä en ainakaan ole vielä oppinut ostamaan puolta vuotta aikaisemmin vaatteita, joten olen aina auttamattomasti myöhässä. Ostan toppatakin, kun on kylmä ja bikinit, kun on kuuma. Kuulostaa loogiselta.

Lopputulemana siis: näytän roskismuijalta huhtikuuhun asti. Onneksi, luojan kiitos, lähden helmikuun lopussa Thaikkuihin kahdeksi viikoksi, ja saan nauttia hetkellisesti lämmöstä ja kesävaatteista.

Anteeksi vuodatus.

Pages