Forever living FIT-ohjelma starttaa huomenna! – kesäkuntoon 2 kuukaudessa

Forever living FIT ohjelma.png

Huomenna se alkaa, nimittäin Forever FIT -ohjelma!

Kyseessä on kolmivaiheinen ”elämäntaparemontti”, joka sisältää ruokavalio- ja liikuntaohjeet sekä kaikki tarvittavat lisäravinteet. Viime syksynä tein FIT-ohjelman ensimmäisen osan eli C9:n, joka on yhdeksän päivää kestävä kevennetty paasto. Sen tarkoituksena on toimia puhdistavana starttina elämäntapamuutokseen ja terveellisempiin elämäntapoihin. Sen aikana nautitaan vain puhtaita ja ravinnerikkaita asioita kuten luonnon omaa tehoainetta aloeveraa. Mutta en mene tarkemmin tässä postauksessa C9:n. Voit lukea siitä lisää Forever livingin omilta nettisivuilta!

Nyt sain kunnian päästä mukaan testiryhmään tekemään seuraavat kaksi osiota eli Forever F1 ja F2 -ohjelmat, joissa on tarkoitus kehittää kuntoa ja kasvattaa lihasmassaa sekä tietysti syödä terveellisesti ja ravinnerikkaasti. Forever F1 ja F2 -paketit sisältävät siis leikkisästi sanottuna ”personal trainerin ja ravintoterapeutin” ohjekirjan muodossa ja tietysti tarvittavat lisäravinteet: useamman pullollisen Aloevera-juomaa, kuituvalmisteen, rasvanpolttoa edistävät ja energiaa lisäävät Forever Therm-tabletit, proteiinijauheen sekä proteiinipatukat. Molemmat näistä ohjelmista kestää 30 päivää, eli yhteensä F1 ja F2 ottaa aikaa noin pari kuukautta, ja siinä ajassa pitäisi päästä siihen kuuluisaan tikkiin. 

Helppoa kuin heinän teko!

Ohjevihkosessa on tarkasti ja yksityiskohtaisesti jokaiselle päivälle liikuntaohjeet sekä ravinto-ohjelma ja reseptejä, joiden avulla on helppoa myös nauttia hyvästä ruoasta dieetin aikana. Lisäksi välipaloina toimivat shaket ja proteiinipatukat tulevat paketin mukana, joten eipä tarvitse niitäkään miettiä tai ostaa erikseen. Mikäs sen helpompaa, kuin se, että joku on valmiiksi suunnitellut päivän treenit, lepopäivät ja ruokavalion. Ei tarvitse itse tehdä muuta kuin noudattaa ohjeita, niin tuloksia pitäisi alkaa tulla! 

Olen ihan täpinöissäni aloittamassa tätä projektia, koska kieltämättä vappuna tuli vähän herkuteltua ja nyt on ähky ja tukkoinen olo. Ja tottakai se timmimpi kroppa olisi hirveän kiva kesällä, kun bikinikelit alkaa. Motivaatiota lisää se, että mukaan lähti erittäin läheinen kollegani ihana Kaisa, joten eväsrasioiden kanssa ei tarvitse yksinään viettää aikaa duunipaikan taukohuoneessa, kun muut lähtee lounaalle ravintolaan. 

Musta on muutenkin ehdottoman tärkeää läheisten tuki tämmöisen projektin aikana, koska armottomana sokerihiirenä tulen varmasti kokemaan useammankin houkutuksen matkan varrella. Mutta tiedän onneksi, että Kaisa potkii mua pyllylle ja tsemppaa läpi koko matkan ja mä toki häntä myös 🙂 <3

Lupaan päivittää kuulumisia, fiiliksiä ja tuloksia tämän koko parin kuukauden aikana, joten stay tuned!

ps. Forever FIT treeni- ja ruokavalio-ohjelma sopii ihan kaikille lähtökunnosta huolimatta, eli jos kiinnostaa lähteä tähän mukaan, niin kerro siitä ihmeessä kommenttikentässä ja anna sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan juttua sitten privaatisti meilin välityksellä. 

Fitein terkuin,

K

hyvinvointi terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *