Kana-fetalasagne
Vihjailin viime postauksessa, että voisi paljastaa oman suosikki lasagnen tällä hetkellä.
Eli tässäpä olisi ohjettaTomaatti-kanakastike
1 pieni sipuli
300-400 g broilerin jauhelihaa
Basilikaa
400 g hyvää tomaattimurskaa
2,5 dl Valion Sweet-chili kermaa
Mustapippuria
2 dl maitoa
2 rkl vehnäjauhoja
Kuori ja hienonna sipuli. Paista jauheliha haluamassasi öljyssä. Lisää sipulit joukkoon ja paista hetki.
Hienonna basilikaa. Lisää basilikaa, tomaattimurska, kerma ja pippuria pannulle.
Sekoita maito ja jauhot kulhossa ja lisää kastikkeeseen. Anna kiehua hiljalleen 5 min.
Pinnalle
Tomaattia
100-200 g fetajuustokuutio
Mozzarella-juustoraastetta
Lisäksi
Täysjyvälasagnelevyjä
Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Leikkaa feta kuutioiksi. Levitä 1/3 osa kastikkeesta vuokaan. Lado päälle lasagnelevyjä. Murra niitä tarvittaessa pienemmäksi. Tee toinen samanlainen kerros. Levitä päällimmäiseksi loppu kastike. Asettele pinnalle tomaatit, feta ja juustoraastetta.
Paista 175 asteisessa uunissa 40-45 min ja anna vetäytyä ennen tarjoilua. Valmiiden annosten päällä voi tarjoilla basilikaa.
Tein ohjeen pieneen uunivuokaan. Isoon vuokaan voi tuplata ohjeen.
Hyvää ruokahalua!