Uudenvuodenlupaukset

101B1C60-B7C6-40CC-A65C-6BFBF114D8AB.jpeg

Uudenvuodenlupaukset? Oli nopean googletuksen tuloksena yhdyssana. Siinäpä se mitä monet ennen vuoden vaihdetta kovasti pohdiskelevat. Minä myös pohdiskelevana ihmisenä. Mielummin monesti hiljaisesti pohdiskellen ja en niin mielellään ääneen huudellen. Nyt ajattelin kumminkin täälläkin asiaa hieman käsitellä. Tänä vuonna olen ajatellut nukkua viikolla kunnon yöunia. Tuntuu että olen jo pari kuukautta joka toinen päivä kärsinyt univajeesta. Viime yönä nukuin noin 2 tuntia pitempään kuin muina öinä tällä viikolla ja heti olen ollut aamusta asti virkeämpi. Ajattelin myös laittaa ruokaa enempi. Olen päivittäin työn kautta tekemisessä ruuan kanssa ja voin myöntää, että arki syömiseni illalla on ollut jo vuosia vähän mitä sattuu ja viikonloppuisin sorrun lähes aina noutaruokaan tai sitten tulee kavereiden kanssa käytyä jossakin. Joka on toki myöskin mukavaa, mutta tänä vuonna voisi koettaa ettei joka viikonloppu noutoruokaa tai ravintolaa. 

Kolmantena lupauksena ja ehkä tärkeimpänä lupauksena minulla on ollut rahankäytön hillitseminen. Pakko myöntää, että en ole se säästeliäin mahdollinen persoona ja tänä vuonna haluaisin oikeasti, että jäisi edes pieni summa säästöön edes sen ”pahan päivän” varalle. Muutenkin tuntuu, että viime vuosina tullut ostettua todella paljon turhuuksia, niin tänä vuonna aion kiinnittää enempi huomiota hankintoihini ja niiden laatuun. Tänä vuonna aion myös edelleen parantaa kielitaitoani ja matkustaa normaalin budjetin rajoissa niin kuin tähänkin asti. Matkustukseen liittyvät suunnitelmat ovat vain vielä hieman auki ja jostain syystä vähän tammikuu jäykkyyttä ja kiinnostuksen puutetta siihen suuntaan. Uskon kuitenkin, että tilanne korjaantuu kunhan aurinko alkaa taas enempi paistelemaan. 🙂 

AE2C0F40-E35D-4D1D-9F15-749289E6BB9B.jpeg

Voisin myös mainita ne perinteiset sokerin vähentämiset ja terveellisemmän ruokavalion, heh. Kun se tahtoo olla kaikilla se perus uudenvuodenlupaus ja tietty vähän enempi liikunta. Hyvää viikonloppua ja loppiaista. Tänään, huomenna tai viimeistään sunnuntaina lähtee joulukoristeet.

79C1F6CB-CAC5-45F0-BFB1-D2E347D4FA9A.jpeg

Xo, Niina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *