Viimeinen korona tilitys


Ei tietenkään pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta haluan vahvasti nyt uskoa siihen, että olemme taas menossa kohti normaalimpaa elämää. Tällä viikolla hallitus antoi vihreää valoa vapaammalle kesä elämälle. Pelko ja ahdistus on alkanut kaikkoamaan omista ajatuksista myös, kun tauti on niin hyvin pysynyt poissa Suomesta ja varsinkin täältä Pohjois-Suomesta. Työt on kokoajan jatkunut ja kesälomatkin saa pitää näillä näkymin. Vanhukset saatu työpaikalla hyvin pidettyä myös turvassa kokoajan. Ainoa suuri harmitus on tietenkin henkilökohtaisesti se, että kaikki festarit on tulevalta kesältä peruttu. Ihan kaikkia reissuhaaveita en ole vielä kuopannut loppu kesältä/ alku syksyltä. Näkee sitten miten asiat kuluu. Hieman jo näen kumminkin itseni kasvosuojaimen kanssa menossa. Itselläni iski tuossa huhtikuun aikana todella paha korona angsti ja tuntui, että omaa ajatusmaailmaa ei millään saa enää positiiviseksi, mutta nyt tuntuu kaikin tavoin paremmalta, onneksi!
Tänä viikonloppuna myös säiden Jumalat on armollisia, kun mittari kohoaa Oulussa lähes kahdenkymmenen lukemiin. Tarkoitus olisi nähdä muutamaa ystävää (pitkästä aikaa!) Tänään piknikille ja huomenna kyläilyn merkeissä. Luvassa on myös kesäkuun puolella mahdollinen Suomen sisäinen kyläily eri paikkakunnalla ja ehkä voisi käydä katsomassa missä kunnossa Siikajoen mökit on talven jäljiltä. Kesäkuussa on myös erään ystäväni kolmekymppiset joita myös odotan kovasti ja ensi viikonloppuna toinen kummipoikani täyttää 1 vuotta ja toinen heti perään kesäkuussa 4 vuotta. Ikävä jo näitäkin tapauksia kovasti. <3
Vähän tuli taas pidettyä blogi taukoa, kun voin rehellisesti kertoa ettei näiden pahimpien korona kuukausien takia tapahtunut juuri mitään. Minä myös tietoisesti vähensin itsekin ihmiskontakteja jo ihan työpaikan vanhusten suojelemiseksi. Nyt kumminkin olisi tarkoitus taas aktivoitua myös täällä blogin puolella ja onkin mielessä monta ideaa mistä voisi kirjoitella. Alla fiilistelyjä mun edellisestä ulkomaanreissusta, kun oltiin Lontoossa pitkä viikonloppu ja yövyttiin Paddingtonissa.
Ensi kertaan, Niina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *