Perjantain piristys: 50 Nerds of Grey

Parasta just nyt: nerokas twitter-tili nimeltä 50 Nerds of Grey.

3.png

 

2.png

 

4.png

Omat fiilikseni 50 Shades-ilmiötä koskien ovat vähintäänkin ristiriitaiset, mutta tällaista nörttien BDSM-tarinaa lukiessa ovat jopa minun kaltaiseni tiukkapipon pöksyt vaarassa kastua. Lisää tätä!

 

Kuvakaappaus: @50NerdsofGrey

Kommentit (4)
 1. Voi ei :’D Jaoin tän linkin kaikkialla minne keksin sen työntää. Olen nauranut vedet silmissä. kiitos ihan mahtavasta perjantain piristyksestä!

  Toivottavasti toivut muuten para aikaa hyvin leikkauksesta 🙂

  1. Ihanaa että täältä löytyy muitakin samanlaisen nördehuumin omaavia tyyppejä! <3

 2. Hei tulipa tästä mieleen, että ootko koskaan törmännyt sellaiseen podcastiin kuin Stuff mom never told? Kaksi amerikkalaista naista, Cristen ja Caroline, juttelevat kaikenlaisista ilmiöistä feministisellä otteella, ja mä itse oon vähän koukuttunut tähän bussimatkoilla. Toki asiat käsitellään amerikkalaisesta näkökulmasta, missä kulttuuri eroaa täkäläisestä monellakin tapaa, mutta musta ihan virkistävää kuunneltavaa.

  Itse oon vaan valikoinut kiinnostavimpia, oon kuunnellut juttuja esimerkiksi catcallingista, naisista punkin maailmassa, feminismistä islamissa, miesten syömishäiriöistä, aborteista, vaikka ja mitä, kuunneltavaa riittää useamman vuoden ajalta. Ja musta naiset itsessään on ihan mukavaa seuraa:)

  http://www.stuffmomnevertoldyou.com

  1. Hei tää oli mulle ihan uusi juttu – kiitos vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *