Turvaseksistä, tai: Kesäkumibiisi julkaistu!

No Sex and the City

Kesä alkaa virallisesti kesäkumibiisin ilmestymisestä, ja nyt se on täällä! Tänä vuonna biisin esittää kaikkien esiteinien sankari, Robin, ja biisin nimi on söpösti Kesärenkaat.

Itse biisiin sen kummemmin puuttumatta, ihan suht vetävähän se on - ja ainakin salettiin parempi kuin viime vuoden kumikappale! Pidän myös Robinin valkkaamista esiintyjäksi todella hyvänä vetona. Omat esiteini-ikäiset pikkusiskoni ovat kovia Robin-faneja ja kyllä minusta ainakin on vain positiivinen asia, jos nuoret tulevat tällä tavalla idolinsa kautta tutustuneeksi turvaseksin ajatukseen.

Propsit siis Ylelle, sekä kampanjasta yleisesti että tämän vuoden biisistä erityisesti. Kesärenkaat haltuun!

Kommentit

Mahdoton Nainen

Eiköhän tästäkin joku vedä herneet nenään että taas nuorille tyrkytetään seksiä... Mut hieno homma, ja biisikin yllättävän toimiva!

Oonkohan mä ihan pervo vanha täti jos sanon että Robinista on kasvanut varsin komea nuori mies :O

Jemina
No Sex and the City

Toivotaan että ei, mutta lienet kyllä oikeassa, että joku niin varmaan tekee. Mikäköhän ihme siinä on, että joidenkin mielestä pelkkä seksin mainitseminen on sen tyrkyttämistä? Minusta kesäkumikampanja on ihan helvetin hieno juttu, enkä tosiaankaan soisi Suomessa koskaan ryhdyttävän jenkkimalliin, jossa koko asiasta ei hiiskuta sanaakaan. Ja sitten ihmetellään kun on niitä teiniraskauksia...

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyy myöntää, että eka reaktio itselläkin oli, että ei kai sellainen pikkupoika sentään.. mutta videota kun katsoo (tai kun pysähtyi miettimäänkin), niin kyllähän noi näyttää ja on juuri sitä ikäluokkaa, joiden ihastumisissa käsien pitely ei enää oo se juttu. Loistoveto!

Jemina
No Sex and the City

Itsekin kuvittelin/jotenkin muistelin kyseisen klopin olevan huomattavasti nuorempi kuin tämä ilmeisesti on. Mutta ilmeisesti (tähän sellainen tätiääni) nopeasti ne näköjään kasvavat!

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Voi niitä päiväkodin tätejä ja setiä, jotka ensi kesänä joutuvat hymyilemään kaikkien pikkufanien kesärenkaiden rallatteluille... Varmasti keskustellaan siitä, kuka tarvitsee vielä apupyöriä ja kuka pärjää kahdella kumilla :)

Kielonen (Ei varmistettu)

Onpa jotenkin tosi symppis! En oikein Robinia normaalisti kestä, mutta tästä tuli vaan hyvä mieli.

Kiva asetelma myös tuossa videossa, avoimet vanhemmat ja vastuulliset teinit. Varmasti biisi uppoaa myös kohderyhmään. Toivottavasti kukaan ei nyt kauheasti tuosta herneitä vedä nenään, niin fiksulla asenteella tuo on tehty ottaen huomioon juuri se, että Robinia kuuntelevat varsin nuoretkin lapsetkin.

Jemina
No Sex and the City

Minustakin tuo asetelma oli tosi kiva! Toivotaan, että mahdollisimman monilla nuorilla on himassa sellainen ilmapiiri, jossa kesärengasasioistakin voidaan tuolla tavalla vanhempien kanssa kommunikoida.

Miiza

Itse en Robinin musasta välitä pätkääkään, mutta... Näin täti-ihmisenä en tarvitsekaan kesäkumibiisiä tai sen sanomaa, tiedän itsekin kondomin tärkeyden ainoana sukupuolitaudeilta suojaavana ehkäisymetodina. Lisäksi kun olen parisuhteessa en tarvitse senkään vuoksi valistavaa kesäkumibiisiä.

Ylex on tehnyt loistovalinnan valitessaan Robinin kesäkumibiisin esittäjäksi, nimittäin juurihan Robinin kuulijakunta on sitä ikäluokkaa (ainakin suurelta osin), jotka vielä kumivalistusta tarvitsevat.

Jemina
No Sex and the City

Totta, ihan nappivalinta kyllä tässä! Ja siis meikällä alkaa yleensä kiristää korvien välistä välittömästi Robinin musan pärähtäessä soimaan. Mutta tästä en valita.

Hailie (Ei varmistettu) http://hetkenmielijohde.blogspot.com

On kyllä kesäkumibiisi esittäjineen ja sanomineen ihan kohdillaan! Ja Neljä Ruusua viittaukset olivat kiva lisä. Jos tällä saa nuorille asennetta kohdilleen niin loistavaa.

On kyllä todella upeasti kohderyhmään kohdistuva kesäkumibiisi! Ja tosi kivasti otettu niin sanoissa, kuin videossa myös ne pienet fanit huomioon, ihan hyvillä mielin voin näyttää myös omalle 6vuotiaalle Robin-fanille ilman että tarvisi vastata kiusallisiin kysymyksiin :D 

Jemina
No Sex and the City

Totta, hyvä pointti - viestin tajuavat ne joille se on tarkoitettu, ja sitä nuoremmat voivat jorata muuten vain kepeän kesäbiisin tahtiin. Hyvin tässä on siis hoidettu homma kotiin, ehdottomasti!

Vierailija (Ei varmistettu)
Tamsin

Mä en ensimmäisenä pystynyt edes kuuntelemaan koko biisiä minuuttia kauempaa, sitten tuli sellanen "äää tää on ihan lapsi vielä, ei se voi laulaa turvaseksistä." Sit kuitenkin pääsin yli tuosta mun kukkahattutäti reaktiostani ja aloin ihan miettimään, että mitähän sitä itse aikoinaan 15-vuotiaana tulikaan tehtyä ja hei, Robinhan on paras mahdollinen valinta kesäkumibiisin esittäjäks selkeästi! Toivottavasti osuu justiinsa siihen oikeaan kohderyhmään. Tai tarvittaessa edes sitten vanhempiin, että muistuttaisi nuorisoaan turvaseksistä.

Kommentoi