Turvaseksistä, tai: Kesäkumibiisi julkaistu!

Kesä alkaa virallisesti kesäkumibiisin ilmestymisestä, ja nyt se on täällä! Tänä vuonna biisin esittää kaikkien esiteinien sankari, Robin, ja biisin nimi on söpösti Kesärenkaat.

//www.youtube.com/embed/Ir36HH0VbxE

Itse biisiin sen kummemmin puuttumatta, ihan suht vetävähän se on – ja ainakin salettiin parempi kuin viime vuoden kumikappale! Pidän myös Robinin valkkaamista esiintyjäksi todella hyvänä vetona. Omat esiteini-ikäiset pikkusiskoni ovat kovia Robin-faneja ja kyllä minusta ainakin on vain positiivinen asia, jos nuoret tulevat tällä tavalla idolinsa kautta tutustuneeksi turvaseksin ajatukseen.

Propsit siis Ylelle, sekä kampanjasta yleisesti että tämän vuoden biisistä erityisesti. Kesärenkaat haltuun!

Kommentit (15)
  1. Mä en ensimmäisenä pystynyt edes kuuntelemaan koko biisiä minuuttia kauempaa, sitten tuli sellanen ”äää tää on ihan lapsi vielä, ei se voi laulaa turvaseksistä.” Sit kuitenkin pääsin yli tuosta mun kukkahattutäti reaktiostani ja aloin ihan miettimään, että mitähän sitä itse aikoinaan 15-vuotiaana tulikaan tehtyä ja hei, Robinhan on paras mahdollinen valinta kesäkumibiisin esittäjäks selkeästi! Toivottavasti osuu justiinsa siihen oikeaan kohderyhmään. Tai tarvittaessa edes sitten vanhempiin, että muistuttaisi nuorisoaan turvaseksistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *