En ole koskaan x15

Mä tykkään hirveesti lista-postauksista! Joku on saattanu huomata, en jonkin verran niitä täältäki löytyy. Mun mielestä näitä on sekä hauska kirjottaa että myös lukea muiden blogeista. Varmaan jokanen tai vähintäänki joka toinen on joskus pelannu en ole koskaan -juomapeliä, käsii rohkeesti ylös jos jollekki ei oo tuttu juttu? Tää postaushan on toteutettu samal idealla, kuivinsuin vaan (ehdottomasti voit halutessas juodakki). Carita Pesonen -blogin ihana Carita haasto mut Instagramin puolella tähän hommaan mukaan ja mäpä päätinkin toteuttaa sen täällä blogin puolella. Yllättävän vaikee nakki tää oli, mut lopulta sainki huomata olevani aika untuvikko viel mones suhtees.

 1. En ole koskaan kokenut, etten olis rakastettu. Luojan kiitos! Aion myös tehdä kaikkeni, et tää kohta on aikanaan mun lapseniki ”en ole koskaan”-listalla.
 2. En ole koskaan ajanut mopoa. Niinku sellasta vaihteellista, oikee kunnon mopoa! Skootteriiki vaan sen verran mitä 15-vuotiaana mopokoulus (kuulemma vieras käsite mua vanhemmille, kyllä – mun ikäluokka ja nuoremmat joutuu käymään mopokoulun ) oli pakko.
 3. En ole koskaan pyörtynyt. Mun äiti on melkone pyörtyilijä, täs suhtees onneks oon säästyny hänen geeneiltää!
 4. En ole koskaan juonut olutta. Paristi oon kielen pään verra maistanu ja irvistellen todennu, et ei edelleenkään mun juttu.
 5. En ole koskaan kattonut Game Of Thronesia. En yhden yhtä jaksoo ja itteni tuntien uskallan melkeen luvata, etten tuu kattomaankaan. Tää genre ei oo sit alkuunkaa mun juttu.
 6. En ole koskaan nauttinut hikiliikunnasta. Ehkä en oo vaan löytäny omaa lajia tai sit mä en vaan oo urheilijatyyppiä. Kävelylenkit ja pienen pieni hölkkä on liikuntaa mun makuun!
 7. En ole koskaan syönyt liköörikonvehtia. Mikä tuuri mul onkaan ollu, ku ikinä ei oo sattunu sitä klassista vahinkoo; kuvittelet ottavas normisuklaakonvehdin ja haukatessa vast karu todellisuus paljastuu.
 8. En ole koskaan ollut leikkauksessa. Muiltakin vakavemmilta terveydellisiltä ongelmilta ja synnytystä isommilta sairaalassa suoritettavilta operaatioilta oon onnekseni välttyny.
 9. En ole koskaan lukenut Harry Pottereita enkä Taru sormusten herrasta -kirjaa. Enkä itse asiassa oo kattonut leffojakaan, aukko sivistykses tai ei, nää menee kyl samaan kategoriaan GOT:n kans.
 10. En ole koskaan tilannut mitään eBaysta. Muista vastaavista kyllä oon, mut just tästä kyseisestä en, vaiks se kaiketi taitaa olla näistä ”Kiina-kaupoista” suosituin?
 11. En ole koskaan tiennyt mikä musta tulee isona. Kovasti kyl toivon et tää mulle lähivuosina selviäis.
 12. En ole koskaan grillannut ihan ite. Meillä mies hoitaa grillailut, joskus saatan jonku makkaran kääntää jos on ihan pakko 😀
 13. En ole koskaan omistanut Ikean Malm-lipastoa. Näihin törmää aika usees kodissa, mut meille ei oo tällästä kotiutettu. Ihme kyllä, kaikenmoisii Ikean ihmeitä nimittäin kyl meiltä löytyy.
 14. En ole koskaan tykännyt mehujäistä. Niitä imeskelles menee huulet niin kohmeeseen et ei mun juttu ja pureskelee en todellakaa enkä missään nimes pysty.
 15. En ole koskaan tykännyt poikabändeistä. Mun seinältä siis ei oo ikinä löytyny One Directionin tai Tokio Hotelin julisteita.

Löytyykö samoja juttuja teiän en ole koskaan-listoilta? Tai mahdollisesti jotain muuta, mitä te ette oo tehny ja monet muut on? Jos löytyy muita listapostausfaneja, käykää tsekkaas edelline listaus; 31x millanen mä oon – mies vastaa. Mä haastan vuorostani mukaan Liina Beth -blogin Liinan, Iidan matkassa Iidan ja Karhusola -blogin Saran!

<3: Noora

puheenaiheet ajattelin-tanaan hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *