Kesäkuu pakettiin

Kesäkuu meni niin hujauksessa, et hyvä kun tajusin sen viel alkaneenkaan ku elettiin jo vikaa viikkoo. Niin kiitollinen olo kaikista kivoista tyypeistä kenen kaa saadaan mennä ja häärätä. Koska just nyt tuntuu, ettei ois keretty kesäkuus tekemään mitään vaiks tosi asias oltiin menos ihan jatkuvasti (niinki paljon, et blogii ehdein päivittelee tasan neljästi), päätin tehä pienen yhteenvedon. Mitä viime kuussa oikeestaa tulikaan tehtyy?

 • Vilhelmiina opetteli alkukuusta seisomista ja kuun lopulla tukee vasten kävelyy, joka sujuu jo hurjan hienosti taaperokärryn avustuksella!
 • herkuteltii monenmoisil kesäherkuilla, joista päälimmäisenä mielessä uudet perunat uunissa, mansikat kaikenlaisis eri muodois, sekä ihanan Jennin tekemä pätkisjuustokakku!
 • nautittiin auringosta ja lämmöstä, vaiks silti oon sitä mieltä, et tehtiin sitä kyl liian vähän!
 • polskittiin (Vilhelmiina polski) ikiomas uima-altaas omal terdellä.
 • piknikkeiltiin! Pari kertaa kirjurissa ja paristi omassaki pihassa.
 • kaiken muun kivan hääräämisen keskellä koitin tehdä vähän töitäkin. Mun ”kesätyöpaikka” on monesta syystä superjees; saan vaikuttaa työmääriin ja -päiviin, työajat sijottuu suurimmaks osaks niin, että Vilhelmiina saa olla kotona iskän kaa ja mun työskentelymaisemat on aika vertaansa vailla.
 • minilomailtiin Helsingissä 2 päivää koko perheen voimin. Käytiin tsekkaas alppiruusupuisto, Suomenlinna ja Korkeasaari, keskustan upeit vanhoi rakennuksii unohtamatta. Ja oli ihanaa.
 • pidettiin tuparit, joista onki juttua myös edellises postauksessa.
 • kerättiin kukkakimppuja kadunvarsilta ja oman pihan reunoilta.
 • oltiin yhtenä ihan superhelteisenä torstaina Yyterissä Vilhelmiinan ja hänen kummitätis kaa. Uskaltauduttiin koko porukalla jopa mereen uimaan!
 • syötiin (ehkä liiikaaki) ulkona. Perus Hese ei petä ikinä, mut Reposaaren Merry Monk ja mun lemppariannos halloum & chips on kyl aika varteenotettava vaihtoehto juustoaterialle.
 • kesäkuun huipennukseks kävin juhliis viel perinteisesti Iskelmä festareilla! Ei satanu vettä, seura oli ihanaa ja Kaija Koo yht huikee ku aiempinaki vuosina, eli reissu oli kaikinpuolin melko onnistunu.

Kesäkuulta löyty niin hirveesti kuvii, etten kyenny rajaamaan niide määrää täs postaukses vaan pariin. Joten tästä alas päi scrollailemalla löydät viel muutamat kesäkuvat lisää. Millanen sun kesäkuu oli?

<3: Noora

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama lapset
Kommentit (6)
 1. Ihania kesäkuvia! Aika on kyl mustaki tuntunu menevän ihan sikanopee koko kesän 😀

 2. Vilhelmiina H.
  3.7.2019, 17:47

  Aw, mä en kestä kun jonkun pienen nimi on Vilhelmiina! Hauskaa kun omaan nimeen törmää lapsukaisilla 😀 Niin ihanaa että tätä nimeä annetaan edelleenkin pikkusille <3

  1. Vilhelmiina on kyl kaunis nimi! <3 oli ihan meiän ykkösvaihtoehto ku nimee mietittiin, niin ihanan perinteine mut silti kuitenki vähä harvinaisempi 🙂 tunneks sä paljon kaimoi?

   1. Vilhelmiina H.
    3.7.2019, 22:22

    Voi että!
    En tunne, tiedän vaan muutaman kaverin kaverin nimeltä Vilhelmiina 🙂 entä te, tuliko nimi vaan ihan ”ilmasta” vai onko sitä suvussa? Mun nimen ”keksi” tätini, ja yhdellä tuttavamummollakin nimeltä Ruusa oli vaikutusta nimeeni – siks musta tuli Vilhelmiina Rosa Maria 😀 Ennen vihasin pitkää nimeäni, mut nyt rakastan, koska ei ole kuitenkaan niin yleinen – ei ainakaan vielä! Varmasti yleistyy, kuten vanhat nimet yleensäkin nousee suosioon 🙂

    1. Me ei kans juuri Vilhelmiinoja tunneta tai ees tiedetä, törmättiin jossain tähän nimeen ja ihastuttiin heti molemmat! Jälkeenpäin on selvinnyt, et kauempana suvussa on muutamaan otteeseen Wilhelmiina nimeä 🙂 meen neidin koko nimi on Vilhelmiina Vilma Emilia, et aika pitkä on hänellä kyl kans! 😀 saas nähdä mitä tykkää isompana 😀

     1. Vilhelmiina H.
      8.7.2019, 13:43

      Aaw, ihana! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *