Miltä näyttää meidän lastenhuoneessa?

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store Sverige AB

Yks ainoista miinuksista meidän edellises kodis oli se, et Vilhelmiinal ei ollut siel omaa huonetta. Tähän nykyseen taloon muuttaes meillä pääski juuri hänen ylhäisyytensä huone ekana käsittelyyn. Ennen pientä pintaremonttii täs huoneessa oli kirkkaat, limen vihreet seinät. 3/4 seinää on nyt maalattu samalla Piazzalla kuin kodinhoitohuoneenkin seinät. Ajatuksena Vilhelmiinan huoneen suhteen oli se, että siitä tulis mahdollisimman pitkäikänen, mut kuitenki selkeesti lapsen huone. Tästä syystä tehosteseinäks valikoitu yksvärinen vaaleenpunanen maalipinta, sävy nimeltä Orkidea. Voihan silti olla, et kasvaessaa mimmi alkaa inhoo vaaleenpunasta ja vaatii seinän uudelleemaalausta, mut se olkoon sit sen ajan murhe. Nyt ainaki haluun ajatella viel ku voin, et tää väri ois mieluisa pitkään. Yksväristä seinää on myös helppo muokkailla erilaisten taulujen ja julisteiden avulla.

Ihana Rosa Poster Storelta otti muhun yhteyttä yhteistyön merkeissä. Heidän kauniit julisteet herätti mielenkiinnon samantien ja yritystä tutkiessa bongasin, että julisteet painetaan paksulle FSC-ympäristömerkin omaavalle paperille ja itse tuotantoprosessilla ja painotehtaalla on Pohjoismainen Joutsenmerkki. Jes, päätös sinetöity. Vilhelmiinan huoneen ihanat julisteet kehyksineen onki siis saatu heidän valikoimasta. (Postauksen lopussa jotain kivaa myös sulle!)

Sisustuksessa kannattaa pyrkii aina käyttää sellasii kalusteita ja elementtejä, jotka menis huoneessa pitkään. Pinnasänky täältä tietysti vaihtuu aikanaan isojen tyttöjen sänkyyn, mut kokisin et perus valkonen lipasto ja seinähylly miellyttäis vielä vuosienki päästä. Ja kuten huoneessa muutenkin, taulujenkin valitsemisessa käytin pitkäikäsyys-teemaa. Poster Storen lasten taulut -välilehdestä löytyy ihania lastenhuoneeseen sopivia julistevaihtiksia. Musta on ihanaa, et näin hienoista tauluista Vilhelmiina voi aikanaan myös oppii uutta. Siks meille valikoitukin nuo ihanat ”Forest Animals” ja ”Whales” -julisteet, jotka sekä herättää taatusti kiinnostusta pienessä tytössä että on myös äidin silmään super kauniit. Laajasta kehysvalikoimasta Vilhelmiinan huoneeseen pääty tammipuiset kehykset sekä saman sävyinen julisteripustin.

Vilhelmiinan huoneen irtaimistosta, huonekaluja lukuunottamatta, on suuri osa lahjaks saatua. Leluja on ollut turha ostaa ite, kun sukulaisilta ja ystäviltä on saatu niitä niin hyvin. Kierrätystä on tietysti myös hyvä suosii, ylläolevan kuvan lelukori on ostettu käytettynä ja rahi ollut meillä jo siitä asti kun mä muutin ekaan omaan kotiin. Uuden ja vanhan yhdistelyllä saa luotuu persoonallisen ja kauniin sisustuksen. Ja mitä vanhempi esine, sitä enemmän tarinaa sillä on kerrottavana. Nyt kuitenki voit löytää myös uutena jotain, millä on aika huikee tarina taustalla.

Kuvassa oikeella hengaileva panda on myös söpö, mut nyt kiinnitä huomio tohon vasemmanpuoleiseen tauluun. Täs kauniissa taulussa komeilee 1900-luvun alkupuolella elellyt taiteilija Frida Kahlo. Fridan maalaukset on kipua, tuskaa ja naisten ankaraa elämää henkiviä, suurimmaksi osaksi inhorealistisia omakuvia, joiden tarkotuksena on kyseenalaistaa naisten asemaa taiteen historiassa. Sen lisäks että Frida yhdessä pandakaverinsa kaa on ihana väriläiskä lastenhuoneessa, tuo se mukanaan ripauksen historiaa ja feminismiä. Ja hei tää ei todellakaan oo vaan lastenhuoneen juliste, näkisin tän ehdottomasti myös ihan olohuoneen seinällä.

Poster Store anto teille lukijoille alekoodin, kuinka siistii! Eli koodilla nooraemiliah30 saat huikeen 30% alennuksen tilatessas julisteita (ei koske Selection-osiota). Koodi on voimassa 12.5.2019 saakka. Ja hei, yli 39 euron ostoksiin Poster Store tarjoo ilmaset toimituskulut.

<3: Noora

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *