Positiivisuus ruokkii positiivisuutta + 3 muuta inspiraation lähdettä

Bongasin instagramista hauskan ”haasteen”, jossa ideana on jakaa omaan storyyn itseä inspiroivia instagramtilejä. Tää hyvänmielen haaste sai alkunsa ihanan piiavibes -tilin Piialta ja on musta ihan huikee idea! Mä ainakin inspiroidun toisten upeista ig-tileistä ihan hirveesti, joten miks ihmeessä en jakais niitä kauniita tilejä muidenkin seurattavaks?  Tästä haasteesta haasteesta itsekin inspiroituneena mä päätin koota postauksen asioista, jotka mua tällä hetkellä inspiroi.

Kevät

Keväisin kauppojen vaatevalikoimat oikeen herää henkiin, hirveesti ihanii värejä ja kuoseja ja tulee se fiilis, et haluisin ihan kaiken. Tänä keväänä oon kuitenki saanu hillittyä mun sisäistä himoshoppailijaa. Oon ostanut ihan muutaman vaatteen ja pyrkinyt niitä ostaessa valitsemaan ne niin, että niistä sais koottua mahdollisimman monta asukokonaisuutta mun jo omistamien vaatekappaleiden kaa. Kauppojen värikkään tarjonnan lisäks mua keväässä inspiroi lisääntynyt valon määrä, lämpimät päivät, luonnon kauneus ja lintujen viserrys. Tiivistettynä vois varmaan sanoo, et kevät on siis mun lempivuodenaika.

Ekologisuus

Voiks sanoa et kierrätys inspiroi? En todellakaan tiiä, mut mä ainakin nään sen jotenki näin. Meillä kierrätetään nykyään muovin ja pahvin lisäks metallit. Ja se sai mussa aikaan ihan mieletöntä hyvän olon tunnetta, kun sen sain vihdoin aikaseks. Mä oon ruvennut näkemään mun oman vaatekaapin sisällön ja meidän kodin sisustuksen ihan eri tavalla, kun oon alkanut ajatella asioita enemmän siltä kannalta mitä jo löytyy sen sijaan, et mitä uutta haluisin. Kirppiksellä silmään pistää ihan erilaiset jutut kun vaate- ja huonekaluliikkeissä yleensä ja mulla on mielessä jo muutamia sisustushankintoja , jotka yritän löytää käytettynä. Kuinka siistii, et joku näin kertakaikkisen hyvä asia voi toimii inspiraation lähteenä?

Maanläheisyys

Aiemmin vannoutuneena musta-valko-harmaan sisustuksen fanina oon nyt alkanut rakastua erilaisin ruskeen sävyihin ja materiaalina puuhun. Pari vuotta vanhan sohvan metallijalat tuntuu kauheen kylmiltä ja itse asiassa haaveilen ruskeesta nahkasohvasta. En kyl vieläkään ihan tunnista näitä ajatuksia omikseni, joka ehkä onkin syy siihen etten oo pää kolmanten jalkana rynnänny  ostoksille. Viherkasvit ja kukat mua inspiroi myös ihan hirveesti ja saa mut jotenkin tosi hyvälle tuulelle. Onhan nyt kukkakimppu keittiön pöydällä aika ihanaa pientä arjen luksusta, vai mitä?

Kiltteys

Tää on mun lemppari. Kiltit, ystävälliset ja lämpimät ihmiset inspiroi mua ihan suunnattomasti. En koe aina olleeni itse kovinkaan kiva, mutta täs aiheessa oon kokenut ison herätyksen ja yritän jatkuvasti kehittää itteeni. Oon ottanut mun loppuvuoden tavotteeks yrittää antaa mahdollisimman paljon positiivista palautetta ja kehua ihmisiä. Ja oon jopa vähän yllättynyt kuinka hyvä mieli siitä tuleekaan myös itselle. Eks se niin oo, että positiivisuus ruokkii positiivisuutta? Ja sama tietty toisinki päin. Muista säkin olla mukava muille ja jakaa hyvää mieltä!

Musta ois ihana kuulla, et mikä just sua inspiroi täl hetkellä?

<3: Noora

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (8)
  1. Minua inspiroi myös kevät! On ihanaa kun valon määrä on lisääntynyt ja luonto herää! <3

    1. Niinpä! Musta on ihanaa, kun iltasin vielä yhdeksänkin aikaan näkee eteensä kun kävelee ulkona 🙂

  2. Maria/ Nyt heti
    5.4.2019, 08:52

    Kiltit ihmiset kyllä inspiroi minuakin! Sellaiset, jotka puhuu muista aina kauniisti ja kunnioittavasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *