Tervetuloa

Luulisin, että on varmaan hyvä alottaa tää homma ihan tuttavallisesti moikkaamalla, eli moi just sulle! Huippuu että oot löytänyt tänne ja tervetuloa lukemaan mun ensimmäistä blogipostausta. Tää on musta ihan super jännittävää ja päässä pyörii hirveesti ”hui”- ja ”osaanks mä” -ajatuksia, mut sit onneks myös niitä ”no totta kai mä osaan” -ajatuksia. Jälkimmäisten voimalla (ja läheisten kannustuksella) tässä vihdoin ollaan.

Sellasella rennolla päiväkirja -tyyppisellä meiningillä mun olis tätä tarkoitus kirjotella. Jos sua kiinnostaa 60 -lukusen talon remppajutut, lapsiarjen riemut ja ärsytykset, kukkakuvat, ihan sika herkulliset reseptit, mun ajatukset äitiydestä, mun ajatukset kaikesta muustakin, vinkit ja ideat liittyen ihan kaikkeen maan ja taivaan välillä ja hassunhauskat tarinat, oot just oikeessa paikassa. Jos sua kiinnostaa joku muu ja haluisit  lukee siitä täällä, kerro mulle ni katotaan mitä voidaan asialle tehdä 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa ja meidän yhteisen blogitaipaleen ekaa päivää!

            

PS. Haluun vinkata mun ystävän Jonnan blogii myös . Jonna on varmaan pian vuoden ylipuhunu mua alottamaan tän ja nyt kun tää tuntu mulle ajankohtaselta, oli Jonnalla samat ajatukset ihan samalla hetkellä. Hauskaa!

perhe ajattelin-tanaan hopsoa oma-elama
Kommentit (4)
  1. Jee!! Täällä innokas lukija😍

  2. Ihana blogi ❤

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *