Viidentoistaeuron päivitys vaatekaappiin

Mulla oli perjantaina lapsivapaa. Äiti antoi mulle joululahjaks nipun ”lahjakortteja”, joissa on joka kuukaudelle joku kiva juttu tai yhteinen tekeminen. Tammikuussa meillä oli hemmotteluilta naisten kesken ja helmikuussa pulkkareissu, maaliskuussa vuorossa oli Vilhelmiinan hoitopäivä, jollon voin tehdä mitä tykkään. No mähän tein! Kävin ihan itekseni kirppiksellä ja kaupassa ja illalla oltiin Jessen kaa vielä keilaamassa ja syömässä. Vaikka mä rakastan Vihelmiinan kaa hengailua ja meidän arki on tosi jees, niin vitsi että oli kiva olla yksin ja kahdestaan.

Mä mainitsinkin mun äitiyspostauksessani, että oon opetellut ostamaan Vilhelmiinan myötä käytettyjäkin vaatteita. Hyväkuntosii ja edullisii vauvan vaatteita löytyy sekä live- että facebook-kirppareilta ihan hirveesti. Meidän kodin huonekaluista ja sisustuksesta oon osan myös löytänyt käytettynä. Itelleni en kuitenkaan oo ostanut kirppikseltä vaatteita koskaan ja tähän mulla on ihan selkee, joskin äärettömän typerä selitys. Tai parikin. Luulen, että ainakin seuraavaa käyttää moni muukin; ”kyl mulla on varaa ostaa vaatteeni uutena”. Typerä ajatustapa, ihan ku muka vaatteiden ostopaikka määrittäis ihmisen varallisuuden. Jos joku on maininnu käytettynä ostamisen ekologisuudesta, oon lähinnä pyöritellyt silmiäni. Kuka myöntää sortuneensa samanmoisiin ajatuksiin?

Nykyään kierrätän pahvit ja muovit, käytän kestokasseja, sekä ostin perjantaisella kirppisreissullani itselleni kokonaiset kaksi ylläolevassa kuvassa näkyvää vaatetta. Kaksi mulle ihan uutta, käytettyä vaatetta. Tuli jotenkin tosi hyvä mieli ja oikeesti oon jopa melko ylpee itestäni. Mokkahameesta pulitin viisi euroa, karvajakusta(takista?) kymmenen euroa ja kumpikaan ei kyllä taatusti oo edellisellä omistajallaan kovassa käytössä ollut. Vastaavat ois vaatekaupassa maksanut varmasti yhteensä ainakin triplasti ton verran. Aika huippulöydöt, eikö?! Nää saa multa kyllä hyvän kodin ja paljon rakkautta. Elikkäs ekologista, halpaa ja vielä kivaakin!

Mä tykkään kirppisten fiiliksestä ja rakastan sitä, kun jotkut jaksaa panostaa siisteyteen ja pöydästä näkee jo nopeella silmäyksellä onko mitään miellyttävää. Porissa mun suosikkeja on Patakirppis ja Teljäntorin kaks lastenkirppistä, Pikku-Tiina ja Pikkukarhu. Facekirppiksistä parhaat löydöt oon tehnyt Porin Lastenkirppiksellä ja Teeny Tiny Style -kirppiksellä. Mun secondhand-urani on niin lyhyt etten juuri oo muiden kaupunkien kirpparitarjontaan päässyt perehtymään, mutta otan kyllä mielelläni vinkkejä vastaan. Ainakin Tampereelle ja Jyväskylään on tiedossa reissut kevään aikana, eli jos sulla on mielessä joku missä ehdottomasti kannattaa käydä niin jes, kerro se mulle!

Ihanaa maaliskuun vikaa viikkoa sulle!

<3: Noora

muoti ostokset kirppisloydot
Kommentit (10)
  1. Rakastan myös kirppiksiä, joissa käyn sekä myymässä että ostamassa. Hieno asu!

    1. Sama juttu, ostamisen lisäks tykkään hyödyntää myös itselle turhasta tavarasta eroon pääsemisessä 😊 kiitos!

  2. Hyviä löytöjä olet tehnyt! Kirppiksiltä löytää paljon kivoja juttuja 🙂

    1. Kiitos! Samaa mieltä oon kyllä 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *