TÄSTÄ SE LÄHTEE

Heippa hei vaan!

Täällä tosiaan kirjoittelee ihan kohta 26-vuotias vaatteita ja kauneusjuttuja rakastava nainen.

Musta on ihanaa kokeilla kaikenlaisia kauneustuotteita ja löytää uusia lemppareita! Kuukaudessa tulee osteltua/ tilailtua kaikenlaista ja vakio kauneusboksina postilaatikkoon tippuu Betteboksi. Ja sitä olen itseasiassa tilannut nyt jo yli puolitoista vuotta. Itse tykkään lukea ja katsoa ostostenesittelyistä materiaalia, joten mietin, että miksipä en sitten itsekkin tekisi niin! Isosiskoni heitti ilmoille, erään toisenkinlaisenkin tavan esitellä ostoksia, mutta siihen tarvitsen hiukan miettimistä.

Tein reilu seitsemän ja puoli vuotta vaatekaupassa töitä, joten sanomattakin selvää, että pukeutuminen on lähellä sydäntä. Vai onko se sanomattakin selvää? Olisihan mulla toisaalta voinut tulla myös esimerkiksi järjetön ahdistus koko vaatebisneksestä. Ja itseasiassa mahtuu minunkin uratarinaan kaikenlaista, niin itkua kuin nauruakin! Mutta pääasiassa kuitenkin, rakastan asujen valitsemista (nimimerkillä juuri New Yorkin matkalle valitsin todella tarkasti joka päivälle päivä- sekä ilta-asun) ja vähän rohkeampienkin itemien valitsemista. Ja niinkun sanoin, minä siis tein vaatealalla töitä, en tee siis enää.

Liikunta on myös lähellä sydäntäni ja siitä inspiroituneena itseasiassa päätinkin pistää tämän blogin pystyyn. Mulla on nimittäin sellaisesta oikeasti urheilemisesta nyt tovi aikaa, mitä nyt muutamia kertoja salilla käynyt, ja nyt se salikärpänen on purrut taas ihan tosissaan! Joten ajattelinkin kuvien ja fiilisten avulla seurailla omaa kehitystä täällä blogin puolella. Ihan itseni kannalta, mutta myös jos siellä ruudun toisella puolella joku, joka saa inspiraatiota tai muuten vaan on kiinnostunut näkemään liikunnasta tulevia muutoksia. Niin ulkoisia, mutta myöskin niitä sisäisiä! Olen nimittäin joskus pitänyt blogia ennenkin ja silloin jaoin treeniohjelmassani tapahtuvaa muutosta ja fiiliksiä siitä ja siitä tykättiin katsojakertojen perusteella todella paljon! Sain myös somekanaviini jonkinverran viestejä, jossa kyseltiin aiheeseen liittyen, joten kyllä näistä jonkin verran esimerkiksi haetaan vertaistukea omaan treenaamiseen !

Hmm mitähän muuta minusta? No ihan vaan sellaisena nippelitietona, omistan pienen koiran ja salin lisäksi käyn myös joogaamassa.

 

Sellainen alkupläjäys!  Nimensä mukaisesti, rennolla meiningillä eteenpäin!

 

 

hyvinvointi oma-elama hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Hellurei! Täällä toinen vasta bloggauksen pariin päätynyt, pukeutumista ja urheilua rakastava nainen! 🙂 Halusin vaan kertoa, että olipas ihana tää sun esittelypostaus <3

    1. Moikka! 🙂 Voi että, kiitos paljon!<3 Kävin kurkkaamassa sun blogin ja täytyy sanoa, että tykkäsin sun teksteistä tosi paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *