10-vuotias NUDE + arvonta!

Tajusin ihan vasta vähän aikaa sitten, että hyvänen aika, blogini täyttää marraskuussa 10 vuotta! Ja syntymäpäivä on siis tänään, 24.11.2021, sillä ihka ensimmäinen postaukseni ilmestyi 24.11.2011. Uskomatonta! Ja tämähän tarkoittaa sitä, että mä olen ollut bloggaaja liki kolmasosan elämästäni, huh!

Idea blogin perustamisesta lähti siskoltani ja hänen silloiselta mieheltään, jotka olivat molemmat töissä Iltalehdessä. Iltalehti tarvitsi tuolloin jonkun, joka alkaisi tehdä heille kauneussisältöä videomuodossa ja jostain älyttömästä syystä minä, jolla ei ollut sekuntiakaan kokemusta kauneusvideoiden teosta, suostuin ehdotukseen alkaa niitä tehdä.

Näin syntyi NUDE-blogi (jonka muuten tuolloin halusin kirjoitettavan noin isoilla kirjaimilla, enää sillä ei niin ole väliä). Nude tarkoittaa siis tiettyä meikkaustyyliä, joka sopii vielä tähänkin päivään, kun luonnollisuus ja minimalismi ovat jälleen supertrendikkäitä! Toki näin jälkeenpäin vähän kaduttaa nimivalinta, joka ei varmasti ole Googlen mielestä ollenkaan korrekti 😉 Mutta en osaisi sitä enää näin 10 vuoden jälkeen muuttaakaan!

Seuraavana vuonna, elokuussa 2012 pääsin bloggaajaksi Costume-lehden alle. Siitä alkoi yhteinen taival Allerilla, jossa bloggasin vuoteen 2015 asti ja kirjoitin juttuja Costumeen, Oliviaan ja Elleen. Sen jälkeen siirryin toukokuussa 2015 tänne A-lehdille ja kirjoittelin juttuja Trendiin. Vuodesta 2012 sain kunnian olla joka vuosi ehdolla vuoden parhaaksi kauneusblogiksi ja vuonna 2016, kun gaala toisiksi viimeisen kerran järjestettiin, voitin pokaalin ja se on edelleen yksi blogiurani kohokohdista.

10 vuoteen on mahtunut ihan valtavasti asioita. Blogikenttä ja koko ala on kasvanut räjähdysmäisesti ja nykyään markkinointi sosiaalisessa mediassa ja blogeissa vaikuttajien kautta on yrityksille ihan arkipäivää. Jos joku edelleen miettii, miten tästä hommasta voi saada rahaa, niin mieti, miten mainostoimiston työntekijät itsensä elättävät.

Yhä useampi yritys hakee juurikin vaikuttajia kampanjoihinsa ja saattavat haluta juuri jonkun tietyn henkilön, joka on ehkä lähtenyt rakentamaan nimeään ihan nollasta ja saattanut tehdä töitä ilmaiseksi ja harrastuspohjalta vuosia.

Olen myös päässyt matkustamaan, mikä on ollut ehkä kaikista hienointa ja unohtumattominta tässä työssä. Olen päässyt Lindexin mukana New Yorkiin, Bioeffectin matkassa Islantiin (apua, nyt kun katson tuota kuvaa, muistan kuinka jättimäiset rakot mulla oli uusista kengistä tullut tuolla patikoidessa) ja Ranskaan niin Hermèsin, Biozellin, L’Oréalin kuin Acorellenkin mukana. Urban Decay vei meidät kerran Leville ja se vasta oli hauskaa! Niin ja Schwarzkopfin kanssa Euroviisuihin  Näitä matkoja en unohda ikinä ja olen niistä kaikista aivan äärettömän kiitollinen.

Olen myös kasvanut aikuiseksi blogin kanssa. Muista ensimmäisen pr-tapahtuman, johon sain kutsun Polhemilta. Jännitin NIIN paljon, että meinasin pyörtyä! Muutenkin uusien ihmisten kohtaaminen ja erilaiset tapahtumat olivat ensimmäisten vuosien aikana minulle aina suuri jännityksen aihe. En nukkunut edellisenä yönä ja usein tapahtumiin liittyi yöpyminen siskoni luona, koska asuin tuolloin vielä Turussa. Enää en jännitä sosiaalisia tilanteita, kiitos blogin tuomien mahdollisuuksien. Toki nyt korona-aika on tuntunut tuovan tätä sosiaalista jännitystäni vähän takaisin, mutta alkupisteeseen en varmasti enää palaa 🙂

Olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin vuosien varrella. Niin yhteistyökumppaneihin, pr-toimistojen väkeen ja tietysti bloggaajakollegoihin, joista osasta on tullut hyviä ystäviä. Siitäkin olen äärimmäisen kiitollinen <3

Kiitos siis kaikille yhteistyökumppaneilleni. Olen päässyt mukaan upeisiin tilaisuuksiin, kampanjoihin ja päässyt toteuttamaan tosi kivoja yhteistöitä. Olet otettu, kun olette luottaneet näkemyksiini ja arvostaneet blogiani ja lukijakuntaani. Mikään ei edelleenkään ole samanlainen kun se tunne, joka tulee, kun juuri saapuneen sähköpostin otsikossa lukee ”Yhteistyöehdotus” 😉 Sydän läikähtää joka kerta!

Ja sitten tietysti te kaikki lukijani <3 En voi mitenkään tarpeeksi kiittää teitä, että olette mahdollistaneet tämän kaiken minulle. On ollut ihana tutustua osaan teistä ja jutustella teidän kanssa niin täällä kuin somenkin puolella. Ja pari kertaa, kun olette ihan livenäkin tulleet vetämään hihasta ja moikkaamaan, mikä meikä-jännittäjälle on aina tietysti vähän shokki, mutta lopulta olen näistäkin kohtaamisista aina tosi iloinen 🙂

Olette olleet minulle aina kilttejä, enkä ole koskaan saanut mitään ikäviä kommentteja, mistä siitäkin olen aivan äärimmäisen kiitollinen. Kiitos tielle kaikille siellä ruudun toisella puolella <3

juhlatila Helsinki

Mikään ei korvaa sitä kiitollisuutta, mitä teille olen velkaa tästä 10 vuoden taipaleesta. Mutta päätin silti järkätä teille tämän 10-vuotispäivän kunniaksi pienen lahjakorttiarvonnan! Joten kommentoimalla tähän postaukseen 30.11.21 klo 15 mennessä, olet mukana arvonnassa. Palkintona yhdelle voittajalle lähtee 100 euron lahjakortti OletKaunis.fi-verkkokauppaan!

Pysy mukana jatkossakin: bloglovin’ + instagramblogit.fi 

kauneus meikki suosittelen hiukset
Kommentit (323)
 1. Onnea NUDElle🥳

  1. Onnea, onnea! 🥳 liian harvoin kommentoin vaikka olenkin ihan noista iltalehden videoista asti sun juttuja seurannut. Käsittämätöntä kyllä miten nopeasti aika menee! Iso kiitos sulle kaikista vinkeistä mitä vuosien varrella oon saanut 😊

 2. Marja Peippo
  24.11.2021, 10:43

  Isot onnittelut 10 -vuotiaalle!
  En tiennytkään miten kauan olet pitänyt blogia ja kuinka paljon erilaisissa jutuissa olet ollut mukana! Ihan mahtavaa!

  1. Onnea 10-vuotiaalle! Menossa on oltu mukana jo vuosia! 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *