17 h kestävä huulimeikki

NUDE

Nyt on kuulkaas löytyny niin killeri kombo, että oksat pois. Uuden vuoden bileet osoittivat, että Dior Fit it 2-in-1 Prime & Conceal -pohjustusaineen (saatu) ja Stila Stay All Day Liquid Lipstick -huulipunan yhdistelmä kesti parilla lisäkerroksella höystettynä tarkaanottaen 17 tunnin juhlimisen.

Stilan mattapunaa olen hehkuttanut muutaman kerran aikaisemminkin (täällä ja täällä). Väri levittyy ihanasti huulille ja pysyy ilman primeriakin melkeinpä koko päivän. Myös sävy on niin intensiivinen, ettei pohjustusta periaatteessa tarvittaisiin, mutta yhdistettynä tähän Diorin pohjustusaineeseen pysyvyys on täyttä timanttia.

Dior Fit it -pohjustusaineessa on primer-ominaisuuteen yhdistetty myös peittokyky. Se tasoittaa mukavasti huulten sävyä, jolloin nudepunatkin pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Lisäksi pohjustusainetta voi käyttää silmänalusille, silmäluomille (toimii muuten täydellisesti myös luomivärien pohjustajana) ja pienten näppyjen peittämiseen. Hinta pyörii 30 euron hujakoilla, mutta näin laadukkaaseen tuotteeseen olen täysin valmis panostamaan jatkossakin. Toimivat monitoimituotteet kyn ovat aina tervetulleita meikäläisen käsilaukkuun!

// This is sick. Combine Dior 2-in-1 Prime & Conceal and Stila Stay All Day Liquid Lipstick and your makeup will last 17 hours. And even after that you'll have to take it off with a makeup remover.

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Täytyypä testata tätä yhdistelmää!

Kommentoi