17 kampausideaa uudenvuoden juhliin!

Uusi vuosi kolkuttaa jo ovella ja monet teistä miettiikin jo kuumeisesti huomisen kampauksia. Ajattelinkin heittää ilmoille muutamia mahdollisia kampausehdotuksia, joista osaan löytyy myös teko-ohjeet täältä blogista. Tässä siis 17 kampausideaa uudenvuoden bailuihin! Linkit postauksiin ja ohjeisiin löytyvät kuvan alta.

Lettikampauksia: 1. Kalanruotolettikampaus onnistuu letittämällä hiukset kahdelle letille ja nostamalla ne pinneillä päälaelle. 2. Nutturakampauksiin saa hauskan lisän letittämällä niskahiukset alhaalta ylöspäin ranskanletille (linkki postaukseen). Ei kärsimättömille! ;D 3. Kun hollantilaisen letin tekee pään päälle, siitä voi möyhimällä saada coolin mohikaanin! (Linkki hollantilaisen letin ohjevideoon) 4. Punkkariletti oli julkkisten suosiossa tänä syksynä. Sivuletti tuo kampaukseen särmää! 5. Helppo perusletti on oma lempikampaukseni arjessa ja sopii hyvin myös juhliin. 6. Kalanruotoletti kiepautuksella on yksi kalanruotoletin variaatioista (ohjeet). 7. Blake Livelyn inspiroima kalanruotoletti sopii pitkähiuksisille.

Ponnarikampauksia: 8. Puffiponnari on hieman siistimpi vaihtoehto juhliin (ohjeet). 9. Sinkkuelämää-sarjan Carrien kampaus on superhelppo ja onnistuu varmasti myös kiireessä. Nimim. kokemusta on 😉 10. Hieman jopa futuristinen multiponnarikampaus pysyy hyvin paikoillaan ja on ottanut vaikutteita Hanneli Mustaparralta. (Ohjeet) 11. Hauska pompulakampaus on myös erittäin iisi tehdä (ohjeet) 🙂 12. Jälleen yksi Blake Livelyn ihanista kampauksista, tässä ohjeet tähän nättiin ponnarikampaukseen.

Kiharat ja tekopolkka: 13. Remingtonin uudella muotoiluraudalla saa helposti niin laineita kuin 14. löysiä kiharoitakin. Muista hyvät muotoilutuotteet! 15. Olen tehnyt muutamia ohjepostauksia suoristusrautakiharoiden tekoon. Täällä kuvallinen ohje ja sivupalkista pääset katsomaan vähän vanhemman, mutta edelleen ihan hyvän videon 🙂 16. Tekopolkkia on nähty tänä vuonna yhä useamman julkkiksen päässä ja päätin myös koklata hauskaa ideaa omaan tukkaan. Ohjeet löytyvät täältä.

17. Ja vielä itse kollaasista unohtunut kampaus 😀 Taidanpa itse kallistua tämän lettikampauksen puoleen. Kun letit saa kerran väännettyä päähänsä, kampaus kestää monta päivää. Ohjeet löytyvät eilisestä postauksesta!

 Onnellista uutta vuotta 2014 teille kaikille lukijoille! 🙂

Kommentit (2)
  1. Hei! Sun kampaukset on aina tosi kivoja ja olen saanut hyviä ideoita etenkin ponnarikampauksiin. Olen jäänyt kaipaamaan hiukset auki -kampauksia ja erityisen vähän olet tehnyt jakaukseen, etuhiusten kihartamiseen, muotoiluun ja niiden kiinni laittamiseen liittyviä juttuja. Olisi kiva nähdä millaisia ideoita saisit aikaan etuhiusten suhteen! Tosin sinulla näyttää olevan usein keskijakaus mikä varmasti on yksi syy siihen, miksi tutorialisi liittyvät enemmän pituuksien kihartamiseen.

    Kiitos kivasta blogista!

  2. Sä kun olet hyvä näissä hiusasioissa, niin olisiko mahdollista joskus saada ideoita polkkamittaisten hiusten kampauksiin (helppoihin)..? Tuntuu etten löydä googlettamalla mitään. :s

    Jos millään ehdit, niin olisi hienoa saada huomisillaksi edes vinkki hakusanoista tai nettisivusta joilla pääsen eteenpäin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *