2 x uusi kuivaihoisen lempipäivävoide

Olin tooooosi pitkään yrittänyt löytää hyvää päivävoidetta, joka olisi pakattu täyteen tehoaineita ja oikeasti hoitavia ainesosia, ei pelkästään kosteuttavia tai kalvopinnan tekeviä. Tiesin, että Twistbellä keskitytään ihonhoidossa raaka-aineisiin, joten onnekseni sieltä otettiin muhun yhteyttä.

Miiahan on jo pitkään luottanut twistbeläisten sanaan ja ammattitaitoon ja kun Twistben Kati kysyi, haluaisinko että hän valitsee minulle sopivat tuotteet ja lähettää ne minulle. No suostuin tietysti heti, koska ihonhoidon tuoteviidakko on melkoinen ja tietämys eri raaka-aineista täytyy olla vahva, jos haluaa löytää itselleen sen ihan täydellisen tuotteen.

Odotukset olivat heti erittäin korkealla, mutta tiedätte varmaan miten tässä kävi (muutenhan en tätä postausta kirjoittelisi). Siis mä RAKASTUIN lähes jokaiseen Twistbeltä saamaani tuotteeseen! Siis ihan käsittämätöntä. Jopa kasvoöljyyn, joita en ole kestänyt koskaan käyttää! Ilmeisesti olen vain käyttänyt omalle iholleni ihan vääränlaisia..

Ja kuten sanoin, päivävoide on ollut erityisesti hakusessa. Niitä sain muutamankin ja nyt olen kokeillut ja rakastunut kahteen, joita käytän vähän vuorotellen, koska toinen on meikkipöytäni ääressä, toinen kylppärin kaapissa.

Ja nämä päivävoiteet ovat Olivia Klein Hydra Lotion* ja toinen Apeiron tasapainottava päivävoide*.

Olivia Kleinhän on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita, ainesosalistoiltaan yksinkertaisia ja hajusteettomia ihonhoitotuotteita. Tämä Hydra Lotion* sopii rasvoittuvalle iholle (myös hyvin esimerkiksi maskin alle). Oma ihoni on välillä tosi kuiva, mutta rasvoittuu kyllä jonkin verran, ainakin useimmiten. Siksi tämä onkin tuntunut ihan täydelliseltä; tarpeeksi kosteuttavalta ja pehmentävältä kuivan ihon tarpeisiin, mutta toisaalta hieman rasvoittuvuutta hillitsemäänkin. Ihoni kun on tällainen ihme sekoitus.

Toinen, Apeironin tasapainottava päivävoide* on näistä selkeästi kuivemmalle iholle suunnattu ja toimii nyt näillä kreiseillä pakkasilla! Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta ihan koko päivän ja voi muutenkin jotenkin tosi hyvin. Se ei ole kuivuudesta samea ja ihohuokosetkin tuntuvat pienenevän, kun ne eivät jatkuvasti puske öljyjä kuivaa ihoa selättämään.

Jos mun pitäisi valita näistä vain toinen, valitsisin ehkä Olivia Kleinin, koska uskon se toimivan mulla myös kesällä kevyemmän koostumuksensa ansiosta. Lisäksi tykkään pumppupulloista ja siitä, että kapeampi pakkaus mahtuu myös meikkipussini alalokeroon.

Huomasin muuten, kun tätä postausta kirjoittelin, että nämä molemmat tuotteet sisältävät Hamamelistä eli taikapähkinää eli ehkä se on se taika-ainesosa, jonka mun ihoni ehdottomasti tarvitsee! 😀

Lue myös:
Ihonhoitosetti masknen hoitoon
Kauneusrutiinini päivä-, viikko- ja kuukausitasolla

Kommentit (4)
  1. Kiitos vinkistä. Tuo Olivia Klein vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta, varsinkin kesältä. Täytyypä pitää mielessä. Pumppupullo on kyllä aina plussaa. Tänään tuntuu taas siltä, että blogien lukeminen luo paljon tarpeita 🙂

    Kivaa alkanutta vuotta sinullekin!

    1. No just niin! Kiitos ja ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle <3

  2. Mikä tuo hyvä kasvoöljy oli? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *