2 x uusi ripsarituttavuus

Tämä vuosi on uusien kosmetiikkatuotteiden osalta ollu sillä tavalla hassu, että hyviä uutuusripsareita on tullut markkinoille kummallisen vähän! Muutamista ripsareista on puhuttu enemmän, mutta suurin osa on jäänyt kaappien perukoille lojumaan ja vanhat suosikit (tai siis se yksi ja ainoa) on otettu uudelleen käyttöön.

Boho Gypsy Volume

Niin ainakin minä tein. Kokeilin kymmeniä uutuuksia hyvien löytöjen toivossa, mutta palasin aina vanhaan suosikkiini. Tämä vanha lempparini on siis Isadoran Flashing Volume, jota ei oikein tunnu enää löytyvän mistään, minkä takia olen erityisen huolellisesti kokeillut uusia maskaroita. Olen siis kipeästi uuden lempiripsivärin tarpeessa!

Boho Gypsy Volume

Hourglass Caution Extreme Lash Mascara  saapui ovelleni ihan vähän aikaa sitten, kun Hourglassia alettiin myydä Skincity.fi-verkkokaupassa. Hehkutin silloin, että Hourglass saapuu Suomeen, mutta ehkä niin ei voi sanoa, mutta onpahan ainakin yksi paikka lisää, mistä merkkiä saa, vaikka kivijalkamyymälöistä ei vielä löydykään.

Olen aina pitänyt Hourglassia jotenkin laadukkaana merkkinä ja onhan sitä monet kansainväliset gurut ylistäneetkin. Siksi lähdin innolla kokeilemaan ripsaria, enkä onneksi saanut pettyä! Tämä ripsari antaa kyllä kivasti volyymia ripsiin, sillä koostumus on mukavan paksua.

Ripsari levittyy kapealla harjalla superhyvin, eikä tällä mitään klippejä saa aikaiseksi. Ainoa miinus on se, että ripsari on kosteudenkestävä eli se pitää pestä pois astetta huolellisemmin lämpimällä vedellä, mistä minä en henk.koht. pidä, mutta joillekin tämä sopii.

Luonnonkosmetiikan ripsarit ovat ehkä vähän harvemmin vakuuttaneet allekirjoittaneen verrattuna synteettisiin verrokeihinsa. Monessa ripsiväri on liian laihaa, väriä vähänlaisesti ja ripsari myös tarttuu ikävästi yläluomeen. Mutta luonnonkosmetiikkamerkki Boho Green Make-up on onnistunut yllättämään positiivisesti jo kaksi kertaa lyhyen Suomessa olonsa aikana!

Tämä uudempi ihanuus; Boho Green Makeup Mascara Gypsy Volume, tuli markkinoille tammikuussa ja tykästyin siihen samantien!  Sekin levittyy ripsiin helposti ja on helposti kerrostettavissa. Se on myös ihan supermustaa, eikä koostumus ole liian ohutta, kuten monessa muussa luonnonkosmetiikan ripsarissa.

Jos näistä kahdesta pitäisi valita, kallistuihin ehkä ihan hieman Bohon puolelle kolmesta syystä. Ensinnäkin, vaikka kumpikaan ei juurikaan irtoa yläluomelle, mutta jos en puuteroi ihoa, niin Hourglass siirtyy vähän enemmän yläluomelle. Toisekseen pidän siitä, että Boho lähtee helposti ripsistä iltapesussa ihan hetkessä. Kolmanneksi tietysti hinta, sillä Boho on Hourglassia yli kympin halvempi!

Niin ja plussaa siitäkin, että Boho sitoutuu ympäristönsuojelullisiin arvoihin ja sen toiminta on luontoa kunnioittavaa. Raaka-aineet ovat helposti uusiutuvia ja pakkaukset kierrätettäviä – myös ylipakkaamista vältetään ♥

// English: This year was quite dry in mascara launches… at least with good ones. There were a few that the beauty community really talked about but I only loved these two: Boho Green Make-up Mascara Gypsy Volume (certified natural cosmetic line) and Hourglass Caution Extreme Lash Mascara. Both give the lashes super volume and don’t transfer to the upper lid.

Kommentit (11)
  1. Ostin just ton Bohon ripsarin kun suosittelit sitä Trendissä, ja tykkään! Oon jo kauan halunnut ostaa luonnonkosmetiikkaripsarin, mutta en tiennyt mikä olisi hyvä. Kiva siis saada toimivia suosituksia 🙂 Ainoa miinus tossa tuotteessa on sen nimi, joka on musta vähän rasistinen…

    1. Nii joo totta, vähän cultural appropriation -meininki.. Mut hyvä, jos oot tykänny jee! 🙂

  2. Tota Bohoa täytyy testata vaikka nimi onkin vähän hassu! Hyvää luonnonkosmetiikkaripsaria ei tosiaan ole löytynyt juurikin noista mainitsemistasi syistä. Lisäksi mua alkoi kiinnostaa, että miten sä yleensä poistat ripsarin? Jos kerran tuohon toiseen tarvitsee lämmintä vettä ja toiseen ei 😀

    1. Mä siis pesen ihan Sebamedillä ja vedellä suihkun yhteydessä. Ni sit jos joissain on se ”kosteussuoja” ni sit veden pitää olla lämmintä ja sit se ripsari pitää sillee ”nyppiä” pois ja se lähtee kökkäireisesti. Kun taas normi lähtee samalla nopealla naaman hierauksella muun meikin kanssa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *