2 x vinkki täydelliseen suttunutturaan

Nyt, kun lomat on poltettu ja on aika palata työpöydän ääreen, kaikki helpot arkikampausvinkit tulevat taas tarpeeseen. Päätin nyt uusintana julkaista tämän nuttura-tutorialini parin vuoden takaa, sillä nämä kaksi vinkkiä nutturan tekoon ovat olleet mulla kovassa käytössä jo ensikokeilusta asti!

Täydellisen suttunuttura kuuluu nimittäin näyttää vaivattomalta ja sekunnissa kiepsautetulta, ja toisaalta symmetriseltä ja muhkealta. Mulle tällaisten nutturoiden teko on aina ollut todella haastavaa; tukkani on tikkusuora, eikä se hevillä taivu ponnarin avulla kieputettavaksi. Mutta näillä kahdella vinkillä olen saanut suttunutturan varmimmin onnistumaan!

1. Ensimmäinen nutturavinkki: Kiharra kevyesti hiuksia ennen kampauksen tekoa. Tämä ei ole pakollinen steppi niille, joilla on luontaisesti taipuisa tukka, mutta tosiaan tällaisille tikkutukille vaihe on ehdoton. Kiinnitä hiukset sitten ponnarille sille korkeudelle, jolle haluat nutturan tulevan.

2. Ja tämän vaiheen hokaaminen auttaa teitä varmasti yhtä paljon, kuin se auttoi itseäni! Eli nutturavinkki no. 2: Aloita nutturan teko kiinnittämällä latva pinnillä niin, että hiuksista muodostuu silmukka.

3. Pyöräytä sitten hiukset ponnarin ympärille niin, että pidät muodostuneesta silmukasta kiinni.

4. Möyhi nutturaa, jos se on aikeissa näyttää tiukalta kirjastotätinutturalta. Kiinnitä lopuksi nuttura pinneillä, äläkä välitä, jos muutama suortuva sojottaa ulos kampauksesta, se on tarkoituskin 😉 Valmista!

Tsekkaa myös:
6 x arkikampaus ohjeineen
Videotutorial: viisi helppoa kampausta arkeen

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Kommentit (2)
  1. Vau! Tämä pinni- vinkki menee heti testiin, kiitos 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *