2000+ Instagram-seuraajan arvonta!

Kyselin tuossa muutama viikko sitten teiltä, millaisen arvonnan te haluaisitte, että järjestän 2000 Instagram-seuraajan kunniaksi. Palkintoehdotuksia tuli monia, kiitos niistä, ja eniten toivoitte arvonnan palkinnoksi tuotteita, joita ei Suomesta saa. Päätin sitten, että parhain keino toteuttaa tämä on muotoa lahjakortti ja lisäksi halusin, ettei voittajan tarvitse miettiä palkintonsa tullimaksuja, joten päätin hankkia palkinnot täältä EU:n alueelta.

Siksipä arvontaani varten täydelliseksi mestaksi valikoitui suomalainen Pretty.fi, joka tarjosi arvottavakseni kolme lahjakorttia arvoiltaan 100€, 50€ ja 25€!

Sen pidemmittä puheitta, saanen käynnistää arvonnan: Osallistua voit kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä Pretty.fi-nettikaupassa myytävistä brändeistä sinua eniten kiinnostaa. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 24.8. klo 21.00 asti.

Jos et vielä seuraa blogini Instagram-tiliä, sen löytää nimimerkillä @erikanaakka 😉

PS. Sellainen pikkuinen ilmoitusluontoinen asia vielä tähän loppuun, että ilmeisesti vanhoja blogipostauksiani ei ole pystynyt kommentoimaan lainkaan! Huomasin asian äsken ja se on nyt siis korjattu 🙂

EDIT: Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille kisaajille!

Kommentit (484)
  1. Eniten kiinnostaa NYX! Vaikuttaa hyvältä brändiltä enkä ole vielä kokeillut.

  2. Eniten kiinnostavat Sleek MakeUpin ja NYXin tuotteet!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *