3 x uudelleen ostettu

Olen viime aikoina yrittänyt keskittyä siihen, että käyttäisin tuotteita mahdollisimman tehokkaasti ihan loppuun asti. Hyvin usein, kun näin bloggaajana saan paljon uusia tuotteita testiin, käytän kaikkea sekaisin, eikä mitään tule käytettyä loppuun ennen kuin tuote menee vanhaksi.

Siksi tunnen lähes voitonriemua, kun saan oikeasti jotain käytettyä viimeistä pisaraa myöten loppuun. Ja melkeinpä ihmeeksi homma muuttuu, jos oikeasti ostan jonkun tuotteen uudelleen, enkä vain ota käyttöön jotain toista testiin saatua tuotetta! Viime aikoina olen ostanut moniakin tuotteita uudelleen ja tänään halusin hehkuttaa näitä kolmea 🙂

paras hiusnaamio.jpg

Paras kynsilakanpoistoaine: Sally Hansen Moisturising Polish Remover (Sokos ja Emotion 4,90 e). Tästä kynsilakanpoistoaineesta olen tainnut puhua ennenkin, mutta piti ottaa se postaukseen mukaan, koska niin harvoin joudun ostamaan uutta edellisen tilalle. Jotenkin aika harvat poistoaineet ovat tehokkaita ja kynttä saattaa joutua hinkkaamaan pitkäänkin ennen kuin lakka on kokonaan lähtenyt. Ja sitten lopputulokseksi jää kaiken lisäksi superkuiva ja himmeä kynnen pinta. Tämä Sally Hansenin poitoaine, jonka löysin alesta Emotionista, on ihan järkyttävän tehokas ja se mikä tässä on vielä hämmästyttävämpää on se, ettei tämä kuivata kynttä yhtään! Tätä on ehdottomasti oltava aina kylppärin kaapissa.

Paras hiusnaamio: KMS Tame Frizz Smoothing Reconstructor (Bangerheadilla* -20% alessa 19,60 e). Kuinkakohan kauan kehtaan tätä oikein täällä blogissa hehkuttaa 😀 No mutta, jos meikäläinen on käyttänyt samaa hiusmaskia jo monta vuotta, niin onhan se nyt iso juttu! Tämä hiusnaamio jättää hiukset superpehmeiksi ja sähköisyys ja takkuisuus on poissa. Kun tätä syksyn aikana kului mulla jotenkin ihan superpaljon ja yritin säästellä tyhjentyvää purkkia ja käyttää normaaleita hoitoaineita, huomasin hiuksieni menevän koko ajan enemmän ja enemmän takkuun. Ihmettelin hiusteni huonoa kuntoa, kunnes tajusin, etten ole jokaisella tai joka toisella pesukerralla käyttänyt KMS:n maskia. Ja kas, kun tilasin uuden ja aloin käyttää vanhaa huoletta loppuun, hiusten kunto palasi taas normaaliksi!

paras hiuslakka.jpg

Paras hiuslakka: RICH Pure Luxury Sure Hold Hairspray (K-Citymarket n 11 e). Olen tainnut jo pariin otteeseen mainita myös tästä hiuslakasta, joka on kyllä ehdottomasti yksi parhaista kautta aikain! Se pitää superhyvin, tuoksuu hyvälle ja suihke on ihan älyttömän hienojakoinen. Suutin myös pysyy auki pitkään, eikä tukkeudu, kuten monien muiden hiuslakkojen kanssa, jolloin suihkeesta tulee epätasainen ja hiukset voivat jäädä märiksi. Olen yrittänyt löytää tätä useista nettikaupoista ja kivijaloistakin tuloksetta, mutta vähän aikaa sitten huomasin, että tätä myy meidän lähin K-Citymarket, täydellistä!

Muita uudelleen viime aikoina hankittuja: tehokkain hopeashampoo eli Fudgen Clean Blonde litran jättipullossa (Bangerheadilla* alessa 40,40 e) ja Lumenen Harmonia Nutri-Recharging vartalovoide (mm. Bangerheadilla* n. 27 e).

*Sis. yhteistyölinkkejä.

Kommentit (3)
  1. Oi, tuota KMS:n hiusmaskia pitääkin sitten kokeilla! 😀 Itse paljon kynsiä lakkailevana suosin Xtran kynsilakanpoistoainetta, ihan vaan sen tehokkuuden ja edullisuuden vuoksi. Mutta lupaavalta kuulostaa tuo Sally Hansenkin, voisin joskus kokeilla sitäkin 🙂

    1. Joo siis oikeesti toi KMS, se on kyllä ihan omaa luokkaansa! Enkä todistetusti pysty enää elämään ilman sitä 😀

  2. Moikka! Tulit mun mieleen kun olen sulta napannut sen Kicksin yli yön pidettävän ruskettavan kasvogeelin, joka toimi superhyvin. Ajattelin vinkata nyt vähän luomummasta ja kosteuttavammasta tuotteesta (ymmärsin että sinuakin ne kiinnostaa) sillä sain look fantasticin joulukalenterista kokeiluun kasvoille tarkoitetun öljyn joka ruskettaa:https://m.eu.feelunique.com/p/Balance-Me-Gradual-Tanning-Drops-30ml?url=Balance-Me-Gradual-Tanning-Drops-30ml&slang=EN

    Ekan yön jälkeen jo näkyi ero ja tipat tuntui miellyttävältä levittää kasvoille. Minulla on nyt käytössä tosiaan pieni kokeiluerä mutta uskon että ostan tuon isomman koon myös, sillä tuote on nyt alessakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *