4 x DIY-hoito jouluksi

Vielä ennen joulun lötköttelyyn laskeutumista päätin koota yhteen muutaman kuorinnan ja naamiot, jotka voit kokkailla vaikka ennen joulusaunaa keittiön kaapeista löytyvistä ainesosista. Tämä blogi hiljenee viikonlopuksi, joten tämän postauksen myötä toivottelen oikein rauhallista joulua teille kaikille siellä toisessa päässä <3

diy_naamio-5.jpg

Tiesitkö, että kaneli voi auttaa buustaamaan hiustenkasvua. Jos sinulla on hiusten kasvatusprosessi meneillään, kokeile tätä hiusnaamiota kerran viikossa.

diy_naamio-6.jpg

Tämä mausteinen kuorinta sopii jouluillan spa-hetkeen tai vaikka mattimyöhäiselle viime hetken lahjavinkiksi.

diy_naamio-8.jpg

Kaura voi auttaa tulehduksen tasaamisessa, joten naamio sopii aknen kanssa painiville sekä ihon rauhoitusta kaipaaville. Lisäksi kaura voi auttaa palauttamaan ihon normaalin pH:n, joka kuivassa ja kutiavassa ihossa on liian korkea.

diy_naamio-9.jpg

Viimeisimpänä tulee koko joukon helpoin mömmö, jonka allekirjoittanut on kokannut varmaan sata kertaa. Ja tämän ainesosat löytyy lähes satavarmasti jokaisen keittiöstä. Tarvitset vain vanhat kahvinpurut (kierrätystä, jee!) ja lorauksen öljyä. Sopii käytettäväksi esimerkiksi ennen itseruskettavan voiteen levitystä.

FOLLOW NUDE: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit (6)
 1. Kiitos vinkeistä ! Tosi kivaa kun blogiin on alkanut eksyä vähän luonnonkosmetiikkajuttuja ! 🙂

  1. Hyvä jos tykkäsit! 🙂

 2. Luonnonkosmetiikka-jutut on joo kivoja mutta tämmöset huuhaa jutut ei. Kaneli ei varmasti nopeuta hiusten kasvua eikä kaurahiutale paranna aknea. Lisäksi jäin miettimään onko ookoo lotrata öljyjä ja kahvipuruja viemäriin.

  1. Ns. normikosmetiikan sisältämät muovit kuorinta-aineissa aiheuttavat viemäriin ja vesistöihin joutuessaan todellisen ympäristöongelman. Ravintoketjussa ne voivat siis kulkeutua takaisin meidän omalle ruokalautaselle. Ei kiitos minulle. Kiitos siis näistä vinkeistä!

   1. Tämän tiedän. Mietin vaan että tukkiiko nuo kahvinpurut putket.

  2. Hehe no aknen parantamiesta en ole puhunut mitään ja kaneli voi auttaa, koska se nopeuttaa hetkellisesti pintaverenkiertoa 🙂 Kahvinpuruista en ole huomannut olevan mitään haittaa viemäreille. Tosiaan, onhan esimerkiksi kuorinta-aineissakin muovisia partikkeleja ja jos ne ei tuki niin ei varmasti nämäkään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *