5 kevään ihanaa hiustrendiä

Meikäläinen on jo ihan kevätfiiliksissä, vaikka talvi taitaa juuri olla syvimmillään. Katse on silti käännetty jo kohti lämpimämpiä ja valoisampia päiviä!

Näin alkuvuodesta on kivaa selailla tulevia meikki- ja hiustrendejä. Kerrankin hiusrintamalle on tulossa paljon kaikkea uutta ja jännittävää! Tässä niistä viisi mielenkiintoisinta 🙂

kevät 2018 hiustrendit 5.jpg

1. Donitsit

Donitsit ovat yrittäneet pyristellä takaisin jo jonkin aikaa, mutta nyt mulla on sellainen kutina, että todellinen come back on käsillä. Muhkeaa donitsia näkee nyt erityisesti matalalla niskassa laittamattoman tukan seurana. Materiaaleja ja kuviointeja on joka lähtöön ja allekirjoittanut kirjoittelee tätä juttua juuri musta samettidonitsi päälaellaan. Niin söpöä ja tukalle hellävaraista!

kevät 2018 hiustrendit.jpg

2. Wet-look

Myös märältä näyttävä ja taakse huitaistu wet-look-tukka näyttää tekevän paluuta. Erityisesti hieman epäsiisti ja löysempi kampaus näyttää nyt freesiltä.

kevät 2018 hiustrendit 3.jpg

3. Huivit ja pannat

Nyt hiuksissa näkee hurjan määrän erilaisia kankaisia asusteita. On huiveja lettien seassa, ruseteiksi sidottuja silkkinauhoja ja perinteisiä hiuspantoja.

kevät 2018 hiustrendit 4.jpg

4. Otsis

Otsikset ovat nyt tehneet ison paluun. Erityisesti pitkät ja hieman taivutetut ns. curtain bang -tyyppiset otsikset ovat nyt todella kuumaa kamaa. Tämä on saanut allekirjoittaneenkin harkitsemaan pitkään otsikseen paluuta!

kevät 2018 hiustrendit 2.jpg

5. Hiusklipsut

Ysäriltä tutut hiusklipsut ovat palanneet! Klipsuja löytyy nyt joka lähtöön ja erityisen kiinnostavia ovat ne koristeelliset. Trendikkäintä on asetella klipsut molemmille puolille päätä lähelle korvia.

Kuvat: All Over Press, Zara @kristin_ess, @hershesons, Glamour ja Allure.

Kommentit (5)
  1. Mä lämpeen näille ainakin hirmun paljon. Varsinkin donitseille ja pannoille! 🙂

  2. Yhdyn Sarandan kommenttiin 😀 Ostin muuten pari päivää sitten hiussoljen, ja ponnari sai ihan uuden ilmeen. Sitä paitsi solki on niin helppo ja jollain tavalla tosi elegantti. Donitsia en vielä omista, mutta työkaverin päässä jo ihastelin sellaista.. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *