5 minuutin ihoanalyysi Kiehl’sillä

kiehls-1.jpg

Tiedättekös, meikäläisellä on yksi tunnustus, joka on kyllä aika nolo näin kauneusbloggaajalle/toimittajalle: En ole koskaan testannut yhtäkään Kiehl’s-merkin tuotetta!

Otin siis vihdoin härkää sarvista ja kävin viikko sitten testaamassa Kiehl’sin tarjoaman ihokonsultaation merkin Helsingin Stockmannin pisteellä. Ihoani ei ole sen kummemmin kukaan koskaan analysoinut, joten oli jännittävää päästä kuulemaan, onko ihoni kunto mistään peräisin.

kiehls-2.jpg

kiehls-3.jpg

Konsultaatio on täysin ilmainen ja aikaa se vie vain muutaman minuutin. Kahden pikatestin jälkeen asiakaspalvelija merkkaa vihkoseen sinulle sopivimmat tuotteet ja antaa vielä tuotenäytteet matkaan mukaan, jos haluat ennen ostopäätöstä testata tuotteita.

Ensimmäiseksi testataan ihon öljypitoisuus kahdella pienellä lappusella, jotka painetaa otsan ja posken ihoon. Hetken päästä lappuihin ilmestyy mustia pisteitä sen mukaan, kuinka öljyinen ihosi on. Tässä kohtaa läpäisin testin hyvin ja sain normaalin paperit 😉

kiehls-4.jpg

kiehls-8.jpg

Seuraavaksi testattiin ihon kosteuspitoisuus. Se mitattiin siihen tarkoitetulla laitteella, jonka pää asetettiin vähäksi aikaa posken iholle ja joka sitten näytti kosteuspitoisuuden prosentteina.

Ja tämä ei sitten mennytkään enää ihan niin nappiin. Ihoni kosteuspitoisuus oli vain 27,6 %, joka on siis reippaasti erittäin kuivan puolella. Myyjä kysyi heti, olenko juonut tarpeeksi vettä viime päivien aikana ja enhän minä ollut. Yleensä yritän juoda vettä päivän mittaan, vaikka ei niin janottaisikaan, mutta juuri nyt rutiinini ei ollut kunnossa. Ja se näkyi (ja tuntui) ihossani heti.

kiehls-8b.jpg

kiehls-1b.jpg

Ihoni kunto on siis ihan ok. Öljyjä riittää, mutta kosteuttamiseen täytyy nyt kiinnittää huomiota. Ja tämä on muutenkin mielenkiintoinen aihe, iho voi nimittäin olla kosteusköyhä vaikka se olisi todella rasvainen!

Sain mukaani ison kasan testereitä merkin eri sarjoista. Seerumiksi suositeltiin Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentratea, kosteusvoiteiksi Ultra Facial Moisturizeria ja uutta Pure Vitalitya ja kuiville silmänympäryksille suosittua Creamy Under Eye Treatment With Avocado Oil ja Midnight Recovery Eye -voidetta. Yöksi sain vinkin kokeilla merkin suosittua Midnight Recovery Concentratea. Puhdistukseen testaan Ultra Facial Cleanseria ja Ultra Facial Toneria. Ja kuorintaan yllättäen merkin miesten puolelta Facial Fuel Energizing Scrubia.

kiehls-9.jpg

kiehls-10.jpg

Löytyykö sieltä kenties Kiehl’s-faneja? Mitkä ovat teidän suosikkinne?

Pysy mukana: Bloglovin’ + Facebook

Kommentit (7)
  1. Tätä pon paasannu ihmisille jo pitkään, että jos iho on kuiva, eikä humektankaan auta, nii pitää muistaa se rasvasuus, eli öljyt tai se kosteutus sen öljyn ohelle. Poikaystävä ja hänen kuiva ihonsa ovat jo oppineet, että molempia tarvitaan ja onhan hän jo itsekin paasannut siitä muille 😀

    1. Hei mitä tarkoitat? Mä monesti huomaan että mun ihon on kuiva mutta öljyinen ja yritän juoda paljon vettä sen kosteuttamiseksi. Olisko sulla jotain niksejä miten ihoa voi kosteuttaa sisältäpäin, vettäkin voi vaan juoda niin paljon….

      1. Niin siis erilaisilla tuotteilla oon hoitanu homman. Ite järkeilin sen seuraavanlaisesti. Orion Pharmalla on perusvoiteet, jotka on järjestyksessä rasvasimmasta kosteuttavimpaan. Humektan on se kosteuttavin ja Aqualan Oil on sitten rasvasin. Ne on kaikki erilailla kuivuutta vastaan taistelevia ja ääripäät on tujuimpia ja keskellä on se kevyin. Eli jos kosteuttava tuote ei tunnu auttavan, nii sitten otetaan rinnalle se rasvanen tuote. Poikaystävällä (atooppinen iho) on Ceralan käytössä ja sen rinnalla se käyttää pahimpiin ongelmiin jotain öljyä tarpeen vaatiessa. Omalle iholle riittää kevyemmät aseet ja käytän mm, Lumenen Hyaluronitiivistettä (kosteuttava) ja Arctic Berry Cocktail -tehohoitoa, jossa öljyä. Sitten siihen kasvosuihke, päivä- ja yövoide ja sy-voide lisäksi. 

  2. Onko tätä mahdollista saada myös turussa kiehl’s in toimipisteellä? Kuulostaa tosi mielenkiintoselta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *