6 x vinkki morsianmeikkiin

Lempparimeikkaajani Melissa Alatorre teki muutama viikko sitten upean morsianmeikin Youtube-kanavalleen. Videolla hän ohjeistaa, miten syntyy melkeinpä kaikille sopiva morsianmeikki ja mitä erilaisia asioita kannattaa tämän tärkeän päivän meikissä ottaa huomioon. Videolla on toki monia muitakin ohjeita, kuin nämä kuusi, mutta keräsin yhteen ne ehkäpä kaikista tuntemattomimmat 🙂

1. Puuteroi kulmat. Jos ihosi on kulmakarvojen ympärillä erityisen rasvoittuva, kannattaa kulmat puuteroida kevyesti ennen kulmameikin tekoa. Näin kulmameikki tarttuu kunnolla ja pysyy myös paremmin.

2. Luomiväristä mallia kissansilmärajauksiin. Jos käytät silmän ulkonurkassa tummempaa luomiväriä, tee silmämeikki ensin ja pyyhkäise sitten silmän alapuolelle tippuneet luomivärit pois meikinpoistoliinalla. Pyyhkäise luomiväri silmän ulkonurkasta yläviistoon, niin saat samalla suuntaviivat siihen, miten kissansilmärajaus kannattaa piirtää. Ks. kohdasta 5:50 eteenpäin.

3. Käytä ripsitupsuja. Saat luonnollisen lopputuloksen ja lisäksi tupsuja on kokonaista nauhaa helpompi käyttää. Kokonainen ripsinauha voi myös tuntua liian raskaalta koko päivän ajan ja sisäreuna voi tökkiä ikävästi silmän sisänurkkaa.

4. Käytä silmämeikissä mahdollisimman vähän mustia voidemaisia tuotteita. Esimerkiksi silmän sisärajauksen tekeminen pehmeällä kajal-kynällä ei ole suositeltavaa mahdollisten valuvien kyyneleiden vuoksi 😉 Kestävä nestemäinen eyeliner yläluomella kyllä kestää pahemmankin itkun.

5. Kosteuta iho hyvin. Vaikka ihosi ei tuntuisi ennen meikin tekoa kuivalta, voi se alkaa kiristellä päivän mittaan. Kosteuta siis iho hyvin ennen pohjameikkiä, sillä kuivalla ja röpöläisellä iholla mikään meikki ei näytä kauniilta.

6. Sekoita yhteen kahta meikkivoidetta. Sekoittamalla yhteen mattameikkivoidetta ja kuulaan pinnan antavaa ohuempaa meikkivoidetta, saat heleän ja luonnollisen lopputuloksen, mutta lisäksi mattameikin tuoman kestävyyden.

Jatka lukemista:

Morsiamen ostoslista
15 x huulimeikki morsiamelle
Videotutorial: Baking-tekniikka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *