9 x kosmetiikkajoulukalenteri

NUDE

Eräs lukija pyysi Instagramin puolella postausta tämän vuoden kosmetiikkajoulukalentereista. Jotenkin kiireestä hitaalla käyvät aivoni eivät edes olleet saaneet tätä ajatusta päähäni, onneksi minulla on teidät lukijat, joilta saan aina parhaat postausideat :) Tässä ne siis tulevat, vuoden 2017 ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit! Ja kannattaa olla nopea, monet näistä myydään varmasti loppuun nopeasti.

LUMENE

Lumenen kalenteri on upea ilmestys ja täynnä laadukasta ihonhoitoa ja meikkejä. Iso osa tuotteista on matkakokoisia, mikä on tosi kiva tulevia reissuja ajatellen! Kelenteri on tullut myyntiin tässä kuussa. Hinta 89,90 e.

GLITTER

Glitterin Perfect Mix -joulukalenterista löytyy liikkeen suosituimpia koruja, hiusasusteita ja kauneustuotteita. Hinta 30 e, tuotteiden arvo 90 e. Vinkki: korvareiättömät älkää vaivautuko :D Kalenterin voi muuten tehdä Glitterissä myös itse vaikkapa ystävälle!

SELFRIDGES

24 Day Beauty Advent Calendar on toiselta nimeltään L'Oréal Luxe 24 Day Advent Calendar on täytetty ihonhoidolla, tuoksuilla ja meikeillä mm. Lancômelta, Urban Decaylta, Kiehl'siltä ja YSL:ltä. Hintaa tällä upealla kalenterilla on 137 e, mikä ei ole ollenkaan paha hinta tästä tuotekaartista.

DIPTYQUE

Kulttituoksumerkki Diptyquen Advent Calendar on kyllä kalenterin, jonka näistä itse haluaisin eniten. Olen tutkaillut merkin tuoksuja Tallinnassa ja Tukholmassa, mutta en ole kovien hintojen takia koskaan raaskinut ostaa mitään. Ah tämä 25 (!) kappaletta tuoksuja, tuoksukynttilöitä ja ihonhoitoa sisältävä kalenteri on oikea kosmetiikkafriikin unelma! Hinta aika kova 345 e.

THE BODY SHOP

The Body Shopilta löytyy kolme erihintaista 24 Days of Beauty -joulukalenteria, joiden sisältä löytyy ihonhoitoa, meikkejä ja tarvikkeita. Lisäksi jokaisen luukun takaa löytyy hyvää mieltä tuottava tehtävä! Hinnat: 69 e (arvo 133 e), 99 e (arvo 190 e), 129 e (arvo 260 e).

NYX Professional Make Up

Nyxin Lippie Countdown Advent Calendar sisältää nimensä mukaisesti huulituotteita matasta kiiltävään nestemäisestä peruspunaan. Mukana myös hauskoja matkakokoisia meikkejä! Hinta 60 e.

LOOKFANTASTIC

Lookfantasticin Beauty in Wonderland -joulukalenteri on mielestäni yksi joukon mielenkiintoisimmista. Nettikaupan omasta kalenterista ei hirveästi löydy tietoja, mutta ainakin edellisinä vuosina luukkujen takaa on löytynyt mm. Illamasquaa, Moroccanoilia, Foreota, Pixiä, Nuxea ja Originsiä eli mukana on varmasti myös juttuja, joita ei Suomessa myydä! Hinta 100 e, arvo yli 300 e.

CLINIQUE

Cliniquen 24 Days of Clinique -joulukalenteri on mielestäni yksi parhaista yhden brändin kalentereista. Se sisältää 24 merkin melkeinpä kulttimaista ihonhoitotuotetta, tuoksuja ja meikkejä, joista monia rakastan itsekin (mukana mm. meikäläisen lempi-silmänympärysvoide). Hinta on 86 e.

L'OCCITANE

L’Occitanen joulukalenteri sisältää 24 merkin suosikkituotetta kätsyssä minikoossa ja mukana on mm. suosittuja käsivoiteita. Hintaa kalenterilla 49 e. Osassa myymälöistä saatavana myös kalliimpi luksusversio. Näillä upeilla muokkauksilla yritin estää spoilaantumisen :D

Oletko sinä jo ehtinyt ostaa itsellesin kosmetiikkajoulukalenterin? Minkä valitsit?

Kommentit

Kirsikka W.

Mä tilasin itselleni jo useampi viikko takaperin Makeup Revolutionin kosmetiikkakalenterin, josta kirjoittelinkin blogiin. Palottelin muutaman vaihtoehdon välillä, mutta tulin siihen tulokseen, että Makeup Revolutionin kalenteri oli paras opiskelijabudjetin kalenteri hinta-laatu-suhteeltaan. Ja mä olen vielä niinkin tylsä ihminen, että otin kaikkien kalentereiden sisällöistä selvää ennen ostopäätöksen tekemistä :)

Juliaa (Ei varmistettu)

Mistäköhän tuota Lumenen kalenteria voisi löytää? Pohdiskelen sen ja TBS:n kalentereiden välillä.. vai pitäisiköhän sitä vaan ostaa molemmat ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin juuri tänään noita Lumenen kalentereita Sokoksessa. :)

Hari (Ei varmistettu)

Ihana rakas aviomieheni tilasi Lookfantasticin kalenterin etukäteissyntymäpäivälahjaksi, kun itse ajattelin pärjätä tämän vuoden normaalilla suklaakalenterilla. Kalenteri tuli pari viikkoa sitten, nyt sitten muka pitäisi kestää vielä yli kuukausi, että pääsee ensimmäisen luukun avaamaan. Tulipahan järjestettyä meikkipöydälle jo oma kolo kalenteria varten, ajattelin hyödyntää säilytystarkoituksessa kun kaikki luukut on avattu.

Mimu (Ei varmistettu)

Näin Lumenen joulukalenterin jossain blogissa jo muutama viikko sitten. Etsin lisätietoa Lumenen nettisivuilta, mutta siellä ei ollut kalenterista mitään mainintaa. Sitten näin Karkkipäivä -blogissa juttua Lumene Nordic Girl -tuotesarjasta. No, lähdin etsimään siitä lisätietoa Lumenen nettisivuilta, jossa ei taaskaan mitään. Nyt kävin kyseisillä sivuilla kolmannen kerran, ja Nordic Girl oli jo ilmestynyt sivuille, mutta joulukalenterista ei vieläkään mitään. Antaa olla. Eikö Lumenen kokoisella yrityksellä pitäisi olla nettisivut kunnossa ja ajantasalla...?

Kiitos kuitenkin hyvästä postauksesta! :)

Erika Naakka
NUDE

Joo Lumene ei välttämättä ole nopein käänteissään, eikä nettisivut useinkaan pysy mukana :/ Voi myös olla ettei kalenterista edes tule mitään sivuille?

Ninneri (Ei varmistettu)

Siis 345 euroa joulukalenterista?!?!?!? You gotta be kidding me! Diptyque kyl menee siihen sarjaan brändejä, joiden tuotteita en vois ostaa koska en ikinä raaskis käyttää niitä. Onneks en tykkää niiden tuoksuista :D

bodarista (Ei varmistettu)

Pst The Body Shopin kalenterista kiinnostuneet! Halvimmassa kalenterissa ei ole tuota "hyvää mieltä tuottavaa tehtävää", ainoastaan kahdessa kalliimmassa on kuulemma jonkinlainen mahdollisuus saada kalenteri peliksikin. Ettei tule pettymyksiä kenellekään.:)

AnnaT (Ei varmistettu)

Himoitsin taas Diptyqueta tai Jo Malonea mutta en raskinut, varsinkin kun Diptyque hinasi hintaa 50€ ylöspäin viime vuodesta :(
Päädyin l'Occitanen premium-versioon kun perusversio oli aika samanlainen kuin viime vuonna.

Erika Naakka
NUDE

Ah Jo Malone olisi kyllä ollut ihana! Ehkä sitten kun en itse huku kosmetiikkaan, hankin sellaisen itselleni kalenteriksi :) L'Occitane kuulostaa oikein hyvältä :)

ton-ton (Ei varmistettu)

Eilen hain postista Elevenin oman joulukalenterin jonka lapsi piilotti minulta, täytyy toivoa että hän muistaa kuukauden kulutta minne hän sen piilotti.....

Erika Naakka
NUDE

Miten se onnistui edes piilottamaan tuon varmaan 1 m x 50 cm kalenterin mihinkään :D Se on niin valtava!

Lide (Ei varmistettu)

Täältä löytyy lookfantastic joulukalenteri! Oon niin innoissani, kuukaus pitäis vielä malttaa :)

Ikuinen lapsukainen (Ei varmistettu)

Mulla on jo kolmatta vuotta "perinteenä" ostaa itselleni joululahjaksi Look Fantastic:in kalenteri. Enkä käytä sitä joulukalenterina vaan säästän koko komeuden jouluaatoksi. Näin saan ihan oikeasti kokea lahjojen avaamisen riemua ja yllätyksiä, lähipiirissäni kun on ikävä tapa antaa tylsiä lajakortteja ja suklaarasiota. Lapsellinen, minäkö?

Erika Naakka
NUDE

WOW no siinäpä kyllä sitten mahtava joululahja! Mutta toisaalta, miksi ei? :D

Kommentoi