9 x kosmetiikkajoulukalenteri

Eräs lukija pyysi Instagramin puolella postausta tämän vuoden kosmetiikkajoulukalentereista. Jotenkin kiireestä hitaalla käyvät aivoni eivät edes olleet saaneet tätä ajatusta päähäni, onneksi minulla on teidät lukijat, joilta saan aina parhaat postausideat 🙂 Tässä ne siis tulevat, vuoden 2017 ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit! Ja kannattaa olla nopea, monet näistä myydään varmasti loppuun nopeasti.

kosmetiikka joulukalenteri 2017 3.jpg

LUMENE

Lumenen kalenteri on upea ilmestys ja täynnä laadukasta ihonhoitoa ja meikkejä. Iso osa tuotteista on matkakokoisia, mikä on tosi kiva tulevia reissuja ajatellen! Kelenteri on tullut myyntiin tässä kuussa. Hinta 89,90 e.

GLITTER

Glitterin Perfect Mix -joulukalenterista löytyy liikkeen suosituimpia koruja, hiusasusteita ja kauneustuotteita. Hinta 30 e, tuotteiden arvo 90 e. Vinkki: korvareiättömät älkää vaivautuko 😀 Kalenterin voi muuten tehdä Glitterissä myös itse vaikkapa ystävälle!

kosmetiikka joulukalenteri 2017 4.jpg

SELFRIDGES

24 Day Beauty Advent Calendar on toiselta nimeltään L’Oréal Luxe 24 Day Advent Calendar on täytetty ihonhoidolla, tuoksuilla ja meikeillä mm. Lancômelta, Urban Decaylta, Kiehl’siltä ja YSL:ltä. Hintaa tällä upealla kalenterilla on 137 e, mikä ei ole ollenkaan paha hinta tästä tuotekaartista.

DIPTYQUE

Kulttituoksumerkki Diptyquen Advent Calendar on kyllä kalenterin, jonka näistä itse haluaisin eniten. Olen tutkaillut merkin tuoksuja Tallinnassa ja Tukholmassa, mutta en ole kovien hintojen takia koskaan raaskinut ostaa mitään. Ah tämä 25 (!) kappaletta tuoksuja, tuoksukynttilöitä ja ihonhoitoa sisältävä kalenteri on oikea kosmetiikkafriikin unelma! Hinta aika kova 345 e.

kosmetiikka joulukalenteri 2017 1.JPG

THE BODY SHOP

The Body Shopilta löytyy kolme erihintaista 24 Days of Beauty -joulukalenteria, joiden sisältä löytyy ihonhoitoa, meikkejä ja tarvikkeita. Lisäksi jokaisen luukun takaa löytyy hyvää mieltä tuottava tehtävä! Hinnat: 69 e (arvo 133 e), 99 e (arvo 190 e), 129 e (arvo 260 e).

kosmetiikka joulukalenteri 2017 5.jpg

NYX Professional Make Up

Nyxin Lippie Countdown Advent Calendar sisältää nimensä mukaisesti huulituotteita matasta kiiltävään nestemäisestä peruspunaan. Mukana myös hauskoja matkakokoisia meikkejä! Hinta 60 e.

LOOKFANTASTIC

Lookfantasticin Beauty in Wonderland -joulukalenteri on mielestäni yksi joukon mielenkiintoisimmista. Nettikaupan omasta kalenterista ei hirveästi löydy tietoja, mutta ainakin edellisinä vuosina luukkujen takaa on löytynyt mm. Illamasquaa, Moroccanoilia, Foreota, Pixiä, Nuxea ja Originsiä eli mukana on varmasti myös juttuja, joita ei Suomessa myydä! Hinta 100 e, arvo yli 300 e.

kosmetiikka joulukalenteri 2017 6a.jpg

CLINIQUE

Cliniquen 24 Days of Clinique -joulukalenteri on mielestäni yksi parhaista yhden brändin kalentereista. Se sisältää 24 merkin melkeinpä kulttimaista ihonhoitotuotetta, tuoksuja ja meikkejä, joista monia rakastan itsekin (mukana mm. meikäläisen lempi-silmänympärysvoide). Hinta on 86 e.

L’OCCITANE

L’Occitanen joulukalenteri sisältää 24 merkin suosikkituotetta kätsyssä minikoossa ja mukana on mm. suosittuja käsivoiteita. Hintaa kalenterilla 49 e. Osassa myymälöistä saatavana myös kalliimpi luksusversio. Näillä upeilla muokkauksilla yritin estää spoilaantumisen 😀

Oletko sinä jo ehtinyt ostaa itsellesin kosmetiikkajoulukalenterin? Minkä valitsit?

Kommentit (15)
  1. Mä tilasin itselleni jo useampi viikko takaperin Makeup Revolutionin kosmetiikkakalenterin, josta kirjoittelinkin blogiin. Palottelin muutaman vaihtoehdon välillä, mutta tulin siihen tulokseen, että Makeup Revolutionin kalenteri oli paras opiskelijabudjetin kalenteri hinta-laatu-suhteeltaan. Ja mä olen vielä niinkin tylsä ihminen, että otin kaikkien kalentereiden sisällöistä selvää ennen ostopäätöksen tekemistä 🙂

  2. Mistäköhän tuota Lumenen kalenteria voisi löytää? Pohdiskelen sen ja TBS:n kalentereiden välillä.. vai pitäisiköhän sitä vaan ostaa molemmat ;D

    1. Näin juuri tänään noita Lumenen kalentereita Sokoksessa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *