Äärimmäisen kestävät nestemäiset luomivärit – Oriflame Liquid Matte Eye Shadow

Luomivärien jos joidenkin kanssa ainainen ongelma on pysyvyys. Milloin luomille kovalla vaivalla levitetty sävy katoaa päivän mittaan tai kerääntyy parissa tunnissa paksuksi viivaksi luomivakoon.

Kestäviä luomivärejä on vaikeaa löytää ja ainakin itselläni se isoin tekijä on hyvä pohjustus. Ilman sitä pelkkä jauhemainen luomiväri todellakaan pysy koko päivää siellä minne sen olen levittänyt. Toinen vaihtoehto on ollut voidemaiset luomivärit, mutta niiden kanssa taas on ongelmana juurikin tuo värin liikkuminen ja kertyminen luomivakoon.

Kolmas vaihtoehto onkin minulle ihan uusi ja aiheuttanut minulle kertakaikkisen ”miksei tätä ole keksitty aiemmin” -fiiliksen. Erittäin hyvä ratkaisu jauhemaisten ja voidemaisten luomivärien ongelmiin on vaihtaa nestemäiseen luomiväriin. Enter Oriflame The ONE Liquid Matte Eye Shadow.

oriflame liquid matte eye shadow 3.jpg

oriflame liquid matte eye shadow.jpg

Nämä Oriflamen uudet Liquid Matte Eye Shadow -luomivärit ovatkin yllättäneet meikäläisen ihan totaalisesti! En aluksi uskonut näiden pysyvät sen kummemmin kuin esimerkiksi voidemaiset kollegansa, mutta kuinka väärässä olinkaan. Nämä pysyvät luomilla kuin tauti!

Luomivärit tulevat siis tuubissa ja ovat tosiaankin paksuhkossa nestemäisessä muodossa. Luomille tai iholle levitettäessä ne ovat siis kiiltäviä ja helposti liikuteltavia, mutta väri muuttuu hetken päästä iholla täysin mattaiseksi ja pysyväksi.

oriflame liquid matte eye shadow 2.jpg

Pigmenttiä on, kuten nestemäiseltä tuotteelta voi odottaa, ihan sikana. Siitä ei siis tarvitse huolehtia kun väriä luomilleen levittää. Levittäminenkin on muuten ihan iisiä, paitsi jos yrität tehdä tällaista kolmen sävyn silmämeikkiä, kerrostamista ja häivyttämistä pitää tehdä vähän aikaa. Sillä kun väri kuivuttuaan jää paikoilleen, se myös pysyy siinä eikä häivytyssiveltimen pyörittelyt paljon auta!

Paras tapa on siis käyttää näitä yksinään koko luomille tai sitten tehdä toisella pohja ja tummemmalla rajaus. Tuo vaalea toimii hyvin myös muiden luomivärien primerina! Ja kuinka helppoa onkaan tehdä äärettömän nopea smoky eye -meikki levittämällä tummaa lilaa koko luomelle ja häivyttämällä vähän reinoja?

Sävyvaihtoehdoista en nyt osaa kertoa ihan tarkinta tietoa, sillä omani ovat vaalea Gentle Beige, lilahtavan harmaaruskea Creamy Taupe ja tumman violetti Soft Plum, mutta Oriflamen nettisivuilla on vain näistä kaksi ja kolmas on Tender Brown. Toivottavasti sävyvalikoima vähän laajenisi, sillä näitä arjen ja juhlan pelastajia tarvitaan ehdottomasti lisää. Koska mää niin näistä pidän!

oriflame liquid matte eye shadow 4.jpg

oriflame liquid matte eye shadow 5.jpg

Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit (9)
  1. Ihan kivan näköinen luomiväri, mutta kuvista ei oikein näe miltä se näyttää silmät auki kun hiukset ovat edessä 🙁

    1. Noooh näiden kuvien oli tarkoituskin olla vähän artsympiä 🙂 Mutta aika hyvin näet tuosta kämmenselkäkuvasta miltä levitetty luomiväri näyttää iholla 🙂

  2. Aina kun näen sun otsatukan, tekee mieli varata kampaajalle aika leikkauttamaan itellenikin se elämän ensimmäinen otsis 😀

    1. Hahaha  no siitä vaan! Hiukset on uusiutuva luonnonvara 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *