Allekirjoita vetoomus eläinkokeiden kieltämiseksi kosmetiikassa

Kuten monet Instagramiani seuraavat huomasivat, vietin tiistain ja keskiviikon Lontoossa The Body Shopin ja Mustaa Kajalia -blogin Heidin kanssa. En voinut kieltäytyä kutsusta, sillä olihan matkan aihe itsellenikin tärkeä: eläinoikeudet.

forever against animal testing 3.jpg

forever against animal testing 2.jpg

forever against animal testing 1.jpg

the body shop animal testing.jpg

Meillä täällä EU:n lintukodossahan ei saa maahantuoda tai myydä mitään mikä on testattu ja minkä ainesosia on testattu eläimillä. Kielto tuli voimaan vuonna 2013, minkä jälkeen olen itsekin ollut hyvillä mielin ajattelematta asiaa.

Mutta tiesitkö sinä, että 80% maailman maista sallii edelleen kosmetiikkaa testaamisen eläimillä. Mä en ainakaan tiennyt ennen tätä matkaa. Kiinan villi länsi on kaikkien huulilla, mutta suurinpana yllätyksenä minulle tuli Australia. Kartalla tilanne näyttää todella lohduttomalta.

forever against animal testing 7a.jpg

forever against animal testing 7.jpg

forever against animal testing 6.jpg

The Body Shop on tunnettu monista projekteistaan niin ihmisten kuin eläintenkin hyväksi. Se oli esimerkiksi ensimmäinen maailmanlaajuinen brändi, joka vastusti eläinkokeita ja oli suuressa roolissa myös tuon vuonna 2013 voimaan tulleen kiellon toteutumisessa.

The Body Shop on kampanjoinut vuodesta 1986 alkaen mm. valaiden pyynnin, ihmiskaupan lopettamiseksi, AIDS-tietoisuuden lisäämiseksi ja uusiutuvien energianlähteiden puolesta. Vuonna 1998 Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti kielsivät eläinkokeet kosmetiikassa The Body Shopin kampanjan johdosta.

forever against animal testing 3a.jpg

forever against animal testing 5.jpg

forever against animal testing 8.jpg

Nyt käynnistyneen kampanjan ”Forever against animal testing” eli ”Vastustamme eläinkokeita ikuisesti” tavoitteena on yhdessä Cruelty Free Internationalin kanssa kerätä 8 miljoonaa allekirjoitusta, jotka luovutetaan YK:lle vuonna 2018. Ja tietysti saada eläinkokeet lopetettua kosmetiikassa kaikkialla maailmassa.

Tähän kampanjaan voit osallistua sinäkin! Allekirjoita vetoomus nyt ja auta The Body Shopia ja Cruelty Free Internationalia lopettamaan eläinkokeet kokonaan. Äänelläsi on merkitystä <3

ALLEKIRJOITA TÄSTÄ

#foreveragainstanimaltesting

Kommentit (19)
 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi
  9.6.2017, 09:57

  Itse kävinkin tuo jo aikaisemmin allekirjoittamassa. Mietin jo silloin, että olisiko hauska jos jostain saisi allekirjoitusten määrää seurailtua 🙂

  1. No mä mietin ihan samaa! Ja yritin vielä löytää josko jossain olis ollut. Pitää laittaa viestiä Body Shopille tästä 🙂

 2. The Body Shop = L'Oreal
  9.6.2017, 10:27

  Todella hupaisa veto Body Shopilta 🙂 Osana L’Orealia tuo on hurskastelua, koska L’Oreal testauttaa eläimillä Kiinan markkinoilla myytävät tuotteensa. Body Shop ei tietenkään kerro kampanjassaan, että heidän emoyhtiönsä on eläinkokeiden suurkuluttaja ja että osa kaikista L’Oreal-konsernin voitoista menee eläinkokeisiin, siis myös Body Shopin osalta.

  1. Kyllähän kaikki sen tietää, kuka The Body Shopin omistaa. Koko kuvio on tosiaan vähän jännä, mutta myynti on varmaan ollut pakko joskus aikoinaan tehdä. Tilaisuudessa kerrottiin, ettei Loreal vaikuta TBS:n toimintaan millään tasolla, mutta kukapa sen tarkasti tietää :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *