Arkiaamujen pelastus - kulmakarvat kondikseen

NUDE

Arkiaamujen minuutit ovat aina kortilla ja kaikki, mikä nopeuttaa aamutoimia, on aina kotiinpäin. Itselleni tällaisia juttuja itseruskettavan käyttäminen, hiusten peseminen ja kuivaaminen jo edellisenä iltana sekä kulmien värjääminen. Tänään päätinkin näyttää alusta loppuun, miten laitan kulmat kuntoon!

Värjäämiseen käytän ennenkin täällä hehkuttamaani BeautyLash Sensitive -kittiä. Kulmani ovat joistain kohdista niin harvat, että tarvitsen värin joka värjää myös ihoa ja tämä hoitaa senkin. Lisäksi käytän tietysti pinsettejä, saksia ja Veet Sensitive Precision Beauty Styleria. Aloitetaan siis värjäämisellä.

- BeautyLash Sensitive vaatii tarkkaa aikataulutusta ja on aikamoista minuuttipeliä ja siksi homma onkin parasta tehdä yksi puoli kerrallaan. Ensin kulmiin levitetään värigeeli, jonka annetaan vaikuttaa 2 minuuttia. Tämän jälkeen aine pyyhitään pois kuivalla vanulapulla.

- Seuraavaksi levitetään kitin kehiteaine ja sen annetaan olla kulmissa vain 1 minuutin ajan. Tässä saa olla tarkkana, sillä väri muuttuu tummaksi ja värjää ihon ja kulmat heti kun nämä kaksi ainetta yhdistyy, joten kehitettä ei kannata levittää hirveästi vääriin paikkoihin. Tässä onkin hyvä olla tops-puikko lähettyvillä, jolla väärään paikkaan levinneen väriseoksen voi heti pyyhkiä pois.

Tässä voi myös vähän kikkailla sillä kuinka tummaa jälkeä mihinkin kohtaan haluaa. Itse aloitan levittämisen kulmien loppuosasta ja laitan kellosta minuutin käytniin noin puolessa välissä, jolloin kulmien alkuosasta tulee loppuosaa vaaleampi.

- Minuutin jälkeen kehite pyyhitään kunnolla pois kostutetulla vanulapulla ja/tai pesemällä kulmat vedellä.

- Kun kulmiat on värjätty, on aika siistiä niitä. Aloita harjaamalla kulmat alkuosasta suoraan ylöpäin ja leikkaamalla muodon yli tulleet karvat saksilla. Okei, tähän olisi ihan oikeat kulmasaksetkin olemassa, mutta meikäläisellä pienimmät käytössä olevat sakset on kynsisakset :D

- Vasta näiden jälkeen tartun pinsetteihin ja nypin kaikki muodon yli tulevat karvat pois. Lopuksi käyn kulmien ympärystä läpi Veetin Beauty Stylerilla (postaus), jolla trimmaan pois pieniä ja näkymättömämpiä ihokarvoja esimerkiksi kulmien yläpuolelta ja sisäkulmista.

Ja valmista tuli! Väri kestää itselläni noin pari viikkoa, eli hoidan tämän rutiinin about kerran, kaksi kuukaudessa. Ja yleensä sunnuntaisin, kun pistän pystyyn pienimuotoisen koti-span ;) Se vie hieman aikaa, mutta tuo reilusti lisää niitä arvokkaita minuutteja arkiaamuihin. Kun kulmat ovat siistityt ja värjätyt, ei niitä tarvitse aamuisin juuri enää meikata ja voin keskittyä pohjaan ja silmiin.

Millaisia arjen pelastajia teiltä löytyy? :)

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mulla eri merkkinen kulmaväri, mut samalla systeemillä. Kulmat tuo ryhdikkyyttä kasvoihin. :)

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oon aina pitänyt huolta kulmistani, mutta enpä ole tajunnut että kynsisaksilla voi leikata pidempiä karvoja siistimmiksi. Täytyy kokeilla, vaikka pidän kyllä luonnollisista kulmista. Ehkä olen onnekas että itsellä on tuuheat ja tummahkot kulmat luonnostaan. :)

Erika Naakka
NUDE

Niin voihan sitä testata, niin näkee millaisen lopputuloksen sillä voi saada. Tykkään tehdä niin, koska sitten voin kulmavahalla harjata karvat alkuosasta suoraan ylöspäin ilman, että ne näyttäisi sitten ylärajasta epäsiisteiltä :)

Essi's

Wau miten luonnollinen ja huoliteltu lopputulos! Mahtavia vinkkejä :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :)

krisu (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut pienten ihokarvojen poistoon lankatekniikkaa? Esimerkiksi tähän tyyliin https://www.youtube.com/watch?v=eWkrVzhuqrE . Tämä on ihan loistava, ei välttämättä tarvitse niin hyvää valoa kun voi rohkeasti antaa menemään ja lanka hoitaa loput :D Pinseteillä on pakko aina nähdä ne karvat. Ennen aina nypin pinseteillä kulmat, mutta en ole varmaan kyseisiin kapistuksiin koskenutkaan puoleen vuoteen. Veet varmasti ihan mahtava samassa hommassa, mut tää ei maksa mitään ;)

Erika Naakka
NUDE

No pitäisi kyllä testata! Kiitos linkkivinkistä :)

What, pitääkö kulmakarvoja lyhentää :D???

Erika Naakka
NUDE

Haha no joo jos haluaa harjata kulmat alkupäästä ylöspäin ilman, että ylärajasta tulisi sitten epätasainen :)

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://www.beauty-highlights.fi/

Mua alkoi nyt kyllä kiinnostamaan tuo BeautyLashin värjäyssetti! RefectoCil oli aiemmin mun suosikki ja harmittelinkin kovasti silloin, kun se poistettiin myynnistä. Aion kotiuttaa tän heti ens viikolla Sokokselta, kiitos siis vinkistä! :)

Erika Naakka
NUDE

Siis jos nyt oon oikein ymmärtänyt niin tää BeautyLash on saman lafkan kun RefectoCil ja kai jotenki sen uudistettu versio (?). Mutta toimii kyllä ihan eri tavalla ja paaaljon tehokkaammin! :)

Hepe (Ei varmistettu)

Itse värjään kulmani depend merkkisellä värillä. Joskus minulla oli samantapaista kulmaväriä kuin sinä käytät mutta en saanut kuin sotkua aikaan :'D itselläni on ihan viti valkeat kulmakarvat luonnostaan, jos en värjäisi niitä niin kulmiani ei erottaisi ollenkaan :D ja joudun värjäämään kulmani jopa 3 x kuukaudessa. Väri yleensä haalistuu nopeasti ja vaaleita karvoja alkaa puskea nopeasti esiin :/

Anne1312 (Ei varmistettu)

Onko nàissà useampia vàrisàvyjà myynnissà? Mikà sàvy sulla on?
Lòytyykòhàn tàtà mistààn nettikaupasta, asun ulkomailla.

Kommentoi