Arkiaamujen pelastus – kulmakarvat kondikseen

Arkiaamujen minuutit ovat aina kortilla ja kaikki, mikä nopeuttaa aamutoimia, on aina kotiinpäin. Itselleni tällaisia juttuja itseruskettavan käyttäminen, hiusten peseminen ja kuivaaminen jo edellisenä iltana sekä kulmien värjääminen. Tänään päätinkin näyttää alusta loppuun, miten laitan kulmat kuntoon!

beautylash sensitive 2.jpg

Värjäämiseen käytän ennenkin täällä hehkuttamaani BeautyLash Sensitive -kittiä. Kulmani ovat joistain kohdista niin harvat, että tarvitsen värin joka värjää myös ihoa ja tämä hoitaa senkin. Lisäksi käytän tietysti pinsettejä, saksia ja Veet Sensitive Precision Beauty Styleria. Aloitetaan siis värjäämisellä.

beautylash sensitive.jpg

– BeautyLash Sensitive vaatii tarkkaa aikataulutusta ja on aikamoista minuuttipeliä ja siksi homma onkin parasta tehdä yksi puoli kerrallaan. Ensin kulmiin levitetään värigeeli, jonka annetaan vaikuttaa 2 minuuttia. Tämän jälkeen aine pyyhitään pois kuivalla vanulapulla.

– Seuraavaksi levitetään kitin kehiteaine ja sen annetaan olla kulmissa vain 1 minuutin ajan. Tässä saa olla tarkkana, sillä väri muuttuu tummaksi ja värjää ihon ja kulmat heti kun nämä kaksi ainetta yhdistyy, joten kehitettä ei kannata levittää hirveästi vääriin paikkoihin. Tässä onkin hyvä olla tops-puikko lähettyvillä, jolla väärään paikkaan levinneen väriseoksen voi heti pyyhkiä pois.

Tässä voi myös vähän kikkailla sillä kuinka tummaa jälkeä mihinkin kohtaan haluaa. Itse aloitan levittämisen kulmien loppuosasta ja laitan kellosta minuutin käytniin noin puolessa välissä, jolloin kulmien alkuosasta tulee loppuosaa vaaleampi.

– Minuutin jälkeen kehite pyyhitään kunnolla pois kostutetulla vanulapulla ja/tai pesemällä kulmat vedellä.

kulmakarvojen värjäys 2.jpg

– Kun kulmiat on värjätty, on aika siistiä niitä. Aloita harjaamalla kulmat alkuosasta suoraan ylöpäin ja leikkaamalla muodon yli tulleet karvat saksilla. Okei, tähän olisi ihan oikeat kulmasaksetkin olemassa, mutta meikäläisellä pienimmät käytössä olevat sakset on kynsisakset 😀

– Vasta näiden jälkeen tartun pinsetteihin ja nypin kaikki muodon yli tulevat karvat pois. Lopuksi käyn kulmien ympärystä läpi Veetin Beauty Stylerilla (postaus), jolla trimmaan pois pieniä ja näkymättömämpiä ihokarvoja esimerkiksi kulmien yläpuolelta ja sisäkulmista.

kulmakarvojen värjäys.jpg

Ja valmista tuli! Väri kestää itselläni noin pari viikkoa, eli hoidan tämän rutiinin about kerran, kaksi kuukaudessa. Ja yleensä sunnuntaisin, kun pistän pystyyn pienimuotoisen koti-span 😉 Se vie hieman aikaa, mutta tuo reilusti lisää niitä arvokkaita minuutteja arkiaamuihin. Kun kulmat ovat siistityt ja värjätyt, ei niitä tarvitse aamuisin juuri enää meikata ja voin keskittyä pohjaan ja silmiin.

Millaisia arjen pelastajia teiltä löytyy? 🙂

face.jpg

Kommentit (14)
  1. Mulla eri merkkinen kulmaväri, mut samalla systeemillä. Kulmat tuo ryhdikkyyttä kasvoihin. 🙂

  2. Oon aina pitänyt huolta kulmistani, mutta enpä ole tajunnut että kynsisaksilla voi leikata pidempiä karvoja siistimmiksi. Täytyy kokeilla, vaikka pidän kyllä luonnollisista kulmista. Ehkä olen onnekas että itsellä on tuuheat ja tummahkot kulmat luonnostaan. 🙂

    1. Niin voihan sitä testata, niin näkee millaisen lopputuloksen sillä voi saada. Tykkään tehdä niin, koska sitten voin kulmavahalla harjata karvat alkuosasta suoraan ylöspäin ilman, että ne näyttäisi sitten ylärajasta epäsiisteiltä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *