Arte

NUDE

Kun sanoin kampaajaystävälleni, että en ole käynyt vuoteen kampaajalla, sain vastaukseksi aika halventavan katseen ja tiukan lausahduksen "no sen kyllä huomaa!" :D Tulin sitten siihen tulokseen, että mun on aika marssia tukkalääkäriin ja äkkiä. Onneksi olin juuri tavannut huittislais-turkulaisen (!) kampaajan ystäväni juhlissa ja sainkin sopivasti hänelle ajan parturi-kampaamo Artesta Turun keskustasta.

Kaikkihan aina janoaa niitä ennen- ja jälkeen-kuvia, joten tässä nyt teille sellaiset :) Ideana oli siis päästä tuosta aivan järkyttävästä pullasutilatvasta eroon ja taittaa pois hiusten keltaisuutta. Lisäksi Tanja värjäsi tyveni inan tummemmaksi ja lisäsi vielä hieman ruskeaa sävyä hiusten keskivaiheille, eli vähän niinkuin liukuvärjäyksellä mentiin. Kuvien sävy voi olla hieman väärä, tyvi ei ole niin punertava, kuin mitä noi vikat kuvat antaa ymmärtää.

Samalla, kun Tanja sekoitteli värejä, mä ihastelin Arten söpöjä kaloja ja niitä kaikkia ihania Kevin Murphy -purnukoita :) Mun on pakko saada niiden syväpuhdistavaa shampoota, onko jollain muuten jotain kokemuksia siitä?

Mutta siis meikä on tyytyväinen :) Ja tulipa taas tutustuttua yhteen Turun kampaamoista, enhän mä ole käynyt kuin kahdessa tätä ennen. Arte löytyy Aurakadulta ihan Blankon kyljestä ja hinnasto ja se mahtava ajanvaraussysteemi löytyvät täältä.

Kommentit

elma (Ei varmistettu)

oliko kampaajakäyntisi sponssattu? ei tule ilmi postauksesta.

Erika Naakka
NUDE

kampaaja on mun hyvä käveri ja saan tietty pientä alennusta, mutta ei tässä mistään varsinaisesta blogiyhteistyöstä ole kyse. saisinhan varmaan alennusta ihan ilman blogiakin :) ja koska olen lopputulokseen tyytyväinen, haluan tietysti tukea tätä yritystä.

Suvii (Ei varmistettu) http://www.likealadysups.blogspot.com

Oi tosi ihanat hiukset!

Erika Naakka
NUDE

kiiiitos kiitos :) tai oikeastaanhan kiitos kuuluu Tanjalle!

Sini (Ei varmistettu)

Tanja on ihan huippu. Tämäkin värjäys on tosi kaunis!

Jonna M (Ei varmistettu) http://pimcsjonna.blogspot.fi

Vuoteen et ollut käynyt.. Itse olen vielä huonompi kävijä, viime kerrasta viisi vuotta :D itsellä käynyt kampaajien kanssa niin huono tuuri että olen vaik kerran ollut tyytyväinen lopputulokseen. Tämän jälkeen olen päättänyt tehdä kaiken itse. Kärsin kampaajakammpsta! :D en siis tarkoita etteikö taitavia kampaajia olisi ei vaan ole mun kohdalle sattunut.

Mutta anyway hyvin onnistuneet hiukset!:)

P (Ei varmistettu)

Mistä tuo sun ihana paita on?! :))

Erika Naakka
NUDE

Bikbokista :)

Katya (Ei varmistettu) http://im-not-bulletproof.blogspot.fi

Mulla ittelläni on Four reasonin syväpuhdistava shampoo ja oon ollu super tyytyväinen eikä se maksanut kuin vähän alle 10€! :) Sitä ei tosin tarvitse käyttää kuin n. kerran kuussa muuten ainakin mulla hiuksista tulee sellaset hirveet hamput tai sellaset. :D

H (Ei varmistettu)

Moikka, mulla myös käytössä syväpuhdistavaa shampoota Cutrinin´lta. Todella ihana ja ihan hyvän tuoksuinen. Käytän sitä kerranviikossa, jotta kaikki mahdollinen lika lähtee pois kunnolla. Muulloin käytän Silver shampoota. Itselläni on todella platinan valkoinen vaalennetty hius, eikä tuo kerran viikossa ainakaan omaa hiusta ole liikaa kuivattanut! Enemmän hiukset rasittuu föönaamisesta..
Eli KANNATTAA ehdottomasti kokeilla, hiukset tykkää olla puhtaat ja kiiltävät :)

Sari Elo (Ei varmistettu) http://www.artefashion.fi

Syvä kiitos ihanasta kirjoituksesta ja kuvista :) Hyvää joulunodotusta myös! Toivoo Sari ja Myy Artesta ;)

Kommentoi