Arte

Kun sanoin kampaajaystävälleni, että en ole käynyt vuoteen kampaajalla, sain vastaukseksi aika halventavan katseen ja tiukan lausahduksen ”no sen kyllä huomaa!” 😀 Tulin sitten siihen tulokseen, että mun on aika marssia tukkalääkäriin ja äkkiä. Onneksi olin juuri tavannut huittislais-turkulaisen (!) kampaajan ystäväni juhlissa ja sainkin sopivasti hänelle ajan parturi-kampaamo Artesta Turun keskustasta.

Kaikkihan aina janoaa niitä ennen- ja jälkeen-kuvia, joten tässä nyt teille sellaiset 🙂 Ideana oli siis päästä tuosta aivan järkyttävästä pullasutilatvasta eroon ja taittaa pois hiusten keltaisuutta. Lisäksi Tanja värjäsi tyveni inan tummemmaksi ja lisäsi vielä hieman ruskeaa sävyä hiusten keskivaiheille, eli vähän niinkuin liukuvärjäyksellä mentiin. Kuvien sävy voi olla hieman väärä, tyvi ei ole niin punertava, kuin mitä noi vikat kuvat antaa ymmärtää.

Samalla, kun Tanja sekoitteli värejä, mä ihastelin Arten söpöjä kaloja ja niitä kaikkia ihania Kevin Murphy -purnukoita 🙂 Mun on pakko saada niiden syväpuhdistavaa shampoota, onko jollain muuten jotain kokemuksia siitä?

Mutta siis meikä on tyytyväinen 🙂 Ja tulipa taas tutustuttua yhteen Turun kampaamoista, enhän mä ole käynyt kuin kahdessa tätä ennen. Arte löytyy Aurakadulta ihan Blankon kyljestä ja hinnasto ja se mahtava ajanvaraussysteemi löytyvät täältä.

Kommentit (11)
  1. oliko kampaajakäyntisi sponssattu? ei tule ilmi postauksesta.

    1. kampaaja on mun hyvä käveri ja saan tietty pientä alennusta, mutta ei tässä mistään varsinaisesta blogiyhteistyöstä ole kyse. saisinhan varmaan alennusta ihan ilman blogiakin 🙂 ja koska olen lopputulokseen tyytyväinen, haluan tietysti tukea tätä yritystä.

  2. Oi tosi ihanat hiukset!

    1. kiiiitos kiitos 🙂 tai oikeastaanhan kiitos kuuluu Tanjalle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *