Arvonta! Voita GHD Platinum+ Pink -muotoilurauta

Rintasyöpä on edelleen suomalaisnaisten yleisin syöpä ja Suomessa lähes joka kahdeksas nainen sairastuu siihen jossain vaiheessa elämäänsä. Onneksi rintasyövän ennuste on parantunut ja ne todetaan yhä aiemmin. Tällä hetkellä lähes 90 prosenttia rintasyöpää sairastavista on elossa viiden vuoden kuluttua sairauden toteamisesta.

Omien rintojen tutkiminen kotona on tärkein avain tähän aikaiseen diagnosointiin. Rinnoissa ilmenevien muutosten ja oireiden havaitseminen on helpompaa, jos niitä seuraa säännöllisesti.

ghd pink

ghd haluaakin rohkaista naisia rintojen säännölliseen omatarkkailuun. Ghd tukee rintasyövän tietoisuuden lisäämistä ja tutkimuksen tukemista lanseeraamalla vuosittain Pink-kokoelman.

83 % naisista käyttää hiustenmuotoilulaitetta vähintään kerran kuussa. ghd kannustaakin pyhittämään samalla pienen hetken rintojen tutkimiseen. Näin omatarkkailua tulee tehtyä sännöllisesti ja ainakin kerran kuukaudessa.

Pink Collection sisältää Helios-hiustenkuivaimen, Gold-muotoiluraudan sekä Platinum-älymuotoiluraudan vaaleanpunaisessa värityksessä. Jokaisen tuotteen ostosta lahjoitetaan paikallisiin rintasyöpää ehkäisevää työtä tekeviin hyväntekeväisyysjärjestöihin. Suomessa jokaisesta myydystä ghd Pink-laitteesta lahjoitetaan 3 euroa Syöpäsäätiölle rintasyövän tutkimukseen ja ehkäisytyöhön.

ghd platinum

Saankin arpoa teille yhden tällaisen Pink-laitteen! Yhdelle voittajalle lähtee ghd Platinum+ Pink Limited Edition -muotoilurauta (275 €), joka on brändin edistyksellisin älymuotoilurauta. Se ennakoi hiusten tarpeet muotoilun aikana ja säätää lämpötilan hiuksillesi sopivaksi.

Voit osallistua Platinum-älymuotoiluraudan arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ensi viikon sunnuntaihin 27.9. klo 23 mennessä.

Muistatan tutkia rintasi säännöllisesti <3

Kommentit (749)
  1. Hieno arvonta ja tärkeän asian puolesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *