ARVONTA! Voita langattomat Plantronics-kuulokkeet

NUDE

Tänään hypätään pois kauneuspolulta ja keskitytään ihan hetki yhteen toiseen intohimooni, elektroniikkaan! :D Olen lapsesta asti ollut kaikkien vempeleiden ja teknisten laitteiden ystävä ja superkiinnostunut uusimmista kännyköistä, tietokoneista ja musiikkisoittimista. Olen aina halunnut pysyä tässä suhteessa ajan hermolla ja innokkuuden uusien ominaisuuksien oppimiseen olen tainnut periä isältäni.

Tämä siis alustuksena sille, että VÄHÄNKÖ olin innoissani kun sain blogin kautta testiin yhdysvaltalaisen kuulokevalmistajan Plantronicsin kuulokkeet. Saamispäivästä lähtien nämä ovatkin olleet päässäni joka ikinen päivä niin lenkillä kuin tenttilukuhetkinäkin.

Plantronics oli minulle entuudestaan vieras merkki, mutta pienellä taustatutkimuksella selvisi, että alun perin kaupallisen lentoliikenteen tarpeisiin kehitettyjä tuotteita käyttävät nykyään muun muassa hätäkeskukset, lennonjohtajat ja jopa astronautit!

Testaamani malli on ns. lifestyle-kuulokkeiksi tarkoitettu BackBeat SENSE. Langattomat, vaivattomaan kuunteluun ja kommunikointiin tarkoitetut kuulokkeet ovat äärimmäisen kevyet ja mukavat pitää päässä. Näitä ei tunnu huomaavan laisinkaan!

Ja säädöt on integroitu kätevästi itse kuulokkeisiin. Vasemmalla puolella voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta ja pysäyttää tarvittaessa musiikintoiston. Oikealla puolelta löytyy on/off-vipu sekä Bluetooth-yhteyden käynnistys. Kuulokkeethan eivät tarvitse siis erikseen piuhaa esimerkiksi puhelimeesi, puhelin voi jäädä taskuun (tai jopa 100 metrin päähän kuulokkeista!), kun Bluetooth hoitaa yhteyden.

Erikoisominaisuuksia löytyy useita. Musiikki lakkaa, kun kuulokkeet ottaa päästä pois, mikä lisää akunkestävyyttä. Lisäksi kuulokkeista tuleva naisääni kertoo tarvittaessa volyymintason ja akun tilanteen. Toki kuulokkeista löytyy myös mikki puheluihin tai vaikka skypettelyyn. Ja akkuhan tässä kestää vaivaiset 18 tuntia ;) Ainiin, ja jos onnistut hukkaamaan kuulokkeesi, on ne helppo löytää kännykkäsovelluksen ja kuulokkeista lähtevän äänen avulla.

Äänenlaatu on odotetusti ihan huippuluokkaa. Diskantit kuuluvat kirkkaasti ja bassotoisto on tarkka ja täyteläinen, mikä tietysti sopii tällaisen tanssimusiikin ystävälle. Omaksi suosikikseni ovat nuo kätevästi käden ulottuvilla olevat säätömahdollisuudet, jotka kaikki toimivat aivan moitteetomasti.

ARVONTA!

Sain mahdollisuuden järkätä teille myös arvonnan, jee! Yhdelle teistä lähtee siis musta-ruskeat 180 euron arvoiset BackBeat SENSE -kuulokkeet! Kertomalla pienet perustelut miksi juuri sinun pitäisi saada nämä itsellesi tämän postauksen kommenttiboksiin, olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on perjantaihin 8.4. klo 23 asti. Lisätietoa kuulokkeista löydät täältä. Onnea skabaan ja hauskaa pääsiäistä!

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBEINSTAGRAM

Kommentit

nemiliam (Ei varmistettu)

Muutin juuri kerrostaloon joten näille olisi erityisen paljon käyttöä! Lisäksi lenkkeillessä voisin käyttää langattomia kuulokkeita piuhallisten sijasta!

Mia1976 (Ei varmistettu)

Mä tarvitsen ehdottomasti langattomat kuulokkeet. Mulla on vain ihan onnettomat nappikuulokkeet, jotka ei pysy korvissa ja piuha on aina tiellä. Noi piristäisivät kummasti polvileikkauksen jälkeistä kuntoutumista kohti lenkkipolkuja :)

SiniM (Ei varmistettu)

koska en omista yksiäkään kuulokkeita, enkä itseasiassa ole omistanut kolmeen vuoteen O_O

aspihesi (Ei varmistettu)

Kerrostalossa kun asustelen, niin tälläiset on mulle 100% must ja vanhat Lidlistä kympillä ostetut halpikset hajosivat juur käsiin ihan täysin! Kuuntelen muutenkin todella paljon musiikkia pitkin päivää, music=life, niin olisi kätevät ja kuitenkin kävelen samalla pitkin kämppää niin luuria ei tarvitse raahata kuitenkaan mukana! Myös treenailen paljon niin nämä olisi todella kätevät, lähes täydelliset, siinäkin!

Olen etsinyt jo pidempään täydellisiä kuulokkeita, mutta mikään ei ole oikeen natsannut. Nyt ne on siinä ne täydelliset kuulokkeet ja vielä langattomana! Toivottavasti arpaonni suosii:)

Roosae (Ei varmistettu)

Nämä olisi ihana työmatkojen ja lenkkien piristys! Nappikuulokkeet kun ei ikinä oikein tahdo pysyä korvilla ja johto on milloin missäkin solmussa...

Maariiiia (Ei varmistettu)

Kuuntelen musiikkia oikeestaan koko ajan kun vaan oon hereillä, silti mulla on aivan surkeet kuulokkeet. :D Langattomat on ollut jo pitkään ostoslistalla mutta tällä opiskelijabudjetilla en oo raaskinut panostaa hyviin.

erikailonav (Ei varmistettu)

Olen hankkinut vuoden aikana varmaan viidet eri kuulokkeet eikä niistä mitkään erotu edukseen, täydellisten kuulokkeiden metsästys on siis ollut jo pidempään käynnissä. Käytän kuulokkeita töissä, salilla, lenkillä ja kotona (neljä ihmistä saman katon alla kuuntelee usein eri asioita). Nämä kuulokkeet tulisi siis todelliseen tarpeeseen eli ehdottomasti mukana arvonnassa! :-)

Pimassou (Ei varmistettu)

I H A N A T ! Tarvitsisin kuulokkeet kuntosalille ja kotihommiin. Olisi mahtavaa pystyä jättämään puhelin laukkuun kuntoilun ajaksi, eikä olisi piuhat häiritsemässä liikeratoja. Kotihommia tehdessä nämä olisivat kätevät myös, voisi kodinhengettärenä liihotella musiikin tahtiin. Ja mikä tärkeintä, musiikki kuuluisi laadukkaana kun olisi laadukkaat kuulokkeet! :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Mulla on aina kuulokkeet a)hukassa b)johdot solmussa, joten nää olis ihan huiput!

Hilla S (Ei varmistettu)

En ole eläissäni omistanut oikeasti laadukkaita kuulokkeita joten olisi varmaan vauhtelun vuoksi ihan kiva kuulla musiikkia hyvällä äänenlaadulla! Lisäksi minulla on paha tapa hajottaa johdolliset kuulokkeet oven väliin kun johto jää aina roikkumaan jostain takin taskusta ulos ja sitten pamautan ulko-oven kiinni ja vóla.

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Näyttääpäs hyvältä nuo kuulokkeet + ihana meikki!

Auringonsäteitä viikonloppuusi!

-Isla

vikkan (Ei varmistettu)

No ensinnäkin olen jo pitkään haaveillut kunnollisista isoista kuulokkeista kun hermo alkaa mennä nappikuulokkeisiin! Lisäksi huutaisiin hurraata langattomuudelle, ei enään ikinä solmussa olevia johtoja!!!

Tulppaani (Ei varmistettu)

Itse asiassa ostoslistallani on kuulokkeet juuri nyt! En vain milläään ole saanut aikaiseksi. Poikaystävälläni nimittäin on bluetooth -kuulokkeet, ja hän rakastaa niitä. Minä taas kuuntelen musiikkia, katson videoita ja Netflixiä kaijuttimista. Tämähän miestäni ärsyttää, kun hänen kuulokkeidensa läpi kuuluu minun kaijuttimista tulevat äänet ja melu. Antaisin siis hänellekkin vihdoin rauhan! (+hän ei vahingossa kuulisi spoilereita Netflix -katseluistani)

Lisäksi tuo johdottomuus kuulosta niiiin täydelliseltä minulle, joka tykkää liikkua ympäriinsä vapaasti! :)

Katmak (Ei varmistettu)

Vitsit, miten tyylikkäät! Mun kuulokkeet on rikki, ja äänen saa kuulumaan vaan, jos johto on tietyssä asennossa. Tulis siis uudet kuulokkeet tarpeeseen :-)

LauraKristiina (Ei varmistettu)

Nämähän olisivat ihan täydelliset salille, lenkille koiran kanssa ja työmatkoille! Ei tarvitsisi selvitellä sitä ainaista kuulokesotkua ;) plussana tietenkin laadukas äänentoisto, ja ehkä vähän naapurin hermot säästyvät ;D

veeruli (Ei varmistettu)

Oon johtoongelmainen, enkä voi sietää nappikuulokkeita... Mulla tulee matkustettua julkisilla ja ulkoiltua paljon, noi ois ihanat kun viimein sais kuunneltua musaa!

HeidiV (Ei varmistettu)

Langattomat kuulokkeet olisivat minulle ehdottoman kätevät, koska olen niin tohelo johtojen kanssa. Ihan sama missä olen ja mitä teen kun johdot jäävät kiinni ties mihin ulokkeisiin. Pyöräilen paljon ja olen onnistunut saamaan myös kuulokkeeni pinnojen väliin...jospa näillä langattomilla versioilla liikkuminen olisi siis hitusen turvallisempaa:)

Heljä (Ei varmistettu)

Eiköhän olisi jo aika siirtyä nappikuulokkeista eteenpäin. Vaunulenkit ja juoksulenkit kaipaavat lisää tehoa, tippuvia nappikuulokkeita uudelleen asettamalla tehot jäävät hAveeksi

Suvileh (Ei varmistettu) http://dress-play.blogspot.com

Oih, nuo olisivat ihan täydelliset joka paikkaan! Erityisesti kaipaisin salitreeneihin langattomia ja tyylikkäitä kuulokkeita, jotta piuhat eivät olisi aina tiellä... :)

Iiäl (Ei varmistettu)

Rakastan musiikkia ja kuuntelen sitä aina esimerkiksi julkisilla kulkiessani! Yksi asia on kuitenkin jo pitkään ärsyttänyt, nimittäin langalliset, huonot, puhelimen mukana tulleet kuulokkeet... Opiskelijana on kuitenkin pakko tyytyä niihin, kun ei ole varaa ostaa kalliita kuulokkeita. Täytyy siis ehdottomasti osallistua kilpailuun, jos vaikka onni potkaisisi! :)

LauraVi (Ei varmistettu)

Olen tarvinnut jo pidemmän aikaa tällaisia isompia kuulokkeita, joissa on hyvä äänenlaatu, mutta jotka ovat samalla myös tyylikkäät. Näissä kuulokkeissa kummastakaan ei tarvitse tinkiä! :) Kuulokkeet ja musiikin kuunteleminen langattomasti toisivat varmasti treenaamiseen ja juoksulenkeille lisää potkua.

Corvus (Ei varmistettu)

Ihanat! Sain juuri uuden työpaikan, missä työskentelypisteeni on ahtaassa huoneessa käytävän varrella ja lähin työkaveri on alle puolen metrin päässä. Porukkaa ramppaa kokoajan huoneessa ja käytävällä ohi ja siinä häslingissä & puheensorinassa on aikas vaikea vaikea keskittyä työntekoon. On mulla toki musiikki kokoajan soimassa, mutta omat kuulokkeeni eivät ole kovin hääppöiset. Taustameteli pääsee läpi, eikä äänenlaatukaan ole kovin hyvä. Nämä kyllä pelastaisivat mun arkeni!

sirbs (Ei varmistettu)

Täällä ilmoittautuu toinen kuulokenörtti! Itse olen katsonut juuri tuon merkin kuulokkeita jo kauemman aikaa, mutta hinnan takia ei ole tullut niitä hankittua. Langattomat kuulokkeet voittavat ehdottomasti solmuun menevät nappikuulokkeet. :)

Oonabou (Ei varmistettu)

Nämä tulisi niin tarpeeseen! Ostoslistallani on ollut jo pidempään langattomat kuulokkeet. Tarvitsisin niitä salilla ja lenkkeillessä. Tällä hetkellä minulla on salilla käytössä langalliset kuulokkeet ja jatkuvasti ongelmana mihin saan puhelimen laitettua treenin aikana. Kaiken huipuksi kuulokkeeni ovat todella epämukavat päässä ja niistä tulee useasti korvat kipeiksi.

Hennaalina (Ei varmistettu) Http://thingsaboutstyle.blogspot.fi

Ompa ihanat kuulokkeet, useat näistä langattomista kuulokkeista on tosi rumia ja möhlöjä. Mutta noita voisi pitää hyvillä mielin, lenkillä, salilla ja siivotessa kun piuhat on eniten tiellä.

JeJenny (Ei varmistettu)

Omat kuulokkeeni vetelevät sen verran viimeisiään, että antavat ajoittain napakan sähköiskun korvaan, AUTS. Miksi en osta uusia? Vaihdoin äskettäin työpaikkaa ja jouduin olla koulutuksen takia olla pari kuukautta palkatta ja tili on siis hyvin tyhjä. Matkustan työkseni ja yövyn paljon hotelleissa, joten kuulokkeet ovat pakollinen varuste mukanani, jotta voi nauttia musiikista ollessani pois kotoa. Juokseminen ja salihommat ei onnistu ilman musiikkia. Käyttöaste olisi siis huipussaan! Nämä kuulokkeet olisivat todellinen upgrade nykyisiin "kidutuskammioon kuuluviin" nappeihin. On muuten tyylikkäät luurit. :)

SohviS (Ei varmistettu)

Olispa mainiot lenkkipolulle ja treeneihin, solmut nappikuulokkeiden johdoissa ovat raivostuttavia!

HennaR_ (Ei varmistettu)

Nämä olisivat aivan täydellisen tyylikkäät ja käytännölliset salille ja lenkeille! :)

Jjanina (Ei varmistettu)

Oon jo pitkään halunnut tollasia kuulokkeita :)

Amelieee (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan, koska edelliset nappikuulokkeeni eivät enää toimi ja haluaisin kokea miltä tuntuu erinomaiset kuulokkeet. Noi olisivat myös hyvä ystävä ulkoillessa... Joten mukana ollaan. Ps. Sulla on mahtava blogi <3

sardiinos (Ei varmistettu)

Kuulokkeet tulisivat hyvin käyttöön skypetellessä läheisten kanssa näin vaihdon aikana :) olisihan noista ilo lenkilläkin toki!

Anna-Katariina (Ei varmistettu)

Mun pitäis saada nämä kuulokkeet siksi, koska kuuntelen tällä hetkellä musiikkia nappikuulokkeilla jotka ei pysy korvissa! Olisi takuulla käyttöä näille, ja langattomuus on aina plussaa :)

essig (Ei varmistettu)

Minulle kuulokkeet tulisivat tarpeeseen, koska poikaystäväni juuri hävitti lainatessaan minun kuulokkeeni. Miehet... Muutenkin upean näköiset kuulokkeet!

TerhiM (Ei varmistettu)

Oi miten ihanat! Olis loistavat mulla harrastuksiin (lenkkeily, tanssi, liikunta ja ennen kaikkea purjehdus. Ei olisi johdot aina tiellä.) En pysty itse edes käyttämään nappi kuulokkeita koska korvat ovat niin herkät. ToiSen korvan kuulo on huonontunut reippaasti joten en myöskään voi kerrostalossa kuunnella kaijuttimista musiikkia, koska sen pitäisi olla liian kovalla että sen kuulisin. Olisivat aivan unelma kuulokkeet ja vielä niin kauniitkin!

Mari / Puolitoista kerrosta kotia (Ei varmistettu) http://puolitoistakerrostakotia.blogspot.com

11vee. poikani 8€:n kuulokkeet sanoutuivat juuri irti. Olisi ihan mahtava ilahduttaa esiteiniä tällaisella mahtavalla yllärillä<3

htuuli (Ei varmistettu)

Langattomat kuulokkeet tulisivat todellakin tarpeeseen! Itselleni eivät perinteiset nappikuulokkeet oikein meinaa istua millään, ja olen myös kyllästynyt johtorumbaan... Erityisesti treenatessa arvostaisin langattomuutta! Toivottavasti arpaonni suosii! :)

kaisaj
Ambitions

Ah kuin ihanat! Mun pitäis saada nää siksi että pyöräilen joka paikkaan, ja rakastan kuunnella samalla, mutta heti jos joku soittaa niin oon ihan solmussa piuhojen kanssa. Näissä ois myös mikki samassa niin ei tarttis aina säätää <3

immy (Ei varmistettu)

Oi oi, nämä olisivat selvästi mun tarpeisiin sopivat kuulokkeet. Nykyisten jumbokuulokkeiden liitinosa on nimittäin ihan mutkalla, kun se aina väkivaltaisesti irtoaa läppäristä mun sotkeuduttua johtoon...

Jutta F (Ei varmistettu)

Tää mama sais uusista makeista kuulokkeista puhtia lenkkeilyyn ja iltasin vois kuunnella musaa niin ettei koko talon väki herää.

millajuu (Ei varmistettu)

Hyvän musiikin, laadukkaan basson ja kovan äänenvoimakkuuden ystävänä nämä kuulokkeet olisivat kuin luodut kimppakämppäasujalle. Myös arki helpottuisi kummasti, kun bussiin mennessä kuulokkeet ei tippuisi päästä taskuja kaivellessa :D

veera-s

Kuntosalilla sais enemmän boostia treeniin kun sais kuunnella just sellasta musaa kuin haluaa - vihaan tiellä roikkuvia kuulokkeiden johtoja, joten musiikin kuuntelu salilla jää hyvin vähäiseksi ja valitettavasti tämä näkyy salitreenissäkin :(

Evek (Ei varmistettu)

Just eilen selasin netistä langattomia kuulokkeita sillä mulla on aina ollu pelkät langalliset nappikuulokkeet ja joka ikinen kerta mulla menee hermot kun ne tarttuu joka paikkaan:D tulis kyllä tarpeeseen!

irkku (Ei varmistettu)

Komppaan kaikkia muitakin kommentoineita - langattomat kuulokkeet olis vaan niin kätevät! Oon pitkään jo miettiny sellasten hankkimista erityisesti salia varten, ettei enää tarttisi sotkeutua johtoihin :) olis upea saada noi!

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Eikä, nää on niin mulle! Jotenkin onnistun aina sotkeutumaan siihen kuulokkeiden johtoon, niin että joko kuulokkeet lentää päästä tai puhelin jorpakkoon – ja parasta on kun jotain tosi noloa älämölöä kajahtaa puhelimesta ilmoille. Lenkillä vielä onnistun piuhat handlaamaan jotenkuten, mitä nyt välillä sotken koiran hihnan heiluvaan johtoon, mutta jotain muuta touhutessa katastrofi on aina vaarana. Ihme, että kuulokkeet ovat edes ehjät jatkuvasta piuhojen repimisestä... Niistä jatkuvista solmuista ei varmaan tarvitse edes mainita. Ja onhan noi nyt ihan mahdottoman nätit!

RO (Ei varmistettu)

Nämä olisivat ihan mahtavat! Itse tarvitsisin uudet kuulokkeet, sillä edelliset menivät juuri eilen rikki. Täydellinen ajoitus siis. ;)

Raikku (Ei varmistettu)

Mulla on käytössä poikystävän vanhan puhelimen kuulokkeet. Äänentoisto ei ole huippuluokkaa ja ne ovat ruvenneet rätisemään viime aikoina. Voi siis päätellä että niiden aika on lopussa. Rakastan musiikkiia ja käytän kuulokkeita joka päivä. Opiskelijana ei ole mahdollosuutta päivittää kuulokkeita joten tämä olisi mahtava tilaisuus. Toivottavasti arpaonni suosii :)

Eveny (Ei varmistettu)

Mulla on aina ollut ongelmia nappikuulokkeiden kanssa, koska mulla on niin pienet korvakäytävät. Pelkästään sellaiset korvan sisään menevät toimivat edes jollain tasolla ja nekin tuppaavat pikkuhiljaa puskemaan itsensä ulos korvista ja en tiedä mitään rasittavampaa kuin jatkuva lenkillä tai kävelymatkalla kuulokkeiden painelu takaisin korvaan :D
Tunnistin myös elektroniikka-intoilijan kuvauksesta itseni, aina ollut ihan samanlainen!

Laurahenriet (Ei varmistettu)

Mulle nää tulis just täydelliseen tarpeeseen salille, lenkille ja työmatkalle, jossa kuulokkeiden johdot on aina tiellä! :)

Lisbetti (Ei varmistettu)

Onpas ihanan näköiset! Minulla ei ole koskaan ollut muita kuin nappikuulokkeita eivätkä ne oikein sovi korviini. Musiikkia kuuntelen paljon ja tuollaiset kuulokkeet olisivat erittäin tervetulleet mukaani lenkeille ja reissuihin.

Pages

Kommentoi